Не знам ама след 10-тата обиколка нещо се унесох и заспах(наистина) и се събудих 7-8 преди финала колкото да се изкефя на Уебър и отново сбрЪканата стратегия на Ферари, тея така и не се научиха да работят със меките сликове нема такива рецидивисти.
п.п. А и нета днеска така се беше зациклил и по добре да бех изчакал БНТ2.
Не знам ама след 10-тата обиколка нещо се унесох и заспах(наистина) и се събудих 7-8 преди финала колкото да се изкефя на Уебър и отново сбрЪканата стратегия на Ферари, тея така и не се научиха да работят със меките сликове нема такива рецидивисти.
п.п. А и нета днеска така се беше зациклил и по добре да бех изчакал БНТ2.
Стратегията се бе омазала още в началото с твърдите гуми, защото трябва за втори или треди комплект да ползваш меките, а те доказано не работят добре накрая на състезанието. Болида не се движи по-бързо, но за сметка на това гумите свършват в порядъци по-бързо.
Утре имам път към шела . А произнасянето не е ли по-скоро Кхромбахърр
Купувам я от Шела на Опълченска и Сливница в София. Бивш Литекс. По други не съм заглеждал, защото гориво от Шел не зареждам. Иначе я има и в пицария Рагаци до близо до пазара Красно село. От има-няма 7-8 години това ми е пицарията, и нямам пропуск като ида спрямо биричката.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Купувам я от Шела на Опълченска и Сливница в София. Бивш Литекс. По други не съм заглеждал, защото гориво от Шел не зареждам. Иначе я има и в пицария Рагаци до близо до пазара Красно село. От има-няма 7-8 години това ми е пицарията, и нямам пропуск като ида спрямо биричката.
Има я и във Фантастико от скоро.
Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...
Спечели си 2-то място... Ама не - минал през защитната зона... Алонсо всяка обиколка минаваше оттам. Вижте повоторението. И на него за това, не 20 сек., а 1м 20 сек. назад, или... двоен стандарт, а? "Изостаналия пилот" - помагаше на съотборника си. Оказа се, че има защо. Иронията ви, на фона на класирането, даже не е смешна, ето:
1. Red Bull Racing-Renault 238 т.
2. Ferrari 177 т.
3. McLaren-Mercedes 157 т.
4. Lotus-Renault 156 т.
По скоро се безпокойте Кими с Лотус Рено да не ви настигне само на 1 т. са
Коментар