Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електроди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Електроди

Електродите НЕ СЕ СУШАТ. Производителите пишат да се сушат ПРИ НЕОБХОДИМОСТ. Целулозните дори трябва да са влажни. Съхранявайте си електродите както трябва....Все пак има моменти, когато сушенето е задължително, но това не е за тая тема и форум. Скоро много електроди /от истинските/ няма да работят на калпав инвертор, та който има такъв да се запасява с електроди увреме

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
      Скоро много електроди /от истинските/ няма да работят на калпав инвертор, та който има такъв да се запасява с електроди увреме
      Я пак? Като си казал "Хоп", редно е да скочиш.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поредната супер секретна технология дирекно от кухнята (която е някъде в пояса на Кайпер),аха да ни бъде разкрита....
        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
        Mark Twain
        СтоЕнчA

Коментар

М даа от земетресението ще да е ! Бая го е друснало!
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Електродите НЕ СЕ СУШАТ. Производителите пишат да се сушат ПРИ НЕОБХОДИМОСТ. Целулозните дори трябва да са влажни. Съхранявайте си електродите както трябва....Все пак има моменти, когато сушенето е задължително, но това не е за тая тема и форум. Скоро много електроди /от истинските/ няма да работят на калпав инвертор, та който има такъв да се запасява с електроди увреме

Гога , не знам кво си пил , братче , ама очевидно съдържа доста метил .

Дано тая сутрин не те боли главата !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение

Дано тая сутрин не те боли главата !
              +1
              Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Ти сушиш ли си електродите.....питам сериозно.
                Другите естествено ги оставам в неведение, трудно смилат инфото, а и не им трябва да знаят, а те вече знаят повече от който и да е професионалист. А и не ми се скача, погледнете в някой каталог и умувайте за сушенето, може пък да не е толкова секретно . А как се съхраняват изсушени електроди знае ли някой, ....едва ли...., инак ги мушат у печката за спорта

Коментар

Ти сушиш ли си електродите.....питам сериозно.
                  Другите естествено ги оставам в неведение, трудно смилат инфото, а и не им трябва да знаят, а те вече знаят повече от който и да е професионалист. А и не ми се скача, погледнете в някой каталог и умувайте за сушенето, може пък да не е толкова секретно . А как се съхраняват изсушени електроди знае ли някой, ....едва ли...., инак ги мушат у печката за спорта
                  Мда, нищо ново. Явно така си си свикнал.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какво пак не ти уйдисва......нали писах да не си сушите електродите, кво сложно има. Ако не вервате си е ваш проблем, нали така.

Коментар

Какво пак не ти уйдисва......нали писах да не си сушите електродите, кво сложно има. Ако не вервате си е ваш проблем, нали така.
                      То очевидно само на теб ти уйдисва. Самопогледни си постовете - 99% заяждане, 0.9% правене на велик, 0.1% реална информация, вадена с ченгел, евентуално. Смешно е. Вече съм ти го казвалм но пак да повторя - и най-великия професионалист да си, не очаквай от околните по-различно отношение от твойто към тях.

Скоро много електроди /от истинските/ няма да работят на калпав инвертор, та който има такъв да се запасява с електроди увреме
                      Айде сега да чуем за поредната секретната технология за втъкване в електродите на ясновидски качества с какъв точно електрожен ги ползваш.

Коментар

Абе кво заяждане бре......пиша на Български, ти знаеш ли го тоя език.
                        Айде сега да чуем за поредната секретната технология за втъкване в електродите на ясновидски качества с какъв точно електрожен ги ползваш
                        Това кво е, А. И кви са тия картони за ОБИДА.....КОЙ СЪМ ОБИДИЛ БЕ, модераторе. И длъжен ли съм на форума с нещо. Кво да ти напиша за сушенето като няма да вденеш нищо от предубеденост. Суши си електродите и не мисли много за пораженията.

Коментар

Абе кво заяждане бре......пиша на Български, ти знаеш ли го тоя език.
                          Очевидно по-добре от теб.

Това кво е, А. И кви са тия картони за ОБИДА.....КОЙ СЪМ ОБИДИЛ БЕ, модераторе.
                          Всички пишещи. А според правилата и картона нямаш право да обсъждаш.

И длъжен ли съм на форума с нещо.
                          Длъжен си му точно с толкова, с колкото си се съгласил при регистрацията си тук. А именно - ако ще пишеш, трябва да спазваш въпросните правила. Иначе си напълно свободен и да не пишеш, ако нещо "не ти уйдисва".

Кво да ти напиша за сушенето като няма да вденеш нищо от предубеденост. Суши си електродите и не мисли много за пораженията.
                          За сушенето не ми е интересно. Производителя е написал каквото трябва. После ме питай пак дали разбирам български.

ПАК, НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ, ОТ СОБСТВЕНИЯ ТИ ПОСТ:
                          ...Скоро много електроди /от истинските/ няма да работят на калпав инвертор, та който има такъв да се запасява с електроди увреме
                          Обясни, на нас, низшите твари, секретната технология, благодарение на която от утре истинските електроди ще спрат да работят с калпавия ми инвертор? Сега достатъчно ли е на български?

Коментар

Mного е за обяснение, а изгубих и желание да пиша. Ако ти е калпав инвертора то и сега има електроди с които не можеш да работиш. Дори да споделя има толкова работи дето биха ти се сторили абсурдни та не ми се захваща изобщо. Това стига като инфо......А би ли посочил къде и кой съм обидил.

Коментар

Mного е за обяснение, а изгубих и желание да пиша.
                              То всеки път така. Ако не ти се занимава, просто не пиши въобще. Никой не те кара насила.

Ако ти е калпав инвертора то и сега има електроди с които не можеш да работиш.
                              Това беше ценна информация, мерси!
                              Дори да споделя има толкова работи дето биха ти се сторили абсурдни та не ми се захваща изобщо. Това стига като инфо.
                              Сори, ама къде в "това" е инфото, та да е достатъчно?

......А би ли посочил къде и кой съм обидил.
                              Еми прочети си пак поста, за който ти е наказението. Щом моя български не го разбираш, белким разбереш своя собствен.

Пак да повторя, пак на български: Ако си тръгнал да споделяш нещо - това е форум - споделяй до край, вместо да ръсиш умности, без да ги аргументираш. Иначе е безсмислено. Във всички теми до сега имаш навика да изръсваш по нещо, и после да "не ти се занимава да даваш повече информация". Еми или споредляй, или недей. Простичко е. Нито си длъжен на някой, нито на теб някой ти е длъжен с нещо.

Коментар

Еми прочети си пак поста, за който ти е наказението
                                Ха ха. Знаеш ли колко ми дреме за наказанието, ама като го налагаш трябва да се обосновеш. Пак те питам... кой съм обидил
                                Във всички теми до сега имаш навика да изръсваш по нещо, и после да "не ти се занимава да даваш повече информация"
                                На всякъде съм дал мнение в прав текст. Аз не споря, а давам факти. Не ми обяснявай, че трябва да се аргументирам винаги за казаното от мен. Да не съм на изпит.
                                Последно редактирано от gogo77; 24-11-14, 10:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X