Като лаик да попитам. Този софтуер нали се купува и струва някакви пари/няколкостотин долара видях май/Ако е платен и не е първа версия/явно/,тези които го продават не могат ли да отговорят на въпроса- "как да сложим бутона и на тази версия ама така че регистрираните да го виждат и ползват"?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Спирането на форумите се наложи за да могат всички таблици да се приведат в UTF 8. Базата данни запис по запис е четена, обръщана където е нужно в UTF 8 и записвана... Над 4 милиона записи са, затова и толкова време се наложи да се чака... Сега не би следвало да виждате където и да е маймуници... Моля проверявайте... Също така обаче, чистете задължително кешовете на браузерите, иначе се зареждат понякога стари работи...
Надявам се този най-тежък проблем е приключен, насочваме се към оправяне на бутони, дизайни и разни функционалности...
- 1 like
Коментар
-
Има все още маймуница под аватара например на този колега: Ето и линк към темата му: https://www.offroad-bulgaria.com/for...B0%D1%82%D0%B0
Коментар
-
Щом го знаете от какво е цикленето, ок.
Другите скрийншотове които съм качвал още са актуалниИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеБлагодаря, за колегата от по-горе, моля изчистете кеша и пробвайте пак, админа твърди, че е оправен проблема току що...
Това го виждам само при този колега, при другите си е ок на кирилица!
Преди малко ми се появи това предупреждение и сега седи в горния десен ъгъл:
Същото се показва и през телефона, Note 8, с оригиналния му интернет браузър, не хром.
п.с. Още един проблем, в полето причина за редакция, пиша си нормално но при публикуване излизат въпросителни знаци като сега отдолу, и вместо причина за редакция, пише последно редактирано от....!
Коментар
-
Я да питам нещо. Преди излизаха рожденици, цъкаш някъде и излизаше "последно непрочетено мнение", имаше "подпис". Сега нанай. Това при мен ли е само? Щото комай не. Сигурно и други работи, ма това на първо четене.
п.п. Ааа. Намирам дадена тема (щото тук и търсачка ...) през чичо Гошо и ми пише, че не съм оторизиран да я чета (в случая на Димо за МЗ-то беше).Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Най-долу в дадена тема преди имаше номера на страниците в темата , сега ги няма при някои цветове ( например Old school ) .
По принцип би било добре , ако и горе и долу ги има.
Това не е много важно но все пак , логото на форума се губи пак при смяна на цветовете .Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар