Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Т-1000 не се безпокои, щото е за Кими и Макларън . В страни от майтапа, наказанието е малко странно- да накажат германец на германска писта, при положение, че през тая зона се минаваше постоянно, при това не на 1 завой. В крайна сметка не могат да очакват друго,като се има в предвид, че са направили така зоната за сигурност. Трябва да са луди пилотите, ако не минават по най-бързия път. Единствения начин да го избегнат е да насипят чакъл след бордюра, или бордюра да е висок и да не си помислят да отварят завоя. А черния ако беше изпреварил и Алонсо, щях да се попикая от кеф и задоволство . Истина е, че заради това Бътън прескочи Фетел, но както се видя, черния беше много бърз и завъртя и най-бързи турове!

Коментар

Ще ме уморите от смях...Наказва се излизането с четирите гуми извън трасето при изпреварване!!!
      И кво, черният бил много бърз....той не отпадна ли от 15 позиция?!

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
        Ще ме уморите от смях...Наказва се излизането с четирите гуми извън трасето при изпреварване!!!И кво, черният бил много бърз....той не отпадна ли от 15 позиция?!
        Ами прав си.Петела го наказаха защото изпревари извън пистата а не защото някои си минавал от някъде си.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

А защо бе затворен с обиколка?

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
            Ще ме уморите от смях...Наказва се излизането с четирите гуми извън трасето при изпреварване!!!
            И кво, черният бил много бърз....той не отпадна ли от 15 позиция?!
            И аз съм на същото разстояние
            Препечения не изпревари ли така Розберг преди няколко състезания???За него наказание нямаше,нали е специален...и защо пускаше DRS-a когато беше НА ОБИКОЛКА зад Алонсо???????????
            Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

В крайна сметка всичко си е на мястото. Спечели най-добрият и най-постоянен пилот за тази година. Ако продължава така, ще имаме трикратен св. шампион. И то съвсем заслужено.
              Колкото до наказанието на Лимонадата, след официалното предупреждение, си е съвсем редовно. Той явно не знаеше и трябваше от бокса да му кажат да върне мястото. Абе, май тази година, гафовете на отборите, съсипаха не едно добро класиране.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                ...и защо пускаше DRS-a когато беше НА ОБИКОЛКА зад Алонсо???????????
                И аз се чудих чудих и накрая ми светна че ДРС се пуска винаги без значение кой си и на коя позиция, без да ти пука с обиколки напреде или назаде си. Ако си в ДРС зоната на по-малко от секунда на пилот пред теб. Алонсо също направи тоя номер на 2-3 пъти при застигането на изостанал пилот. Първият път направи над секунда на лимонадката! А тъкмо дистанцията се бе смъкнала на около 7 десети.
                За мен не е правилно да се ползва по този начин ДРС.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                  И аз се чудих чудих и накрая ми светна че ДРС се пуска винаги без значение кой си и на коя позиция, без да ти пука с обиколки напреде или назаде си. Ако си в ДРС зоната на по-малко от секунда на пилот пред теб. Алонсо също направи тоя номер на 2-3 пъти при застигането на изостанал пилот.......
                  Е не е баш същото да изпреварваш пилот с обиколка или да изпреварваш изпреварил те с обиколка
                  Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

И кое не е същото? Хамилтън спука гума и заради това беше на тая позиция. Беше по-бърз от Фетел и Алонсо и затова опита да ги изпревари. Да не говорим, че те ако имаха малко уважение към труда на другите, щяха да го пуснат да кара, без да викат с тънки гласчета и да ръкомахат с ръчички.

Коментар

И кое не е същото? Хамилтън спука гума и заради това беше на тая позиция. Беше по-бърз от Фетел и Алонсо и затова опита да ги изпревари. Да не говорим, че те ако имаха малко уважение към труда на другите, щяха да го пуснат да кара, без да викат с тънки гласчета и да ръкомахат с ръчички.
                      Абсолютно съм съгласен. Дори не знам защо при затваряне с обиколка се позволява използването на ДРС.
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

В смисъл да отбият встрани за да го пуснат да си кара ли?
                        Ми да го приемат в правилата, появи ли се отнякъде хамилтън, пропуска се напред от уважение към труда му...
                        Айде малко по-сериозно.

Коментар

А чакаи малко, махаше с рачички Фетелчо, щото Хами не можа момчето да мине Алонсо.И може би му има уважението от това колко кофти се прее...ха Макларан когато го тикаха напред за сметка на световният шампион които бяха взели тогава.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Незнам коя част от изречението "не е баш същото да изпреварваш пилот с обиколка или да изпреварваш изпреварил те с обиколка" не е ясна.Когато водиш с 30-40 сек. и намалиш темпото за да запазиш ресурсите,може да пропуснеш "богоизбрания" (примерно) или друг пилот затворен с обиколка.Но когато 3 -мата лидери са в две секунди и се борят за всяка хилядна,пазейки скапаните гуми....ми не го разбирам "борещия се със себе си".
                            Може би е малко,но ще го кажа:
                            Хора,които до преди няколко години са виждали асвалт само на снимка,по цял ден са брали банани и кокосови орехи,намат работа в моторните спортове (рали,Ф1,мотокрос и т.н.) .... и ските !!!
                            и нека по-добрия победи.
                            Николай Миланов

Коментар

Хамилтън кара здраво, атрактивно и не се дава без бой. Ей затова му се кефя. Щяхте да му се кефите и вие, ако не беше цакал вашите любимци. Признавам че често оцапва нещата и преебава други пилот, и че явно е някакъв любимец на шефовете, задето до сега не е отнесъл шамарите, заедно с лишаване от състезателни права за няколко месеца, ама какво да се прави. Като в България- да си мангал е предимство, щото се ползваш с привилегии.

Коментар

Хамилтън кара здраво, атрактивно и не се дава без бой. Ей затова му се кефя. Щяхте да му се кефите и вие, ако не беше цакал вашите любимци. Признавам че често оцапва нещата и преебава други пилот, и че явно е някакъв любимец на шефовете, задето до сега не е отнесъл шамарите, заедно с лишаване от състезателни права за няколко месеца, ама какво да се прави. Като в България- да си мангал е предимство, щото се ползваш с привилегии.
                                Съгласен с едно уточнение. Цакани са нашите любимци заради(а не от) него...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X