Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте ми лаптоп

Щом сте решили да си вземете подвижна играчка не се чудете много? Мойта препоръка е 13-14 инча и задължително двугодишна гаранция.
    Търси висока разделителна способност на монитора,другите параметри не са проблемни освен ,ако не е с геймърско предназначение.
    -Зимата много добре топлят краката...В семейството ми всеки си играй с неговата играчка и няма два еднакви. Предпочитам-DELL.
    -Слушай всички,но от своя(акъл)не се дели!- За навигация-Гармин-660.

Коментар

Издирвам някой дето е светнат на Макчетата.
      От седмица имам Макбук про 13,3' с 2,53 коро дуо и 8гб рам.
      Голама забавачка е да разучавам машинката. Работи стабилно и е компактен. Този кито ползвах до момента е хп компак нх8220 15,4'.
      разликата в теглото и габаритите е осезателна.
      Може да се инсталира на мак-а уиндоус без проблем на част от диска. Аз имам качен офис на мак-а.
      Леопард ОС е Юникс-базирана система.
      п.п
      Ако някой е в час на маковете да се обади на л.с., че имам въпроси.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        Издирвам някой дето е светнат на Макчетата.
        От седмица имам Макбук про 13,3' с 2,53 коро дуо и 8гб рам.
        Голама забавачка е да разучавам машинката. Работи стабилно и е компактен. Този кито ползвах до момента е хп компак нх8220 15,4'.
        разликата в теглото и габаритите е осезателна.
        Може да се инсталира на мак-а уиндоус без проблем на част от диска. Аз имам качен офис на мак-а.
        Леопард ОС е Юникс-базирана система.
        п.п
        Ако някой е в час на маковете да се обади на л.с., че имам въпроси.

Хич ме няма ако тоя в кьщи да е такьв.Знам само,че няма крашване машината,няма вируси кьдето и да ровя,бькана с всякакви драйвьри,работи с всичката техника в нас,батерията му дьржи по 6 часа и жената е мноооого доволна от него.Пердаши сьс Сафари,отваря всичко и много по лесен за работа от кой да е друг лаптоп.Това знам,ако мога да помагам с нещо или да изровя нещо кажи и ще се пробвам.

За 1000$ това е магарето,другите клякат много бьрзо.Лично мнение на лаик,да не скочи някой сега.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Добре, нека и аз да питам тогава. Трябва ми СТАБИЛНА работа, никакви проблеми и :
          17" 1920х1200 без отраженя и с най-високо качество (че очите ми не са много добри вече)
          Два диска (за бекъпче)
          4-8 ГБ РАМ
          Смарт карт четец (важно е)
          четец за отпечатъци е плюс, че много по бързо може да се логва човек (може и нещо подобно, четох че Асус имали разпознаване на лица)
          Възможно най-дълъг живот на Батерията
          Прилично видео, поне едно HD филмче да може да подкара без сечене (не че ще ми се наложи, ама)

Това е

Сега съм с HP 8730w - страхотна машина, отговаряща на всички условия, дайте акъл за други подобни и по-добри

Коментар

Алекс, ползвах асус с фейс детект. Не го слагай това като екстра, защото на практика не може да се ползва успешно!

Коментар

Първоначално публикуван от Estranged Преглед на мнение
              Алекс, ползвах асус с фейс детект. Не го слагай това като екстра, защото на практика не може да се ползва успешно!
              Благодаря за информацията (така си и мислех), Асус май отпадат и поради липсата на четец за Смарт Карти , а това ми трябва със сигурност!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                ... Асус май отпадат и поради липсата на четец за Смарт Карти , а това ми трябва със сигурност!
                А четецът на НР-то разпознава ли SDHC карти? Че на nx9420 не вижда 4 GB SDHC карта.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  А четецът на НР-то разпознава ли SDHC карти? Че на nx9420 не вижда 4 GB SDHC карта.
                  Не знам нямам такава карта а никъде не пише.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Добре, нека и аз да питам тогава. Трябва ми СТАБИЛНА работа, никакви проблеми и :
                    17" 1920х1200 без отраженя и с най-високо качество (че очите ми не са много добри вече)
                    Два диска (за бекъпче)
                    4-8 ГБ РАМ
                    Смарт карт четец (важно е)
                    четец за отпечатъци е плюс, че много по бързо може да се логва човек (може и нещо подобно, четох че Асус имали разпознаване на лица)
                    Възможно най-дълъг живот на Батерията
                    Прилично видео, поне едно HD филмче да може да подкара без сечене (не че ще ми се наложи, ама)

Това е

Сега съм с HP 8730w - страхотна машина, отговаряща на всички условия, дайте акъл за други подобни и по-добри
                    ThinkPad W700 може и да ти хареса :
                    http://sagabg.net/PCMagazine/article-742.html

мониторите на ThikPad определено са едни от най-добрите !

в USA е 2k $
                    http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...nu-id=products

и W700 DS : http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/c...08/W700/W700ds
                    Последно редактирано от DBRS; 21-07-09, 11:35.
                    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Силно препоръчвам Lenovo Think Pad W700.
                      Все пак, все още се произвеждат под контрола на IBM и серията е от високия клас. За качеството и надеждноста на тез машинки - няма да говоря. Всеки който се е сблъсквал с такава, знае за какво става въпрос.
                      LZ1DWW

Коментар

като гледам секи препоръчва собствения си лаптоп. време е да се замислите за така наречените нЕтбууци ако искате наистина лаптоп. или аз както се шегувам всеки си взима лаптоп според неговия лап (от англииски- скут) та който има скут 14-17 инча знам ли.... за мен лаптоп над 11 инча си е ПС. нетбууците си вършат перфектна работа, наистина ги носите с вас навсякъде без да пречат имат (повечето) ссд вместо ххд което спестява страха от вибрации и удари. така или иначе бъдещето е на ссд тата. та ще свиквате със ФАТ32 отсега със спирането на прифетчи и други излишни операции като дефрагментиране и т.н........ а само да си купите лаптоп заради модата знам ли. лично аз си имам голям ''лаптоп'' ама си седи само вкъщи и си му викам ПС. а иначе от една година имам нетбуук 8.9 инча и неискам да чуя друго. а иначе за мен да кажа все пак по темата- Панасоник са най добрите лаптопи. за сведение със 64 рам и пентиум 3хх върти ХП про. не говорим за заливанията с течности, липсата на вентилатор, наистина анти блър екрана и т.н...... както казава един известен в Бг средите електроник:
                        "най-доброто отива при военните, което те откажат го ползват в авиацията и вече което остане за боклука е за компютри.....".
                        та Панасоника си е стандарта за военен лаптоп и може да се снабди човек ако се разтърси.
                        знам ли дали ми е уместен поста.но някой може и да се разтърси за инфо и кат си земе Панасоник да ме черпи една бира :-). (повече не пия)
                        висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
                          Силно препоръчвам Lenovo Think Pad W700.
                          Все пак, все още се произвеждат под контрола на IBM и серията е от високия клас. За качеството и надеждноста на тез машинки - няма да говоря. Всеки който се е сблъсквал с такава, знае за какво става въпрос.
                          Въпроса е Имаш ли опит с Конкретната машина, а не с Марката?
                          Че аз съм имал над 10 Нотбука на НР и съм Бил страшно доволен (например 8710w който още ме яд че продадох, беше Без забележки).

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
                          като гледам секи препоръчва собствения си лаптоп. време е да се замислите за така наречените нЕтбууци ако искате наистина лаптоп. или аз както се шегувам всеки си взима лаптоп според неговия лап (от англииски- скут) та който има скут 14-17 инча знам ли.... за мен лаптоп над 11 инча си е ПС. нетбууците си вършат перфектна работа, наистина ги носите с вас навсякъде без да пречат имат (повечето) ссд вместо ххд което спестява страха от вибрации и удари. така или иначе бъдещето е на ссд тата. та ще свиквате със ФАТ32 отсега със спирането на прифетчи и други излишни операции като дефрагментиране и т.н........ а само да си купите лаптоп заради модата знам ли. лично аз си имам голям ''лаптоп'' ама си седи само вкъщи и си му викам ПС. а иначе от една година имам нетбуук 8.9 инча и неискам да чуя друго. а иначе за мен да кажа все пак по темата- Панасоник са най добрите лаптопи. за сведение със 64 рам и пентиум 3хх върти ХП про. не говорим за заливанията с течности, липсата на вентилатор, наистина анти блър екрана и т.н...... както казава един известен в Бг средите електроник:
                          "най-доброто отива при военните, което те откажат го ползват в авиацията и вече което остане за боклука е за компютри.....".
                          та Панасоника си е стандарта за военен лаптоп и може да се снабди човек ако се разтърси.
                          знам ли дали ми е уместен поста.но някой може и да се разтърси за инфо и кат си земе Панасоник да ме черпи една бира :-). (повече не пия)

Гледай сега, от потребител, до потребител разликата е голяма, ако ще броузваш Форума, почти всичко върши работа, има обаче и съвсем други задачи, например КАД-КАМ, Архитектура, ВидеоОбработка, Фото ......
                          При мен например има една камара програмки коя от коя с по големи изисквания, плюс една виртуална машина. Така че Нетбук с Атом процесор, няма да ми върши Никаква работа, да не говорим че при резолюция от 1280... Не виждам и половината ексел с който работя доста често
                          Последно редактирано от alex_markov; 21-07-09, 15:26.

Коментар

при тези http://shop.ibs.bg/lenovo/categories.jsp?categoryId=7
                            май имат наличен в магазина W700 за да го пипнеш , до петрола срещу КАТ софия са

аз с W700 не съм си играл ,
                            впечатления (отлични) имам само от T моделите
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

С конкретната машинка лично - нямам опит. Разглеждал съм я и съм събирал отзиви от ползващи я. Имам опит с доста други от Lenovo ThinkPad.

Относно номерациите - Lenovo смениха малко начина на слагане на буквички и цифрички по моделите. Така или иначе Т серия още съществува, като например Т61 с 15' матрица - сега е Т500, както и Т60Р също е Т500, но с различни показатели. R в момента е SL и т.н.

За споменатата фирма, до колкото съм запознат, имат и онлайн магазин.
                              LZ1DWW

Коментар

Ako имаш възможност за внос от щатите - Alienware.
                                Уникални лаптопи,супер мощни.
                                Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X