Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Идея си немаш, как ме дразни тоя лигльо с тоя показалец. Дано утре някой успее да мине пред него на първия завой, че лоша се очертава картинката. Чудно ми е какъв шмекерлък са измислили тоя път и колко време ще отнеме да се разбере.
    Три десети на всички, с колата с най-малката макс скорост си е жива фантастика. И то в най-бързия сектор.
    Почват сериозно да ми писват техните номерца. Дано поне маФИА продължи с тенденцията, да не ги толерира.
    Не стигат калпавите гуми...

За Ферари се радвам, макар да не съм ферарист. Дано успеем да ги преборим тия ллимонададжии!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Идея си немаш, как ме дразни тоя лигльо с тоя показалец. Дано утре някой успее да мине пред него на първия завой, че лоша се очертава картинката. Чудно ми е какъв шмекерлък са измислили тоя път и колко време ще отнеме да се разбере.
      Три десети на всички, с колата с най-малката макс скорост си е жива фантастика. И то в най-бързия сектор.
      Почват сериозно да ми писват техните номерца. Дано поне маФИА продължи с тенденцията, да не ги толерира.

За Ферари се радвам, макар да не съм ферарист. Дано успеем да ги преборим тия ллимонададжии!
      Дано, дано, ама надали... Редбул дава крилааа Не се ядосвай, пак ще ви биеме... И не заради шмекерии и т.н. номерца - това винаги който е можел го е правил, а заради уникалното съчетание от всички фактори в отбора. Не може да не го признаеш и ти...

Коментар

По коя телевизия да гледаме състезанието ????????????????
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          По коя телевизия да гледаме състезанието ????????????????
          http://www.sportlemon.tv/v-4/0/156/v-415765.html
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Добро състезание стана.
            Само ме дразни дето на един състезател, дето непрекъснато показват цялата афро рода.
            На никой друг, само на тоя. При това роднините се увеличават в геометрична прогресия.

Коментар

Браво на Луис безгрешен.Кофти се опитаха дригите лидери да е...бат дявола във въздуха (както казваме на мотор спорт жаргон) ама не успяха.

Коментар

На никой друг, само на тоя. .
                Просто няма друг с афро-рода

Голям кеф. През цялото време нямах ток, дойде накрая, точно бяха на стълбицата. Кви са тия новаци на второ и трето място тепърва ще разбирам...

Коментар

Рядко пиша в тази тема, защото съм болен ферарист, но вече съм и оптимист! Явно кончетата почти наваксаха изоставането от началото на сезона (технически) и поне според мен към момента са абсолютно конкурентни на Ред Бул и Макларън и ако това състезание не бе объркано в бокса (за мен второто място си беше абсолютен дюшеш - Хамилтън първи, а Фетел - трети), Алонсо можеше да води класирането все още! Както и да е! Накефих се максимално, а има още цели 13 старта! Ще се изкефя още повече ако шампиона се определи в последния старт, а така като гледам на там вървят нещата...

Коментар

Aз пък цяла нощ не съм спал и си мислех дали Никол Шерцингер не си счупи някой нокът, докато би по масата, псувайки механика на задна дясна гума.... Още днес да го пращат на борсата!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Просто няма друг с афро-рода.....
                      Сега гледам по RTL . Рекламите са ужасно дълги и с пълно изключване на състезанието, но проявявам разбиране.
                      Нали с нещо трябва да си платя за кефа.
                      Когато води някой друг всичко е нормално, състезание, от време на време повторение и малко реакции от бокса.

Когато води Хам'чо, някаква лигла плете ръце и чука по масата, брат'чедите цял баскетболен отбор подсмърчат наоколо, бабата дядото, .... ама те нямат край.
                      Състезание ли гледаме или клюкагенция ?

Инак шампионата върви много добре.
                      Не знам дали причината е в гуми или детински грешки от бокса но съм много доволен от липсата на изявен лидер.
                      Последно редактирано от Nik Nikolov; 11-06-12, 08:18.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение

Дет се вика ше додеш на моя, но мен не Фетел или Уебър персонално ме дразнят, а шевчетата им дето дали някой лев там и сега искат всичкото лапане, ма нещо не им се получава вече.Шмекерлъци налево, шмекерлъци на десно, и сега несе знае каде са въртяли с бормашината, няма начин да е друго.Браво на Макларън и на Хамилтън, направиха нещата както трябва.И моя човек ме зарадва заедно с целият отбор на Ферари, защото трябва да се поемат рискове, това показва виталност и воля за търсене на решения.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Сега гледам по RTL . Рекламите са ужасно дълги и с пълно изключване на състезанието, но проявявам разбиране.
                          Нали с нещо трябва да си платя за кефа.
                          Когато води някой друг всичко е нормално, състезание, от време на време повторение и малко реакции от бокса.

Когато води Хам'чо, някаква лигла плете ръце и чука по масата, брат'чедите цял баскетболен отбор подсмърчат наоколо, бабата дядото, .... ама те нямат край.
                          Състезание ли гледаме или клюкагенция ?

Инак шампионата върви много добре.
                          Не знам дали причината е в гуми или детински грешки от бокса но съм много доволен от липсата на изявен лидер.
                          Нека има и шоу, мен не ме дразни толкова.Гаджето му си има вид на лигла, но то си е негов проблем.

Коментар

Вижте какъв мир и любов цари в Ф1., всеки е готов да се извинява.....

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=14623
                            http://formula1.sportal.bg/news.php?id=14629
                            http://formula1.sportal.bg/news.php?id=14627

Коментар

Какво е станало с Ферари? Никакви ги няма.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Какво е станало с Ферари? Никакви ги няма.
                                За ферари не знам, но Грожан беше много бърз днес и ако не беше грешката му в бързата обиколка може би щеше да е първи. Очаквам много силно каране от него утре, дано да няма пак някакви проблеми.
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X