Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп

Dell-овете обикновено идват и с антивирусна, ако са с Windows.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте!Искам съвет за избор на лаптоп.Първо да споделя за какво ще се използва:работата е в международния транспорт с камион и ще има нужда от навигация,също искам да се използва за гледане на българска телевизия в реално време,но не съм наясно кой е оптималния вариант-лаптоп с вграден ТВ тунер или да закупя отделен и дали трябва да съм абониран към доставчик на цифрова телевизия.Какви са оптималните параметри на лаптоп,който ще ми върши работа.

Коментар

• Re: Препоръчайте ми лаптоп

Тв тунери има на УСБ стик, и според мен не е задължително да е вграден, работа би ви свършил който и да е лаптоп (в зависимост от бюджета).
        Не знам обаче как може да се гледа телевизия когато си в чужбина, и на мен би ми било интересно някой ако знае.

Може да се гледат онлайн, български канали но за тях не е нужен тунер а интернет. За интернет единствения вариант за който се сещам е с някой мобилен оператор (но в роуминг телевизияата ще ви излезе, колкото да си поръчате актиорите да ви играят на живо), другия вариант е да се ползват безплатни хот спот (безжични мрежи).

За гпс мисля, че още се продават Bluetooth ГПС и, аз имах Garmin Mobile 10x Bluetooth GPS Receiver ползвах го с едно пда и бях много доволен от него.

От което следва, че лаптопа би трябвало да има wi-fi и Bluetooth, не съм засичал лаптоп без тези екстри.

Коментар

При онлайн ТВ връзката не е много добра изобщо ако се осъществи,затова търся по добър вариант,но все пак благодаря за отзивчивостта.Информацията Ви ми бе полезна.А за GPS ще разгледам допълнително.Извини ме,но не съм наясно с тези технологии,та да попитам какво е "пда"

Коментар

Първоначално публикуван от elensya Преглед на мнение
            Извини ме,но не съм наясно с тези технологии,та да попитам какво е "пда"
            Personal Digital Asistant - джобен компютър... Ама не ти трaбва в случая, вземи си истински GPS...

Да вметна още нещо. Някои навигации имат специални карти за камиони, водат се професионални. Защото патуването с камион е малко по различно от това с лека кола. То не е само кога къде да завиеш, някои пътища може да забранени за камиони, ограниченитя са други и т.н.

Коментар

Благодаря на изказалите мнение. Лаптопът е избран и е Асус X55VD-SX218H, който ще доиде с Windows 8.

Коментар

Първоначално публикуван от kros Преглед на мнение
                Благодаря на изказалите мнение. Лаптопът е избран и е Асус X55VD-SX218H, който ще доиде с Windows 8.
                Windows 8 = мъка. Преди наколко часа разкарах тестовата версия...

Коментар

новини от ДЕЛЛ... Моят нов лаптоп пак се развали (пиша от стария) - тоя път "гръмна" хард диска... Ще го сменят, а с информацията ще се сбогувам, защото ако ми дадат счупения да си спася информацията, ще трябва да си платя новия от джоба...
                  Явно ДЕЛЛ за няколко години тотално са о**али качеството - за 3-4 месеца 2 гаранционни ремонта - 1 дънна платка и сега ХД... То остана само дисплея да се скапе и ще имам чисто нов...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    новини от ДЕЛЛ... Моят нов лаптоп пак се развали (пиша от стария) - тоя път "гръмна" хард диска... Ще го сменят, а с информацията ще се сбогувам, защото ако ми дадат счупения да си спася информацията, ще трябва да си платя новия от джоба...
                    Явно ДЕЛЛ за няколко години тотално са о**али качеството - за 3-4 месеца 2 гаранционни ремонта - 1 дънна платка и сега ХД... То остана само дисплея да се скапе и ще имам чисто нов...
                    Не е точно така. Сваляш или отиваш някъде където да ти свалят харда. Носиш го в фирма за възстановяване на информация(може направо там да ти го свалят)
                    Извличат ти данните. Слагат си стария диск в лаптопа и в сервиза... Принципно това е процедурата за всеки заминал диск, без значение от дали е лаптоп или десктоп...
                    Имай е предвид, че възстановяването на информация е сложна/скъпа процедура, която в много от случаите е равна на цената на новия твърд диск... Така, че си прецени дали възстановяването на информацията си струва...

П.С. Принципно цялата галамация може и да стане през сервиз на DELL. Да ти свалят диска, да ти го дадат за 1 седмица, след което да им го върнеш, и да ти сложат новия... Въпроса е само дали след възстановяването на информацията диска няма да е на парчета
                    Последно редактирано от Glow; 05-02-13, 14:53.

Коментар

Има ли напредък с лаптопа?

Коментар

E, HDD-то със сигурност не е произведено от DELL.

Кажи поне кой модел е DELL-а.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          E, HDD-то със сигурност не е произведено от DELL.

Кажи поне кой модел е DELL-а.
                          колега, това е вярно, но не е оправдание за вендора който предоставя цялостния продукт!

колегата с прецакания диск до къде стигна с рекавърито?
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                            колега, това е вярно, но не е оправдание за вендора който предоставя цялостния продукт!

колегата с прецакания диск до къде стигна с рекавърито?
                            За кои вендор, на лаптопа или на HDD-то?
                            Както бях споменал преди, принципно лаптопите идват от завода с Seagate, при повредан диск ги сменяме с Toshiba... ама и с WD и с SAMSUNG да го смениш, ако диска е "тънко направен" все тая...

Та, ако не си се оправил с лаптопа, може би ще мога да ти съдеиствам за това което ти бях споменал... (Носиш лаптопа, дават ти диска да си свалиш информацията, носиш диска (ЦЯЛ , взимат го и ти слагат новия)

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                              За кои вендор, на лаптопа или на HDD-то?
                              ....
                              Кой предоставя цялостния продукт? Естествено че производителя на ПеЦето!
                              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

• Re: Препоръчайте ми лаптоп

Както бях споменал преди, принципно лаптопите идват от завода с Seagate
                                Не знаех това за DELL, минали са ми няколко през ръцете за преинсталация и всички бяха с Toshiba.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X