До: Препоръчайте ми лаптоп
Оризов е, да. Купих си го от тук, обаче. От Digiteq. Пише че е мъден в china отзад.
Оризов е, да. Купих си го от тук, обаче. От Digiteq. Пише че е мъден в china отзад.
От вчера съм собственик на DELL Studio 1555 с P8700 процесор. Засега ми харесва, и не съм забелязал някакви изявени кусури. А и 3 години гаранция не е за подценяване.
) - бягай далеко от нея, без да се обръщаш назад
Пълна скръб са общо взето 

и като цяло страхотни други характеристики на лаптопа, даже 1920х1080 резолюция. С нормална батерия и стандартен екран и пакет беше 800 евро, сега може да е друго вече, това е първото нещо което е поскъпнало след като съм си го купил, но все пак дебнах промоциите по Коледа
. Директно от сайта на Делл, частите доставят от Китай и САЩ, а самия лаптоп се сглобява и тества мисля в Полша или Германия (европейските модели). Не се подлъгвайте да си взимате от САЩ лаптоп, цените от Европейския сайт са идентични, особено ако се следят промоциите.
повече от невероятен е. Рядко мога да го натовяря с повече от 20% от капацитета му при нормална работа, а като ми трябва мощ за разни симулации и други неща винаги е насреща. Операционната система засича 8 процесора 
(xps в сравнение има и малко алуминии
Данните са от американска застрахователна агенция на базата на милиони лаптопи от фирмените сервизи.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар