Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Аз нямах в предвид времената, а отсъствията на титулярните пилоти.Все си мисля че тестовете с хората които след това ще се състезават с новостите са по показателни и реални.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Тест драйвърите и те са на договор с всичките му там клаузи и клаузички. Трябва да им предоставят волана, както е по договор. Не вярвам титулярните пилоти да имат проблеми с някои леки изменения.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Днес пак има годишнина - 30 г. от смъртта на Жил Вилньов.
        Синът Жак кара болида на баща си на Фиорано:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01_107.jpg
Прегледи:1
Размер:138.4 КБ
ID:5372183

Коментар

Вечна слава на Жил!
          За жалост, съвременната Ф1 убива и малкото останали сърцати и талантливи пилоти с квадратни атрибути като него.
          Болида съм го виждал на живо на Имола. Откровено би ме било страх да го карам.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Днес пак има годишнина - 30 г. от смъртта на Жил Вилньов.
            Синът Жак кара болида на баща си на Фиорано:
            [ATTACH=CONFIG]449218[/ATTACH]
            На съотборника му, мисля че е. На баща му не е много болид...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              На съотборника му, мисля че е. На баща му не е много болид...
              ОбъркАл съм се... нещо!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Радвахте се на красивия нос на Макларън, но от това състезание и техният вече ще е грозен

Коментар

На мен пък ми харесва. От догодина всички ще станат така.
                  Макларън имаха предостатъчен даунфорс на предницата. Наложи се да махнат снегорина, но не беше достатъчно. Последва намаляване на притискането от предното крило. Докато най-накрая се сетиха да пратят малко повечко въздух и за дифузьора.

Коментар

Много интересна квалификация.

Коментар

Нямам думи!
                      Заслужено наказание за отбор, които ми пада в очите с всеки изминал ден.
                      Жалко за Люис!

Коментар

Много яко състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Много яко състезание.
                          И аз съм на същото мнение!
                          Пет състезания,пет различни победители!
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Много се радвам за сър Франк Уилиамс, Малдонадо му направи супер подарък за 70-тия рожден ден

Коментар

Абе някой кълне черния преди всеки старт! До сега трябваше на поне две състезания да ги е разцепил. Бътън пък така и не си хареса машината. И тия коментатори + Алонсо да спират да се жалват колко е слабо Ферарито. Слабо е само в ръцете на онзи турист...няма да му споменавам името! А ако някой надскочи възможностите на техниката, ще го черпя с кутия 'Амфора'! Малдонадо направи страхотно състезание, аз не вярвах че ще го държат гумите до финала. Всъщност се чудя Хамилтън как завъртя над 30 тура с един комплект. Че той можеше да ни върне в ония времена, в които се спираше по един път и се пълнеше резервоара до горе за 6 секунди . Кими, моят човек, право каза на пресконференцията, че като не вкарваш, ти го вкарват. Явно затова на стълбицата докато Малдонадо и Алонсо се пръскаха с шампанско и радост, той директно надигна шишето .

Коментар

Да, хареса ми състезанието. Честито на Пастор! Показа класно каране и контрол.
                                Колкото до Хамилтън (моя фаворит), разби мита, че не може да пази гумите. При това му се налагаше да прави камара изпреварвания.
                                За Бътън, какво да кажа... И той затвърди отколешното ми мнение, че не го бива в настройките. Неговият диапазон на щастливо усещане на болида е по-тесен и от температурния диапазон на Пирели. Съотборникът ти да тръгне последен и да завърши пред теб...
                                Само дето се утрепаха да опяват, колко бил по-добър от Хамилтън, как умеел да пази гумите...
                                Ама, айде няма да злобея.
                                Алонсо също кара добре момчето, ама Ферари имат още какво да доизкусуряват по болида. Въпреки че направиха правилна стъпка.
                                Единствената горчивина ми оставят елементарните грешки на Макларън (...и продължават).
                                Без тях Хамилтън, който показва невероятна зрялост тази година, би бил спокойно лидер в шампионата.
                                Кими е класа, Шумахер...нямам думи за каръка му, но и той сам си провали всичко заради грешна преценка. Не знам до рефлекси ли е, какво е но все си мисля, че е по-добре да остави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X