Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Алонсо е класен пилот и се радвам на добрите му представяния, въпреки че не съм ферарист.
    Фераризмът и германофилията са характерни за България и доста банални за мойте вкусове.
    Аз смятам че не съм от баналните , защото станах фен на Алонсо а не на Ферари.Преди това бях за Макларън от 86/87 до момента в който Алонсо не мина през тях.И заради лошото отношение към него, станах от фен на отбор, фен на пилот.А и германофил или изобщо фил/фоб не съм, но ако трябва да избирам "големия брат" която да има влияние в България-то това за сега няма да са руснаците.Това не като политиканстване, че не е за тази тема ама да си го кажа само!
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Между другото яда ми към Макларън мина и сега и Хамилтън и Бътън са ми симпатични и им желая само успехи!!!!!!!!
      И да недаваме с общи усилия гювеч на лимондетата......

Коментар

Аз също съм от феновете на Алонсо като пилот. Където и да иде, ще "викам" за него. Макларън ми загубиха уважението когато се опитваха да го прецакат за сметка на връзкара. Иначе и аз съм им простил вече...
        Преди него "виках" последователно за Прост,Менсъл,Хил,Хакинен. Преди бях твърдо против Шумахер, но сега като се върна отново, му симпатизирам за хъса да се пребори с младежта отново. За мен Шумахер и Алонсо, макар и с различни неща, са с класа над останалите в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Преди бях твърдо против Шумахер, но сега като се върна отново, му симпатизирам за хъса да се пребори с младежта отново.
          1 към 1.И аз не му харесвах мръсните номера, но времената се менят и сега може би след последната му изцепка с Барикело и на база годините му вече е по джентълмен.И му симпатизирам...

Коментар

При толкова изравнени сили ще видим кой е класа в края на годината. Освен, ако и докрая не е руска рулетка! Другото си е фенщина!

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
              Освен, ако и докрая не е руска рулетка!!
              Е, сега в Англия се добави и дъждът! Ако и утре вали, знам на кого да заложа, а ако не - никой не знае!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                Е, сега в Англия се добави и дъждът! Ако и утре вали, знам на кого да заложа, а ако не - никой не знае!
                Точно това му е хубавото на шампионата тази година.
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

... на който му харесва...
                  И да вали и да не вали, най-добрия залог е за Пирели.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

... на който му харесва...
                    .
                    Видиш ли, че и ти страдаш от фенщина? Макларън се издъниха у дома и на теб ти не харесва шампионата. Споко, утре може всичко да се промени.

Коментар

Интересна решетка, нали? Нормално! И тримата са "мокри" шофьори.
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Видиш ли, че и ти страдаш от фенщина? Макларън се издъниха у дома и на теб ти не харесва шампионата. Споко, утре може всичко да се промени.
                        Ами...не е бАш така. На мен шампионата не си ми харесва още като видях за каква гавра става въпрос с тези "гуми".
                        Тази година, да се дават прогнози е пълна лудост.

Божич, Алонсо пък откога стана "мокър" шофьор?
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Еее то пък Алонсо и Шуми,ако кажеш че не карат на мокро незнам

Коментар

Алонсо пък откога стана "мокър" шофьор?
                            А, знам че не си му фен...

Горното по можеш да кажеш за Марк, но Шуми и Алонсо са си мастори! Е, най-добър беше Сена, ама...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Тука ли ще гледаме, или има и по-добро място? В смисъл по-голяма резолюция?
                              http://www.sportlemon.tv/v-4/2/30/v-423088.html

Коментар

Тука ли ще гледаме, или има и по-добро място? В смисъл по-голяма резолюция?
                                http://www.sportlemon.tv/v-4/2/30/v-423088.html
                                Аз по RTL.
                                На 55 инча, от 55 инча. Само седалка не съм си донесъл.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X