Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Който го интересуват техническите подробности , да обърне внимание на задното окачване на Ред Бул. Пул Род! Не се вижда отдавна в последните години(от времето на Минарди и Ароус). Това решение на гениалния (екс Уилямс и Макларън) Ейдриан Нюей позволява много компактна и смъкната задница, заради положението на амортисьорите и впредвид на тазгодишните ограничения в областта на дифузьора.
    Предимствата са по-нисък център на тежестта и по-добро обтичане в областта на дифузьора и задното крило.
    Ако Рено извадят добър мотор , очаквам добро представяне от Ред Бул.
    Симпатизирам на Фетел. Има много потенциал в това момче...
    Извинявам се за спама!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Най-доброто изпреварване във Ф1
      Мика си беше моят фаворит тогава.
      Сега нямам предпочитан пилот, но McLaren са завинаги в сърцето ми.
      Затова и тази година ще "викам" за Хамилтън.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Най-доброто изпреварване във Ф1
        Мика си беше моят фаворит тогава.
        Сега нямам предпочитан пилот, но McLaren са завинаги в сърцето ми.
        Затова и тази година ще "викам" за Хамилтън.
        Напълно съм сагласен.

Коментар

Аз не гледах формула едно отдаван, тъпо ми беше - фиатчетата, Шумахер, никаква емоция. Но сега гледам чат пат. Фиатчетата пак играят тъпа комбина с трети отбори.

Хамилтън е моя избор. Алонсо мисля, че даде каквото можа.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от iztrebitellud Преглед на мнение
            И аз за СЕНА,беше номер 1.
            Сена
            Не забравяйте и Менсъл, "чичкото" го би, когато получи кола...
            Сега Хамилтън! Трябваше да е вече 2-ти шампион, но видяхте какво и как стана преди 2 сезона... Има време да надмине Шумахер, когото и аз не харесвах, но... немеца си беше биоробот...
            На Алонсо му липсва "Teаm Spirit" - духа на отбора и това струваше на Мерцедес доста милиони, натопи ги при разследването на уж "промишления шпионаж"...
            От другите, да, Фетел...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Сега Хамилтън! Трябваше да е вече 2-ти шампион.........
              Не трябваше.........дори и един път случайно където стана му е много.....

Т'ва при положение,че трябва да сме честни ........

Коментар

Сена беше,и си остава за мен номер едно. п.п. родени сме и двамата на 21-ви март

Коментар

Моят фаворит е Алонсо, като съвкупност от стабилна психика, невероятен усет за протичането на състезанието, и умението му да "изтупа" от праха кола на средно ниво, и да я направи конкурентна на най-добрите.
                  Твърдо против Хамилтън, по горните причини, само че с обратен знак.
                  Миналият сезон се надявах да е шампион, който и да е друг, само да не е той, ама тц...
                  Смятам че този сезон рядко ще вижда стълбичката.

Разбира се това е лично мое мнение, което не бих искал да подразни привържениците на другите пилоти.

От по-старото поколение, фаворит ми е А.Прост.

П.

О.
                  Land Rover Discovery 300TDI 1995 Basic

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                    Мисля че основно битката пак ще между Ферари и Макларън...
                    ...и определено залагам за Кими и втора негова титла.
                    +1
                    Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Ако се намесят Рено не съм убеден.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                        Ами те са намесени.
                        Миналия сезон Алонсо го доказа.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                          Ами те са намесени.
                          Миналия сезон Алонсо го доказа.
                          Малко им трябва да бутнат по болида и дано са го направили,за тази година.

Коментар

Малко извън пряката тема,но четейки постовете,се сетих за едно изказване на Ален Прост по повод на мъже,които обичат да натискат газта на автомобилите си-"Онанисти зад волана".Извинете,ако бъркам,но пресъздавам по смисъл.
                            Та се зачудих,дали се оприличаваме с казаното от шампион
                            П.П.Не си и помисляйте,че искам да обидя някогоТова,струвами се,е за нова тема.Ако модератор реши за целесъобразно,да го премести.
                            Последно редактирано от offar; 24-03-09, 22:03. Причина: добавка
                            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              По принцип Рено вадят доста добри аеродинамични пакети и при новите промени и скопяването на двигателите до 18000 оборота първоначално е плюс и за по слабите отбори докато не се доразработят болидите ,но това обикновенно се случва във втората част на шампионата когато вече проличават огромните разлики между тимовете така че който и от средняците открадне колкото се може повече точки в началото толкова по добре за тях. А колкото до Алонсо нямам обяснение как може пилот който не може да хване правилна траектория и със един бюлюк корекции пак да е бърз. Имаше някъде публикувано едно проучване свързано със жените и вестибуларния апарат а и се загледайте на улиците че една жена не може да ходи повече от 10м. в права линия и все пак успяват да навъртят макс км.+ време за прилично време може би и Алонсо го владее това. Споко не рипайте това беше лека закачка за феновете на Алонсо.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Само ако може да каже моето непрофесионално мнение: в бизнес за стотици милиони (да не кажа милиард) долари, процеса с аеродинамиката не е толкова важен. Важен е мотора, тъпите гуми и компресията на горивото в резервоара. Всичко останало е електронна игра, може да се управлява от бокса или от собственика в леглото с две цицорани покрай него.

Не мога да ви разбера, какво толкова се шашкате кой ще е новия шампион, ами те не карат коли... играят си на игрички. Аз много обичам да си играя на "ниид фор спиид 4", ама само на компютъра, щото на пътя умират хора...първо водача естествено... ама там безопасността е толкова голяма, че хич не им пука... и въпреки всичко карат като сливи. В подкрепа на думите си искам да се позова на един линк показан по горе - що за изпреварвания и риск... де го сега ? Е нема!!!
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X