Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Никакви коментари! Или ви омръзна от Фетел? То си беше ясно от първото състезание.
    Разбра ли се нещо за Уебър?
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

хахаха... миналата година: "Уебър, та Уебър, Алонсо та Алонсо", от време на време Хамилтън - "ама бил ч......а"
      А за Фетел - само негативни отзиви, а сега какво - узря момчето, натрупа опита на победител, свикна с успеха - без да се главозамае и... кара си спокойно и без грешка... и печели. Пак... и пак... Свиквайте!
      Не е само до колата на Нюи и компания. Другите отбори също имат опита и потенциала от десетилетия участия.
      Просто е най-добрия. И... в правилния момент, в правилния отбор. Демонстрира как потенциала се превръща в характер.
      Кой е казъл, че не трябва и късмет за това? Някои се раждат с него, на други не помага, дори да са в същия отбор с него (на 18-то място за старта утре) Или пак гумите са виновни, правилата, задкулисните игри... Не и този път.
      П.П. Това с гумите (това, че не се поддават на прогнозиране) то на кой ли му харесва. Странните смеси явно са по 4-ри в комлект и всеки е различен.
      Страхотен сезон ще е. Борбата за 2-то и 3-то място...
      Последно редактирано от ivied; 16-04-11, 21:30. Причина: ПП 2-3 места

Коментар

Други?
        Чакай, че се сетИх нещо. Защо темата е у коша?
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако продължават,така нещата ще стане твърде безинтересно-както преди 7-10години.
          А това е по повод 14тия http://www.youtube.com/watch?v=dP2beoMYkzU
          Последно редактирано от Гена; 17-04-11, 00:02.

Коментар

Шумахер ме кефеше преди, а сега също Маса не кара зле...

Коментар

За мен най-великите са Фанджо, Фарина, Сена, Хил и Хакинен. От младото пололение Алонсо и Фетел, Хамилтъм също е попадение. Без оглед на отбор, а на качества.
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Хил!?!?!? Това някакъв странен майтап ли е? Еле пък поставен до име като Сена?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ааааа, баща имам предвид. Сори, но и сина имаше качества, макар и на сила да стана световен. Имам слабост към вечно вторите.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    ... Или пак гумите са виновни, правилата, задкулисните игри... Не и този път...
                    Прочети малко.
                    Самия Хорнър признава че е грешка на отбора, че са го пуснали с твърди гуми, които не е успял да вкара в температура.
                    И въобще, Ред Бул имат проблеми с твърдите гуми при по-ниски температури. Мислели, че ще е достатъчно бърз за първия етап.
                    Май прекалено много грешки им се събраха все с колата на Уебър, та не знам, кое какво...
                    КЕРС-а работи само на колата на Фетел...
                    Уебър, който пита на свободните проби: "Мога ли да използвам КЕРС?" и отговора от бокса е "Не!"...
                    Нещо, прекалено ми заприличва на системата на работа на един друг отбор.
                    А че Фетел е добър, никой не го отрича, макар че печеленето на състезание все от пол позишън...ще ми се да го видя някой ден и ако тръгне по-назад, дали ще му е толкова лесно.
                    Поздрави!

ПП: Рано е да се каже, че борбата ще е за второ и трето място, що се отнася до шампионата.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз ще се изкажа след днешното съзтезание.
                      Рано е да се отписват останалите отбори...

Коментар

Интересно състезание...видяхте ли, не казвай хоп преди да скочиш.
                        Това което не ми харесва в спорта, е тоталното фаворизиране на първият пилот във водещите тимове. За мен, демотивацията им е на такова ниво, че дори когато съдбата им дава шанс, не успяват да се възползват.

Коментар

Честито на Макларън и Хамилтън! Тъпа стратегия с 2 спирания за екипа на Фетел. Нямаше и КЕРС при старта...въобще... Страхотно представяне за Уебър - от 18-и - 3 ти... Просто голямо състезание!

Коментар

Състезанието ми хареса!
                            Грешка в стратегията на РедБул, много изпреварвания, добро представяне на Мерцедес за пръв път тази година!
                            Хареса ми спирането на Бътън в бокса на РедБул!! Ама много бързо го изгониха!!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Според мен, цитата на деня:
                              "Без КЕРС трудно се тръгва. То пък за какво ли му е. Нали Редбул дава крила.
                              Най-добре Фетел да не участва в квалификацията.
                              Така ще има гуми за три бокса.
                              Като Вебер става от 18ти трети, то Фетел може да победи от последен."

Коментар

Въпреки, че не съм фен на Макларън (болен ферарист съм), трябва да им се признае, че бяха много бързи! Перфектен старт, много добро темпо и победа с три влизания в бокса (това са 20 и кусур секунди пасив, който бе наваксан)! Много интересно състезание, наистина и уникално каране на Уебър! Но идва видов ден.. Дай-боже новите компоненти на "кончетата" да стопят разликата с Редбул и Макларън! Много добро състезание и за Мерцедес - показаха завидно темпо! Определено ще е интересен сезона тази година. Рено също могат да бъдат много бързи. Ще е завързано от тука нататък...
                                Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 17-04-11, 14:18.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X