Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми лаптоп

за 1000-1100лв
    предпочитам да е с ХР, защото ми казаха, че Виста-та "товарела" доста машината...

Ще се използва за "мобилен офис" и браузване в и-нет... Не ми трябват супер-възможности за видео игри...
    Важното е да е надежден.
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

До: Препоръчайте ми лаптоп

Бягай в plesio и си го поръчвай с каквито искаш параметри за тези пари ... http://www.plesio.bg/catalog.php?section_id=1285 Аз също до преди година робувах много на марката,но от както си сглобих една кочинка за около 1300 лева съм много доволен...
    Вземи си го без операционна система(освен ако не ти се дават излишни 400 лева) и ми се обади...
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Аз наскоро се сдобих с една Тошиба от САЩ - един ги продава. Чисто нова, даже май е и с международна гаранция. 15.4 екран, Dual Core 1.6 и няма много екстри, но и за по-малко от тази сума, която си решил Работи си перфектно вече 3-4 месеца.
      За мен лично бях решил да търся Dell, Toshiba, IBM, Sony
      Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

За тази сума изборът вече е огромен, отиваш в първият магазин и си готов.
        П.П. Послушай колегата, за уиндоус поне докато не отпаднат визите за САЩ пари не давай...

Коментар

ами да - изборът е огромен - ако имаше 2 модела, щях да си заплюя единия и готово...

от Щатите Тошиба Сателит ли е? на какви пари /ако може на ЛС/?

За Плесио-то сега ще погледна сайта...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да Сателит, 800 лв мисля че беше...

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
              Да Сателит, 800 лв мисля че беше...
              а точният модел?

гледам един... какво ще кажете за него? http://datacom.bg/shop/front/special...27/1/5/0/0/1/0

Коментар

Мисля,че това не е лошо 900лв с ддс

DELL 500

Intel® Celeron M® 550(2.0GHz, 533MHz FSB,1M L2 Cache)
                Intel Graphics Media Accelerator X3100
                15.4” Wide Screen WXGA LCD
                LCD Backcover : Black Matte Colour
                "Media Center buttons
                "
                1GB (2x512MB) 667MHz DDR2 SDRAM
                120GB SATA 5400 rpm HDD
                8xDVD+/-RW Drive
                6-cell 56WHr Li-Ion Battery
                Dell TrueMobile Wireless 355 Bluetooth Card
                Intel Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-PCI Card
                Ubuntu Edition version 7.10 English

3 години международна гаранция (Next Business Day)
                (1 година за батерията)

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  а точният модел?

гледам един... какво ще кажете за него? http://datacom.bg/shop/front/special...27/1/5/0/0/1/0

За нуждите които изброи е повече от добър.
                  Освен ако не искаш да симулираш ядрен взрив.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    а точният модел?

A205-S5804

Коментар

Първоначално публикуван от marto1 Преглед на мнение
                      Мисля,че това не е лошо 900лв с ддс

DELL 500 Intel® Celeron M® 550(2.0GHz, 533MHz FSB,1M L2 Cache)..........

А кой го продава?
                      Само дисплеят ме притеснява, че май не от най-хубавите... или греша?

Коментар

Не е лоша машинката, Жоро Хаджиев взе една такава скоро и каза, че е доволен
                        Ако имаш интерес ще те уредя с такава с отстъпка
                        Най-хубавото в случая е че е Дел, с международна гаранция, но е най-ниския им клас. Има сервиз и резервни части на склад, които при тази гаранция се доставят до дома ти 24 часа след диагностициране на проблема.
                        Ако вземеш тошиба недай си боже нещо да се случи с него, чакането е убийствено. Пък и се чупи доста по-често.

Пръчките на Плесио не ги знам що за стока за, работила съм там преди време и в сервиза си спомням ги сглабяха съвестно и работеха добре, но това беше в началото когато нямаха много работа. Сега как е - не знам, и отзиви за тия машинки нямам. Но сам разбираш, че при лаптопите схемата е малко по-различна от десктоп машините. Там пространството е много по-малко и сметките са по-тънки. Доколкото при марковите тези неща са изпитани. От друга страна пък на същата цена взимаш доста по-добри параметри при жълтия компютър...

Ти сам предцени кое за теб е по-важно - сервиз и подръжка или по-силна машина с неясен произход.
                        Последно редактирано от iva_kx; 17-10-08, 16:24.
                        DCRT®

Коментар

Аз препоръчвам, Дел или асус, задължително двуядрен и ако ти се дават повече пари ( 1300-1400 лв ) да не е с вградена видео карта .
                          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Най-евтиния Core2Duo на Dell е над 1300 лв за съжаление.
                            А тези с дискретно видео вече скачат с поне $50.
                            Аз лично препоръчвам стария модел - Dell Inspiron 1520 който е с метално шаси, новия 1525 е само с вградено видео и е пластмасов, но понеже е шарен и е по-скъп.
                            Излезнаха и Студио 1535 сега, които идват на нивото на геймърските XPS-и които са наистина върха на сладоледа по дизайн и качество на шасито, но цената вече им идва над 1700 за прилична конфигурация.

На колегата Дел 500 ще му свърши идеална работа да си рови в интернет. Няма смисъл да се изхвърля за екстри, които не са му необходими.
                            DCRT®

Коментар

както пише Ива, засега този ще ми свърши работа... Догодина, ако продам повечко лодки, ще си взема от по-скъпите

Мисля, че стана доста полезна тема и много колеги ще се изправят пред избора на лаптоп...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X