Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Това за точките са го приели
    Като казвам има нещо сбъркано никой ми не верва. Какво ще гледаме сега, състезания или стъкмистики?!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Това за точките са го приели, но ако някой има такова тотално надмощие като Фетел тази година... не виждам голям смисъл.
      Хе, изчислили са, че ако това правило го имаше през 2008-а, нямаше да си имаме чернокож шампион. Което през оная далечна година си беше направо недопустимо
      Дали? Понякога имам чувството, че гледаме някакви различни спортове.
      Просто искат да завършват подобаващо сезона, при по-голям интерес, според мен.

Коментар

Спортът е един, интересите са различни.

Коментар

За да се реши една задачка има Дадено, Търси се и Решение, понякога имам чувството, че са ни скрили "Търси се".
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Търси се:-А колко пари ще изкараме?

Коментар

Всъщност е "Кой колко?", не ние!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Удвоени точки в последното състезание - тъпо... То и сгашната система не е кой-знае колко справедлива, но дава равни шансове по всяко време. Предполагам, че целят в края на сезона отборите да не се отпускат и както често става, да спират развитието на болида, като прехвърлят ресурсите и усилията към новия сезон. В случая, обаче, това ще могат да си го позволят само големите отбори - тези, които както Фетел тази година са се откъснали мнооого напред. Вместо да се спестят, ще се похарчат допълнително средства, които отново финансово "възможните" отбори ще могат да отделят, а малките отбори съвсем ще залязат.
                Определянето на таван през 2015 г. е още твърде мъгляво и предполагам, че въпросния таван ще бъде "натиснат нагоре" от богатите клубове, т.е. те ще харчат "на тавана", а останалите - кой колкото намери.
                Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Колко пъти да казвам за мнооооооогото пари!?
                  И пак кажете, че шампионатът не е нагласен!

Коментар

Да, де, ама нали съм пристрастен - лъжа се и ги гледам година след година...
                    Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Шампионът беше нагласен само през 2008-а. През някои от другите години пък само улеснен

Коментар

След смърта на Сена, формулата не е това което беше... По една или друга причина. То е като темата за глобализацията, заговорите, новия световен ред и т.н. Шоу и/или технически и финансов клъстър, реалити шоу от типа бай Брадър, дето менажери, инженери, конструктори и пилоти са постоянно пред обективите... както и да, ама нали можем да си чешем езиците с реплики като "аз нали ви казах" или "кой квото и да си говори става дума за пари" и "пак безумни правила" и от сорта... не пречат или не помагат много
                        все пак си е най-гледаното "мото-шоу"... то това е и целта

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          След смърта на Сена...
                          Вече сме го чували безброй пъти. Ама мисле че се преекспонира. Не факта какво е формулата, а връзката с преди/след смъртта на Сена. Шумахер го беше погнал още приживе, после се случи каквото се случи. И да не беше умрял, не мисля че щеше да се случи нещо кой-знае колко по-различно.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            ... Шумахер го беше погнал още приживе, после се случи каквото се случи. И да не беше умрял, не мисля че щеше да се случи нещо кой-знае колко по-различно.
                            Това сигурно го казваш,ама дали ако добре е запознат с автобиографиите и на двамата човек,щеше да твърди същото!?
                            Щото по голямата част от останалия свят е на обратното мнение! Или имаш информация,която не е известна на другите?
                            Иво (таксито) Андреев
                            0988 91 80 50
                            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Сена беше изключителен пилот, но в последно време не издържаше на нервното напрежение и дори да не беше този фатален случай, много вероятно беше пак да се стигне до нещо подобно. Той като чи ли рухна психически след като отиде при Франк.

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                                Това сигурно го казваш,ама дали ако добре е запознат с автобиографиите и на двамата човек,щеше да твърди същото!?
                                Щото по голямата част от останалия свят е на обратното мнение! Или имаш информация,която не е известна на другите?
                                Вероятно ме разбираш погрешно - не сравнявам Шумахер със Сена. Безсмислено е. Пилоти се сравняват в пряк сблъсък в състезание. Всичко друго са спекулации.

Говоря само за това какво би се случило с F1 със или без Сена. Според мен - нищо кой-знае колко по-различно от това, дето се случи.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X