Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Дам, Шуми (моят фаворит) се издъни съвсем новобрански.
    Този път на Хамилтън вмесо да му подложат динена кора в бокса, му подложиха цяла гума, но той се справи - прескочи я.
    Добро празнуване в бокса на Уилиамс, запалиха го

Коментар

Неправилно разчетени смени на гуми, в бокса на Ферари, провалиха Алонсо. И то в Испания! Ех, къде е Жан Тод...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
        ...
        Пет състезания,пет различни победители!
        Обаче, в крайна сметка, класирането в шампионата пак е познато, с "обичайните заподозрени":

1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 61
        2 Fernando Alonso Ferrari 61
        3 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 53
        А на Шумахер "съвсем случайно" му налагат наказание, да стартира с 5 места назад от класирането, постигнато в квалификацията ... точно за състезанието в Монако, където всички знаем, мястото за стартиране е равно на повече от 2/3 от състезателното представяне, т.е., още от сега го обричат на слабо класиране след две седмици.
        Явно, чл.20, ал.2 от ЗДвП ще става част от правилата на Ф1.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Нормално е да го накажат. Направи малоумна грешка и съсипа състезанието и на друг пилот. А в класирането има една скрита лимонка на 4-то място .

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Обаче, в крайна сметка, класирането в шампионата пак е познато, с "обичайните заподозрени":

1 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 61
            2 Fernando Alonso Ferrari 61
            3 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 53
            А на Шумахер "съвсем случайно" му налагат наказание, да стартира с 5 места назад от класирането, постигнато в квалификацията ... точно за състезанието в Монако, където всички знаем, мястото за стартиране е равно на повече от 2/3 от състезателното представяне, т.е., още от сега го обричат на слабо класиране след две седмици.
            Явно, чл.20, ал.2 от ЗДвП ще става част от правилата на Ф1.
            Вярно е че са познатите начело, но никой не е с 50 точки напред и това му е хубавото.Така да я карат до края -аз съм "ЗА".А на Шуми мисля че никой не му е виновен, сам си го направи.И тази грешка я допуска често мисля-да удря някой от зад.
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Неправилно разчетени смени на гуми, в бокса на Ферари, провалиха Алонсо. И то в Испания! Ех, къде е Жан Тод...
              Не мисля.Това беше максимума за Ферари.Добре че и Кими не ги задмина, защото и Лотус бяха по силни като техника.Просто Алонсо доста надскача техниката според мен.За състоянието на Ферари аз се ръководя по резултатите на Маса, колкото и слабо да се представя ако колата му върви това веднага си проличава.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                Не мисля.Това беше максимума за Ферари.Добре че и Кими не ги задмина, защото и Лотус бяха по силни като техника.Просто Алонсо доста надскача техниката според мен.За състоянието на Ферари аз се ръководя по резултатите на Маса, колкото и слабо да се представя ако колата му върви това веднага си проличава.
                Кими смени гумите по-късно и беше нормално към края да е по-бърз. Лотус заложиха на сигурно с малко по-късно спиране с надеждата на предните да им свършат гумите, но не стигнаха обиколките.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  Кими смени гумите по-късно и беше нормално към края да е по-бърз. Лотус заложиха на сигурно с малко по-късно спиране с надеждата на предните да им свършат гумите, но не стигнаха обиколките.
                  Ако от Лотус бяха вкарали Кими, по рано вместо да се налага Малдонадо и Алонсо да го изпреварват, може би щеше да му стигне времето да ги презкочи.
                  И пак да си подема любимата тема за РедБул, ко стаа с тия пичове?Когато в квалификацийте Фетел в Q3 направи една "тарикатска" разходка, Манчев съчини какви ли не супер версий колко гениални са те и как сега са измислили нещо супер велико.А то се оказа, че нямат меки гумиииии.
                  Последно редактирано от disko04; 14-05-12, 11:00.

Коментар

Ако от Лотус бяха вкарали Кими, по рано вместо да се налага Малдонадо и Алонсо да го изпреварват, може би щеше да му стигне времето да ги презкочи.
                    И пак да си подема любимата тема за РедБул, ко стаа с тия пичове?Когато в квалификацийте Фетел в Q3 направи една "тарикатска" разходка, Манчев съчини какви ли не супер версий колко гениални са те и как сега са измислили нещо супер велико.А то се оказа, че нямат меки гумиииии.
                    Помниш ли прения път като влезе по-рано и заради заминали гуми от 2-ри отиде доста назад. По-добре така... За Малдонадо имах предчувствие още от първия старт този сезон.
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                      Помниш ли прения път като влезе по-рано и заради заминали гуми от 2-ри отиде доста назад. По-добре така... За Малдонадо имах предчувствие още от първия старт този сезон.

В случая имам в предвид няколко обиколки само, да кажем 2 или 3 до 4.Май точно толкова не му стигнаха.

Коментар

Не знам за вас, обаче според мен обичайните заподозрени са във извънредно слаба форма този сезон за да се наместват тимове които иначе нямат шанс за подиум камо ли за победа а миналата година обираха некоя случайна точка в дъното на десетката. А и от Пирели съвсем предобриха тази година със сликовете.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

...А на Шуми мисля че никой не му е виновен, сам си го направи.И тази грешка я допуска често мисля-да удря някой от зад.
                          Тъй-тъй, пък уж той бил карал като "пенсионер".
                          Казвам ви, че ще трябва да предложим на Бърни да вкара Виенската конвенция за движението по пътищата като част от правилата... На старт-финала, с не повече от 130 км./ч., спирането за завоя да започва поне 200 м. преди него... По този начин, истинските пилоти, които "усещат" машината и карат на ръба на възможностите й, ще започнат да се изчерпват и ще дадат ред на възпитани шофьори.

Коментар

Аз, съм просто един щастлив фен на М. Шумахер!!!
                            I am just a simple man.

Коментар

Поздравления!
                              Класата, ръжда не хваща. Жалко за наказанието!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

М-да, нали помните - какво писах преди две седмици?
                                Съвсем навреме и в подходяща форма беше "секирата", нали?

А в Монако, знаете - пилотските умения са най-важни.
                                Нека още да гледат и да се учат младоците.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X