Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Сашо, чета вчера в аутобилд, Бътън бил вече пилот №1 в Макларън.
    Това вярно ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Ако някой знае каде да гледаме тренировките в нета да каже, че тия от булсат станаха големи гъзари и не ги дават.
      Тук: http://www.sportlemon.tv/
      Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Сашо, чета вчера в аутобилд, Бътън бил вече пилот №1 в Макларън.
      Това вярно ли е?
      Не. Макларън не е Ферари или Ред Бул. Спекулации всякакви...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

F-Duct-а на предното крило се задейства от DRS на задното Дали Мерцедес не правят тазгодишната революция с тази идея? Всички щели да я копират. Дали с нея Шуми не дръпна на тренировките?

http://scarbsf1.wordpress.com/2012/0...rear-wing-drs/

Коментар

Утре и неделя по кои телевизии ще дават квалификациите и състезанието? Питам за да мога да проверя от сега кои евентуално имам, да не търся сутринта.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Нека гледането да започе ...веднага
            http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/s...am-online.html

п.п.Май по цял ден F1 дават ... на Инглийски,поне в дните на състезанието.
            п.п.2 Пия рядко,но качествено,може и малцово
            Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
              п.п.2 Пия рядко,но качествено,може и малцово
              Заслужаваш го!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Тази година май няма да гледаме ферари на подиума...добре, че си имам и други любимци...
                Последно редактирано от artefekt; 17-03-12, 08:10.

Коментар

Саше, добре почваме...

Коментар

Колеги по коя телевизия дават Ф1,не можах да гледам.
                    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                      Онлайн го гледах аз, от линковете по-горе.

Коментар

Май Редлимонадите си отидоха на мястото, че нещо не ги харесвам /да не се дразнят феновете им/.И изглежда всички ще си имат проблеми с Ф-дъктираните Мерцове на правите.За моя човек Алонсо, незгодите са същите.Интересно почва всичко от начало, успех и най-вече липса на опасни случки пожелавам на всички.
                        Последно редактирано от disko04; 17-03-12, 15:22.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Май Редлимонадите си отидоха на мястото, че нещо не ги харесвам /да не се дразнят феновете им/.И изглежда всички ще си имат проблеми с Ф-дъктираните Мерцове на правите.За моя човек Алонсо, несгодите са същите.Интересно почва всичко от начало, успех и най-вече липса на опасни случки пожелавам на всички.
                          Мястото, ще се определи след финала. Нали на някои им беше безинтересно, е... докато барне тук и там чичо Нюи. Е да, ама на мен червените са ми по-блудкави - сега като почнат с напъните... макларъните са ми къде-къде по-интересни за противник. Освен, ако пак сами не се "поизкюскаме"... А и Пилето с разни младоци- напред- абе почетно начало... Ще има изненади и с...гумите. Айде утре след 10, пак ще си говорим. На чакането му се вижда края Честито фенове!

Коментар

Друготото което ми е интересно, е че Редбул /заедно с Лотус/ изпаднаха в позицията да се оплакват-в случая от Мерц.Значи като не им върви далаверата, не са толкова възвишени.Те и отборните заповеди ги заклеймиха като им беше угодно, но когато им потрябва-Уебър..... там квото беше че не помня точно.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Момци, не съм много "на ти" с разните стриймове, адд-ове и т.н. Гледам през нета, че нямам временно РТЛ, но от всички линкове и стриймове които ползвам, гледам 2-3 минути и се налага да рефрешвам. Някой знае ли лек за тоз проблем?
                              Иначе, честито начало на сезонЯ на всички фенове на Ф1!
                              Гена, няма как да не съм доволен. Ясно е, че всички ще развиват, но все пак е добро начало.
                              Дано са по-интересни състезанията тази година!
                              И дано Люис се мобилизира малко, че ще си пропилее таланта!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                                SKY F1 HD

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Момци, не съм много "на ти" с разните стриймове, адд-ове и т.н. Гледам през нета, че нямам временно РТЛ, но от всички линкове и стриймове които ползвам, гледам 2-3 минути и се налага да рефрешвам. Някой знае ли лек за тоз проблем?

Ако не е от нет-а,пробвай [REFRESH] ,като "захапе" веднъж,ще си гледаш спокойно.
                                Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X