Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Вярно е , че отборните заповеди вече са разрешени, но нека се разбират преди състезанието.
    Това е плюене в лицето на феновете (на Ф1 въобще)...
    Ф1 е един от най комерсиалните спортове така че там всичко е бизнес преди всичко . Ние феновете не сме даже и на второ място а някъде много назад в класацията на интереси .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Някой, нещо?
      Прогнози?
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Надуха ми главата с прогнози кой къде щял да ходи.
        Имам чувството, че сезонът е свършил.

Коментар

Някой, нещо?
          Прогнози?
          Фетел.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

За пол-а Фетел е фаворит, и аз мисля така. Третите свободни се надявам, да дадат по-ясна картинка.

Коментар

За пол-а Фетел е фаворит, и аз мисля така. Третите свободни се надявам, да дадат по-ясна картинка.
              Саше, ние сме ,бре!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Състезанието, се надявам да го спечели Хамилтън. Искам да гледам ожесточена борба до края за всяка точка.
                Хам е доволен от баланса на болида. Новото задно крило на Ферари не работи както трябва и си го признават с половин уста. Вероятно ще са със старото, но пък Алонсо записа трето време с него.

Коментар

Аз съм доволен, защото високомерието (в случая на Лигльо) трябва да се наказва... Утре ще се държи по-умерено...

Коментар

Ако утре Пстора пак торпилира Хам, оня ще го подкара с шутове.
                    За колко сейфти кара ще има, не ми се мисли...

Коментар

Чешем си езиците... То лошо няма... Решава се световната титла... с още 7 старта.
                      Засега всичко е възможно-въпреки-напреки-или "изодзадзе", само без да си минават през главата, де...
                      Та така:
                      Фераристите потриват доволно ръце- сънувайки черни кончета, Британската империя си е тука от изгрев до залез, с цветове и звезди и места 2, 5 и 6, Фетел се доказа и без да е неизбежно първия, Кими-ледения с водка или без, чака - неочаквано за повечето тим-директори...(*Тя и латиницата го бърка с енкодинга) та така...
                      Айде и малко дъжд, а..
                      P.S.a за останалите
                      с малки изключения за Спиди Гонзалез Sergio Perez във Ферари беше ясно, че ще го глътнат и Pastor Maldonado (а познайте къде ще кара Пастор-а другия сезон)
                      Последно редактирано от ivied; 23-09-12, 11:36. Причина: Кими бърка и енкодинга, Спиди и Пастор-а

Коментар

ФИА трябва да приеме някакви промени в правилата, че нещо болидите много бавни, бре. Два часа не им стигнаха, да "завъртят" предвидения брой обиколки.
                        След карамболите днес и "пръста на съдбата", пипнал машината на Хамилтън, ето - какво се получава като сметки към момента:

Класиране
                        1. Фернандо Алонсо - 194 т.
                        2. Себастиан Фетел - 165 т.
                        3. Кими Райконен - 149 т.
                        4. Люис Хамилтън - 142 т.
                        5. Марк Уебър - 133 т.
                        6. Дженсън Бътън - 119 т.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Мдааа. На Алонсо още един-два подиума и финали в точките му решават нещата!

Коментар

Трябва да признаем, че ако не беше лошият късмет на Хам, таблиците по-горе щяха да са много по-различни Та и Алонсо е още далече от титлата, но му я пожелавам, заслужава я.

Знае ли се вече догодина по кои телевизии ще се излъчва формулата, че тази се намъчих много?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Трябва да признаем, че ако не беше лошият късмет на Хам, таблиците по-горе щяха да са много по-различни Та и Алонсо е още далече от титлата, но му я пожелавам, заслужава я.

Знае ли се вече догодина по кои телевизии ще се излъчва формулата, че тази се намъчих много?
                              Заради тази Формула си вкарах Булсатком. Да му мислят, ако догодина не я излъчват...

Коментар

По RTL със сигурност. Въпроса е по-скоро, по коя няма да коментират тия двамата. Един път и Алонсо да не завърши и всичко почва отначало. Опряха до надеждноста на техниката. Кой ще произведе-асемблира "по-по-най" надеждната. Заради 2 "алтернатора" както ги нарекоха Фетел изпусна 2 състезания. Но сега "успокояване на топката" и подиуми до края. Който не слиза от там, без значение на кое място е, той ще е шампиона. За Шумито нищо не казахте, сега спирачките му били виновни.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X