Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Въъъ, на тия мерцове да не са им сложили и нитро??

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
      Въъъ, на тия мерцове да не са им сложили и нитро??
      Турбото за следващия сезон си тестваха,че от петък ги "разцепваше" момчето (Бътън)

Сега сериозно- на това педунче Грожан какво наказание да му измислят
      ....до края на сезона да стартира от бокса,или да го махат направо,докато не е утрепал някой
      По RTL показаха 6 малоумни катастрофи за 12 старта........

Алонсо ми се видя уплашен и имаше защо...........
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:F1.jpg
Прегледи:1
Размер:74.3 КБ
ID:5404150
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:f1 a.jpg
Прегледи:1
Размер:99.7 КБ
ID:5404149
      Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

5 места на стартовата решетка и да плати разноските по леенето на куршум на веждичката

пп по-рано днеска в шампионата на Порше 3 ма пилоти влезнаха в червената вода, 3 ма излезнаха, ама единия по покрив се влачи 200-300 метра . В тоя спорт има и такива работи...емоции

Коментар

А това на Малдонадо фалстарт ли беше или най-добрият старт на всички времена?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            За съвсем малко, но е фалстарт.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

А видяхте ли как чичо Ади изкара пак момчето на печеливша позиция?
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Грожан пропуска следващото състезание (бан) и е глобен 50к евра.Замесника му май ще е Жером Д'Амброзио,а Малдонадо ще стартира с 10 места назад (сега ще стартира още по-рано ).
                http://www.formula1.com/news/headlin...2/9/13740.html

И малко он-борд

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Мммммм.... Миро, не си прав!
                  От камерата на борда видях. Грожан му блокира предницата и колата му е била неуправляема...

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                    А видяхте ли как чичо Ади изкара пак момчето на печеливша позиция?
                    За сметка и на Уебър.Вкараха Уебър в бокса рано рано да не пречи на младежа, и му объркаха цялото състезание.Въобще изобщо голяма война водят срещу собственият си пилот и го ползват само като патерица когато им е удобно.Но може би и договорът който са му предложили включва и тази му роля.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      От камерата на борда видях. Грожан му блокира предницата и колата му е била неуправляема...
                      И аз съм на мнение че този път Хами няма никаква вина /наказанието на Грожан ми малее/.Интересна е обаче обстановката в отбора, покрай този случай с показаната телеметрия.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Фал си беше отсекъде! Друг е въпроса, че забавиха изключването на червените светофари повече от обичайното, аз даже се учудих, но после разбрах, че са си имали някакво време по правилник и всичко си и било о.к.!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Залепих темата да стои по-нагоре и да не се налага винаги да я търси човек.

Поздрав за любителите на Ф1 с една снимчица...

Коментар

И нищо, ама съвсем нищичко, за Монца!!!
                            Е, щом е така и аз съм сърдит!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ми, аз съм доволен. Две неща ми развалиха кефа. Отпадането на Дженсън и досадното напомняне в прав текст на Маса, да не би разбираш ли, да забрави да пусне Нандо.
                              Вярно е , че отборните заповеди вече са разрешени, но нека се разбират преди състезанието.
                              Това е плюене в лицето на феновете (на Ф1 въобще)...
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Дай Боже дъжд...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X