Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Преди малко Фетел показа как се атакува противник, не като едно по-мургаво момче!
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Аз чакам до 18:00 часа и гледам повторението по БНТ2, до тогава се старая да не научавам какво се случва по трасето.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

По RTL, ама не го шпрехам немския, освен това Кромбахер-а ми идва в повече.
        Стрийма от Skysports е добър и няма реклами

Коментар

Що не земе да валне, че заспах ?
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Не заспивай, защото първите десетима са през четири секунди и всичко става... Няма боксове повече.
            Грожан кърти и извозва днес, браво

Алонсо е объркал гумите, жалко

Да, ама пък Маса е с правилните и има шанс

Хе, пак биче е най-отгоре, честито на Уебър.
            Той печели домашно състезание, май, нали и той е поданик на кралицата, ако не бъркам нещо
            Последно редактирано от Паджеровод; 08-07-12, 15:33.

Коментар

На коя програма гледате формулата по булсатком? Не съм си вкъщи, а искам да погледам.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Що не земе да валне, че заспах ?
                Да не изпусна борбата за първото място?
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  На коя програма гледате формулата по булсатком? Не съм си вкъщи, а искам да погледам.
                  Булсатком - Филм+, само че свърши
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Леле, Макларън пълно фиаско!
                    Вероятно са били с настройки за мокро, но направо ни убиха от бой всички.
                    Ако и за следващото състезание няма ъпдейти, и то значителни, сезона е отписан.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                      Аз чакам до 18:00 часа и гледам повторението по БНТ2, до тогава се старая да не научавам какво се случва по трасето.
                      Кошмарна работа, пуснах и аз просто за да видя някои моменти с добро качество, ама спрях звука
                      Тоя пич, за да го пуснат да коментира в студио, трябва да е основният (и единствен) спонсор на тази телевизия.

Коментар

Аз го гледах на РТЛ. Просто телевизора е в пъти по голям от монитора ми...и дори се научих да казвам името на бирата като истински германец хахаха.
                        Тия днес не си даваха зор да карат. Щом Маса направи такова класиране...смятай. Кобаяшито нещо беше доста ядосан на механиците- една не ги премаза половината хахаха. Мммм състезанието ми се стори като пица правена от дянков.

Коментар

За нашите коментатори, споделям напълно и безусловно.
                          Аз си копвам някой стрийм и си слушам коментара на Мартин Брандъл.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Аз си копвам някой стрийм и си слушам коментара на Мартин Брандъл.
                            А покрай него днес бяха Джони Хърбърт и Деймън Хил... По-професионален коментар няма накъде.
                            Освен това по въпросната телевизия започват поне час по-рано и свършват пак толкова по-късно. Кадри, интервюта, абе вкарват те в атмосферата без да бързат за поредния рекламен блок.
                            Ся, знам, че съм ревльо, защото не знам дали ще искам да плащам абонамент за тази програма...

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                              Аз го гледах на РТЛ. Просто телевизора е в пъти по голям от монитора ми...и дори се научих да казвам името на бирата като истински германец хахаха.
                              Тия днес не си даваха зор да карат. Щом Маса направи такова класиране...смятай. Кобаяшито нещо беше доста ядосан на механиците- една не ги премаза половината хахаха. Мммм състезанието ми се стори като пица правена от дянков.
                              Бирата я има и по Shell бензиностанциите, между другото. Любима ми е.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Бирата я има и по Shell бензиностанциите, между другото. Любима ми е.
                                Кхромбаксшкхерр.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X