Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Малиии, какво състезание!!!
    Още 3-4 обиколки ако имаше Шуми щеше да е победител!!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Какво е станало с Ферари? Никакви ги няма.
      Чакаха в засада

Иначе състезанието беше много яко...като се сетя колко беше скучно последните години,съм още по-изненадан!
      Как се качиха на подиума всички мои фаворити,все така да е до края (без претенции за реда на класирането).
      За "препеченото" какво да кажа...крайно време е с цялата му рода да се връщат по дърветата
      Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Не като ферарист, а като фен на спорта, ще кажа, че към момента по-добър пилот от Алонсо няма (за разлика от болида на Ферари)! Страхотен боец - едновременно безкрайно смел и в същото време безгрешен!!! Страхотно състезание...!!! Освен гумите на Хамилтън, според мен този път не издържаха и нервите му (както не издържаха нервите и техниката на механиците му в бокса, за пореден път - Макларън имат сериозен проблем там)... Жалко за Фетел, жалко за Грожан, но повредите са част от спорта... Шуми отново на подиума - кеф!!! Кими - невероятен - поклон! Според мен това е най-интересния сезон на F1 от както следя този спорт! Дано да е така до края...

П.П. Вече като ферарист, признавам, че това състезание се разви по-възможно най-добрия начин за Алонсо и Ферари (Маса отдавна не го слагам в сметките и нямам търпение да си ходи)! Сигурен съм, че никой дори и не си е помислял, че двамата му преки конкуренти Фетел и Хамилтън могат да отпаднат в един и същи старт, а третия му пряк конкурент Уебър - да извън е подиума!
        Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 24-06-12, 16:39.

Коментар

Алонсо за пореден път показа защо е най-скъпо платения пилот във ф1. Перфектно се възползва от всяка една предоставена му възможност. За подиума на Шуми също се радвам, а прегръдката им с Алонсо преди награждаването бе култова-"края на войната"...

Коментар

Фернандо направи много силно състезание и победата му е повече от заслужена.
            Комплименти на феновете!
            Колкото до инцидента на Хамилтън, Малдонадо е наказан с десет позиции за следващия старт. Нека все пак комисарите да си знаят по-добре работата, отколкото ние коментиращите.
            Глупава постъпка! Глупава и неуместна агресивност, при положение че щеше да го мине като пътен знак след два-три завоя. Прецака си сигурен подиум, а на Хамилтън, поне някакви точки.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Туй то.
              На подиума днес се качиха трима бивши световни шампиони с Ферари.
              Пожелавам на всеки от тях още титли.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Туй то.
                На подиума днес се качиха трима бивши световни шампиони с Ферари.
                Пожелавам на всеки от тях още титли.
                Алонсо е шампион с Рено. Като фен на Рено и симпатизиращ на Алонсо съм много доволен и в същото време ми е кофти за Грожан, който както казах още снощи беше много бърз.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Xdhan12CvLc

Коментар

Подиумът окупиран от стари кучета.
                    Браво, Алонсо, браво, Кими, браво, Шуми! Нямам против, в следващите състезания да си разменяте местата.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Подиумът окупиран от стари кучета.
                      Браво, Алонсо, браво, Кими, браво, Шуми! Нямам против, в следващите състезания да си разменяте местата.
                      И аз,нямам нищо против!
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Аз мога да кажа само GO GO Алонсо.Първият пост в тази тема от преди повече от 3 години казва това което мисля.......
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Алонсо е класен пилот и се радвам на добрите му представяния, въпреки че не съм ферарист.
                          Фераризмът и германофилията са характерни за България и доста банални за мойте вкусове.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Само да не кажеш, че си падаш по негрофилията...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
                              Чакаха в засада

Иначе състезанието беше много яко...като се сетя колко беше скучно последните години,съм още по-изненадан!
                              Как се качиха на подиума всички мои фаворити,все така да е до края (без претенции за реда на класирането).
                              За "препеченото" какво да кажа...крайно време е с цялата му рода да се връщат по дърветата
                              В този ред на мисли един такъв беше писал на баща си в африка:Тате,тука всички ме обиждат на маймуна,може ли да изпратиш мама та да видят че не съм,а баща му казал-не може защото вчера падна от клона и си счупи опашката!
                              Иво (таксито) Андреев
                              0988 91 80 50
                              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Много здраво състезание. Черния винаги кефи с борба до края. Е, не рядко се оцапва...като сега, ама кефи. Доста титли по тоя подиум бе .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X