Въъъ, на тия мерцове да не са им сложили и нитро??
Турбото за следващия сезон си тестваха,че от петък ги "разцепваше" момчето (Бътън)
Сега сериозно- на това педунче Грожан какво наказание да му измислят
....до края на сезона да стартира от бокса,или да го махат направо,докато не е утрепал някой
По RTL показаха 6 малоумни катастрофи за 12 старта........
Алонсо ми се видя уплашен и имаше защо...........
Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
5 места на стартовата решетка и да плати разноските по леенето на куршум на веждичката
пп по-рано днеска в шампионата на Порше 3 ма пилоти влезнаха в червената вода, 3 ма излезнаха, ама единия по покрив се влачи 200-300 метра . В тоя спорт има и такива работи...емоции
А това на Малдонадо фалстарт ли беше или най-добрият старт на всички времена?
За съвсем малко, но е фалстарт.
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Грожан пропуска следващото състезание (бан) и е глобен 50к евра.Замесника му май ще е Жером Д'Амброзио,а Малдонадо ще стартира с 10 места назад (сега ще стартира още по-рано ). http://www.formula1.com/news/headlin...2/9/13740.html
И малко он-борд
Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
А видяхте ли как чичо Ади изкара пак момчето на печеливша позиция?
За сметка и на Уебър.Вкараха Уебър в бокса рано рано да не пречи на младежа, и му объркаха цялото състезание.Въобще изобщо голяма война водят срещу собственият си пилот и го ползват само като патерица когато им е удобно.Но може би и договорът който са му предложили включва и тази му роля.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
От камерата на борда видях. Грожан му блокира предницата и колата му е била неуправляема...
И аз съм на мнение че този път Хами няма никаква вина /наказанието на Грожан ми малее/.Интересна е обаче обстановката в отбора, покрай този случай с показаната телеметрия.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
А това на Малдонадо фалстарт ли беше или най-добрият старт на всички времена?
Фал си беше отсекъде! Друг е въпроса, че забавиха изключването на червените светофари повече от обичайното, аз даже се учудих, но после разбрах, че са си имали някакво време по правилник и всичко си и било о.к.!
Ми, аз съм доволен. Две неща ми развалиха кефа. Отпадането на Дженсън и досадното напомняне в прав текст на Маса, да не би разбираш ли, да забрави да пусне Нандо.
Вярно е , че отборните заповеди вече са разрешени, но нека се разбират преди състезанието.
Това е плюене в лицето на феновете (на Ф1 въобще)...
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар