Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Не знам какво е казал Хорнър, но техен механик не се отмести при тръгването на Бътън след смяната на гуми, и го принуди да прави слалом.
    Наглеци! Следващото състезание пак ще ни дишат пушилката. Оказа се, че Макларън са объркали изчисленията и са сложили по-малко гориво на болидите. От осмата обиколка до края е трябвало да карат на режим 3 и 4 (Фюел сейвинг). А Хамилтън беше по-бърз във втория стинт с медиум гуми, отколкото Фетел със софт. При това, пестейки гориво.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Не знам какво е казал Хорнър, но техен механик не се отмести при тръгването на Бътън след смяната на гуми, и го принуди да прави слалом.
      Наглеци! Следващото състезание пак ще ни дишат пушилката. Оказа се, че Макларън са объркали изчисленията и са сложили по-малко гориво на болидите. От осмата обиколка до края е трябвало да карат на режим 3 и 4 (Фюел сейвинг). А Хамилтън беше по-бърз във втория стинт с медиум гуми, отколкото Фетел със софт. При това, пестейки гориво.
      Честито на Бътън и фенове! Винаги е бил джентълмен! Много интересно състезание, нали?! И все така ще е!!! А колкото за останалото: все така да пестите Вижте цените на горивата. Предпочитам Макларъните за противници пред всички други. Ние пък ще заякваме - като се научим и да губим понякога (2-то място загуба ли е?) Няма да е чак наесен да "броим пилците"... Чичо Нюи се чеше с молива, другите да си оправят чаркалаците и от към надеждност и т.н.
      Абе, в бензиностанциите Шел няма ли за Ферари и фераристите от нашата лимонада?
      Последно редактирано от ivied; 19-03-12, 15:47. Причина: пийте една лимонада

Коментар

Така е. Тази година борбата отново ще е между Макларън и Ред бул. Трета сила аз посочвам Лотус, въпреки че имаха крив уикенд. Мерцедес имат още много работа по колата. Ферари очаквам да се посъвземат, но не преди началото на европейския сезон. Ще им трябват и тестовете на Муджело. Много работа имат.

Коментар

Става все по-интересно, а...
          и т.н. Oчаква се и буря...
          А тия, червените кви бяха?!
          Последно редактирано от ivied; 24-03-12, 19:46.

Коментар

Сега сетихте ли се какво значи да можеш като пилот да развиеш един автомобил. Те това е разликата между едните и другите. Затова и продължавам да твърдя че Вилньов и Култард например бяха пълни дупки.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кими много ме накефи! На пук на всички които говореха, колко трудно щял да се адаптира, той си кара сякаш никога не е прекъсвал.
              Евалла!

Спарки, за кой твърдиш, че не е развивач на болиди?

Коментар

Те в Рено и миналата година стартираха с два подиума и после сдадоха багажа. Да се надяваме, че тази година няма да е така.
                Вчера един колега се изказа, че както са я подкарали във Ферари, скоро ще се чудим дали Маса ще покрие 107%
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Остава утре и да завали, че да видим тогава шоу.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ами, дават го да вали. Аз само се моля, да не вали така че всички да стоят в болидите и да чакат да престане

Коментар

Между другото, някой по-запознат със статистиката да каже дали Маса се е качвал на подиума след Германия 2010. Май тогава му убиха всякакво желание да се напъва.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                        Между другото, някой по-запознат със статистиката да каже дали Маса се е качвал на подиума след Германия 2010. Май тогава му убиха всякакво желание да се напъва.
                        Ми НЕ, а те това със 107% голем смех ама въпреки това поне за сейфтикар могът да го ползват.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Спарки, за кой твърдиш, че не е развивач на болиди?
                          Не е ли очеизвадно?

Тоя на третото място, дето може да им е дЕдо на тия пред него.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Че не е развивач... беше въпросът...

Коментар

Аз продължавам да мисля, че дедо се върна не за да печели титли, а за да помогне на Браун в развитието на болида. То той ако не е развивач, не знам кой е...

Коментар

Ааа. Ми Шумахер е пример за едното, Вилньов - за другото. Кой за кое май няма нужда да обяснявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X