От: Препоръчайте ми лаптоп
Да предпочетеш ACER пред Lenovo е все едно да предпочетеш НЕО пред Philips. Но всеки с вкуса си...
Между другото в момента класацията по-марки от долу нагоре ACER-a е на 3-4 място. Малко след ASUS, MSI, ХП. A Lenovo-то(бившия IBM) в момента е най-стабилния лаптоп на пазара...
Както и да е, със здраве да го ползваш лаптопчето и дано не ти създава проблеми. Поне има хубава гаранция collect and return(не знам е техното дали я дават)...
За ОС слагай 64 битова 7 - 8... Всичко друго е безмислено да се слага на този лаптоп. Относно проблемите. Може да имаш проблеми с МНОГО стари игри, и стари дос приложения, но ако ползваш такива, винаги може да си сложиш един виртуален XP...
Лаптоп LENOVO Y580
ТИП ПРОЦЕСОР: INTEL CORE i7-3610QM
ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕСОРА: 3.30 GHz
КАПАЦИТЕТ RAM: 8 GB
КАПАЦИТЕТ HDD: 1000 GB
ТИП ГРАФИЧНА КАРТА: NVIDIA GEFORCE GTX 660M
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH: 15.6"
ТИП ПРОЦЕСОР: INTEL CORE i7-3610QM
ЧЕСТОТА НА ПРОЦЕСОРА: 3.30 GHz
КАПАЦИТЕТ RAM: 8 GB
КАПАЦИТЕТ HDD: 1000 GB
ТИП ГРАФИЧНА КАРТА: NVIDIA GEFORCE GTX 660M
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH: 15.6"
Първоначално публикуван от MARINHAKER
Преглед на мнение
Между другото в момента класацията по-марки от долу нагоре ACER-a е на 3-4 място. Малко след ASUS, MSI, ХП. A Lenovo-то(бившия IBM) в момента е най-стабилния лаптоп на пазара...
Както и да е, със здраве да го ползваш лаптопчето и дано не ти създава проблеми. Поне има хубава гаранция collect and return(не знам е техното дали я дават)...
За ОС слагай 64 битова 7 - 8... Всичко друго е безмислено да се слага на този лаптоп. Относно проблемите. Може да имаш проблеми с МНОГО стари игри, и стари дос приложения, но ако ползваш такива, винаги може да си сложиш един виртуален XP...
Друг е въпроса, че лаптопа е "заводски инсталиран с 8" и няма начин да го вземеш с 7 понеже е брандиран със съответните стикери дето нямат сваляне...
Коментар