Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Шумахер иска да стигне каръка на Кими и Хамилтън. При все че спря навреме, не успя да избегне 5000 долара глоба на отбора...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Защо така леко изпреварваха Фетел ?
      Хахахаха това е темата!!! Не бързайте да се радвате чак толкова. .. И нашите състезания (не час) ще дойдат! Лимонада или не... дава крилааааа... А Нюи, никак ама никак, не е лимонададжия, капише?! Супер си тръгна сезона...

Коментар

Много интересно състезание с много изпреварвания,дано е все така през цялата година,че Ф1 беше станала без интересна и монотонна!

Коментар

Браточката Марко /селски/ разправя, че за Фетел трябва специален болид, за останалите квото дойде.Ред Бул имали сериозни проблеми, но това е щото "всички срещу РБ".Майтаб..... Даваиии Марк!Защото как го прецакаха 2010 не е истина, сега му е времето да им го върнеш тъпкано!Имаш ги "четирите колела".

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=14299
          http://formula1.sportal.bg/news.php?id=14294
          Последно редактирано от disko04; 19-04-12, 11:15.
          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Надежда всяка оставете! Всичко си идва на мястото. Къде е Шуми, къде е Кими, къде е Алонсо...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Надежда всяка оставете! Всичко си идва на мястото. Къде е Шуми, къде е Кими, къде е Алонсо...
              Точките се дават в неделя, а не в събота.
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

A бас че Хамилтън ще се мушне първи в първия завой, а Уебър некъде къде пети па у същият завой.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Хубаво ми е и не ми се пише .

Кими си каза, че е можело да се развие и по-добре състезанието ако бе успяла атаката му, но какво да се прави =). Аз съм доволен.

Коментар

Шапки долу! И ако за Фетел се очакваше да се върне в голямата битка - за Лотус, Рено, Кими и компания - страхотно представяне!
                    П.П. Розберг - с опасната си защита на позиция - след като загуби още при старта 4-5 позиции, замалко да ни развали кефа от състезанието...
                    Последно редактирано от ivied; 22-04-12, 16:03.

Коментар

Koмплименти на Фетел, Кими, Ромен и Лотус!
                      Класа!
                      И голяма, тотална излагация за Макларън. Но...така ще е, докато залагат на оня куц кон.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Koмплименти на Фетел, Кими, Ромен и Лотус!
                        Класа!
                        И голяма, тотална излагация за Макларън. Но...така ще е, докато залагат на оня куц кон.
                        Ta....................ako може така да се каже Кими обратно в Макларън, мисля че с Бътън ще са ОК. Ех Мечти.

Коментар

Хареса ми! Има тръпка, има интрига, този път не я проспах
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            Ta....................ako може така да се каже Кими обратно в Макларън, мисля че с Бътън ще са ОК. Ех Мечти.
                            Под куц кон имах предвид Бътън...

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Под куц кон имах предвид Бътън...
                              А бе важното е че има за подмяна въпреки различията ни за куция кон.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                Пази боже! Кими с Кубица в Рено(Лотус), само като гледам младия Грожан как бързо се развива усещам труден избор на пилоти в моя любим отбор. 4 двигателя Рено на първите 4 позиции, ако беше и Кими първи щастието щеше да е пълно.
                                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                                Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X