Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Извода за мен е че, ясно че на Ферари колата не върви за сега но поне стратегията и работата в бокса е на ниво, което не беше така.Това може би се дължи на Фрай.
    А както и очаквах, Редбул при липсата на обдухваният дифузиьор вече не са това което бяха а мисля че и няма да станат наново тази година.Това изглежда е голям и не очакван удар за тях, по това което виждам.Сега и напрежението ще ги натисне и ще видим как ще се развият нещата там.Както каза Браун, за Фетел идват времена да се докаже и с по слаб болид, и като гледам може Уебър по добре да се справи.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Не ми се вярва. Все пак болида е правен за Фетел и това си личи де.

Коментар

Апа наще са точно обратното на Ферари. Силна кола и мърди в боксовете и на стеничката.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мхм. Чупя се от нерви. Имам чувството че аз мога да сглобя по-добра стратегия. Лошото че съм раздвоен между Кими и Макларън, а и двата отбора в боксовете са някакви пълни дървета.

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
            Утре ще поразгледам/разпитам,за сега в София...ако ни поканят може и в други градове на страната
            Адаш, не че ви подкокоросвам, ама отправям една принципна покана към всички фенове за гости+гледане на състезание у нас, в Плевен.
            Тъкмо ще видите - как изглежда от гледна точка на румънската телевизия, с "присаден" български коментар от друг канал. Супер.
            Чуват се рекламни клипове, но си гледаш състезанието и не изпускаш нищо (румънците не прекъсват предаването). При добро желание, даже може и изобщо да изключиш звука, за да не те дразнят нашите "специалисти".

ПП. Още преди 10-тина години, когато се събирахме една компания у нас, за да гледаме състезанията, веднъж жена ми реши да гледа с нас. Беше онова лудо състезание, в което валя като из ведро, станаха куп инциденти и краен победител стана Джанкарло Фисикела. От тогава, Люси казва, че когато реши да гледа, винаги има или дъжд или множество инциденти и др. непредвидени събития, затова избягва да застава пред телевизора, за да не "урочаса" състезанието.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Добра жена имаш...
              Сега ще видим, ще се съберат ли други желаещи за групово гледане и що пък да не дойдем до Плевен някой ден.

П.П. Между другото и с мен си адаш, но по фамилия.

Коментар

Докъде ни докараха! През 1962 г. по махалата е имало няколко телевизора и комшиите са си ходили на ТВ гости.
                50 години по-късно напредъкът е очевиден - сега вече ще прескачаме от град на град за същото...

Коментар

С медийното отразяване на Ф1 тази година се изложиха тотално.
                  Нямам думи!

Коментар

Това е положението.
                    Както е казано: "За каквото и да ви говорят, става дума за пари".

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                      .....
                      Най-се радвам за Кими,ако и той отиде в отбора,дето финландците са почит......
                      Ами той ги пообиколи - Макларън , Ферари . Или имаш предвид Мерцедес ?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Докъде ни докараха! През 1962 г. по махалата е имало няколко телевизора и комшиите са си ходили на ТВ гости.
                      50 години по-късно напредъкът е очевиден - сега вече ще прескачаме от град на град за същото...
                      Ами к`во да правим ... колелото на историята , като е известно , се върти и нещата се повтарят ... циклоида ли му викаха ... Пък и се събирахме за все важни неща : едно време - за да гледаме как човек кацна на Луната , сега - как пилотите на Макларън ще спорят за титлата

ПС. По повод на монополното положение на ТВ+ , или както там се казва , ето как аз намерих решение : Още миналия сезон ( заради досадата от нашите мърморковци ) минах изцяло на RTL. Хем ми падна перде от въпросните , хем почнах ( на стари години ) да уча немски . Абе с един куршум - два заека . Е , не че съм напреднал , ама поне знам , че на пистата след реклама се връщаме с "Кромбахар" Останалото ( това което се случва на пистата ) се вижда и с невъоръжено око и без да ми обясняват в подробности какво е казал преди 20 дена Картекиян в интервю с нашия Тенчев ....
                      Последно редактирано от Vlado_Ts; 27-03-12, 20:29.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Има нещо сурово в този болид. Сега имат три седмици. Дано успеят да разгадаят чутливия му характер.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          С медийното отразяване на Ф1 тази година се изложиха тотално.
                          Нямам думи!
                          А какво да направим? Примерно подписка във Фейсбук с/у "коментарите" на "коментаторите" като начало? Да върнат поне Иван Тенчев или да си организират превод от RTL или англ. SKY?
                          Ок "За каквото и да ви говорят, става дума за пари" но, страшна антиреклама си правят и тормоз към нас, феновете...
                          Поне ако рекламодателите разберат, че има негативно отношение от толкова много феновете, към начина и "маниера" на дърдорене, по който се отразява F1, това би ги накарало да променят нещо със сигурност, още повече, че "става дума за пари".
                          P.S. A ako се подберат и пуснат клипове с избрани "изцепки" и "бисери" на тези "феноменални таланти", току виж спечелили награда за комично предаване (нещо като "Пълна лудница" и вместо Жоро Бекъма и Гоуфо и др. пернишки фолклор, темата е "Пълна F1 лудница"), ама тогава трябва само с тях да се занимаваме и да не гледаме самото състезание...
                          Последно редактирано от ivied; 27-03-12, 22:21. Причина: "Пълна F1 лудница"

Коментар

Така де, просто парите са малко и не стигат, да се купят правата за пълно отразяване на състезанията от "конвенционална" телевизия.
                            Предполагам, повечето от вас, както и аз, е изключително малко вероятно да похарчат пари за каквото и да било, рекламирано в паузите на прякото предаване. Те даже и ни дразнят, което наслагва негативизъм и към рекламираните продукти/ услуги.
                            Явно, решението ще бъде към "платените" канали, но да са от класическия тип - без никакви реклами, просто си плащаш малка сума, за да гледаш това, което ти е интересно. Аз поне не виждам друг, по-добър вариант.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                              Така де, просто парите са малко и не стигат, да се купят правата за пълно отразяване на състезанията от "конвенционална" телевизия.
                              Предполагам, повечето от вас, както и аз, е изключително малко вероятно да похарчат пари за каквото и да било, рекламирано в паузите на прякото предаване. Те даже и ни дразнят, което наслагва негативизъм и към рекламираните продукти/ услуги.
                              Явно, решението ще бъде към "платените" канали, но да са от класическия тип - без никакви реклами, просто си плащаш малка сума, за да гледаш това, което ти е интересно. Аз поне не виждам друг, по-добър вариант.
                              Не самото отразяване, а кой и как го отразява... И да де, ама на български ги слушаш същите тия фриволни и фамозни "бисери и изцепки" на "Пълна F1 лудница"в HD формат. Или RTL? A разликата в нивото и компетентноста е на светлинни години... И даже следят какво става в момента!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Не самото отразяване, а кой и как го отразява... И да де, ама на български ги слушаш същите тия фриволни и фамозни "бисери и изцепки" на "Пълна F1 лудница"в HD формат. Или RTL? A разликата в нивото и компетентноста е на светлинни години... И даже следят какво става в момента!!!
                                Българския коментар никак не ми пречи. И на швабски съм гледал, ама не им разбирам. Виж кромбахер си пийвам винаги, когато е наличен, ама е рядкост, за съжаление, особено класическия, бутилиран, светъл.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X