Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте ми лаптоп

Нека да речем че цената не е водещото при избора. И не е за сериозна дългочасова работа, а за инцидентна такава.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Нека да речем че цената не е водещото при избора. И не е за сериозна дългочасова работа, а за инцидентна такава.
      Ако цената въобще не е водеща(щото е доста над другите), най-добрият 13.3" хардуеър на пазара е MacBook . Уиндоус ХР тръгва без проблеми, има си драйвери от Ейпъл, даже и оригинален дуалбут, ако по някаква причина искаш да задържиш и неговия си ОС. Качеството на изработка на шасито и нещо много важно начинат за връзване на захранването(с магнит, като се спънеш в кабела се разкача, а не пада всичко на земята) са без аналог. Отделно и дисплея е един от най-добрите.

Обаче да ти кажа, аз не намирам голяма разлика между удобството при носене на 13.3" и 15.4" лаптоп. Поне не и толкова голямо, че да не избера по-големия екран. Ако търсиш компактност по-добре слез поне на 12"(такъв съм нямал, но като гледам вече не е само една идея по-малък от 15"). Аз лично имам два 15.4", но се замислям именно за описаните от теб случаи да взимам нещо не по-голямо от 9-10 инча...
      Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 20-10-08, 16:02.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Ако цената въобще не е водеща(щото е доста над другите), най-добрият 13.3" хардуеър на пазара е MacBook . Уиндоус ХР тръгва без проблеми, има си драйвери от Ейпъл, даже и оригинален дуалбут, ако по някаква причина искаш да задържиш и неговия си ОС. Качеството на изработка на шасито и нещо много важно начинат за връзване на захранването(с магнит, като се спънеш в кабела се разкача, а не пада всичко на земята) са без аналог. Отделно и дисплея е един от най-добрите.
        Е ти ме утрепа с тухла четворка. Mac с Windows?!?!?!?!?

Тия съвсем ли са сдали багажа???
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е ти ме утрепа с тухла четворка. Mac с Windows?!?!?!?!?

Тия съвсем ли са сдали багажа???
          А, не. Те си ги продават с ОС Х. Обаче от доста време минаха на интелски процесори(доста странен ход, никога не съм им харесвал ОС-а, но пък PowerPC-то поне си беше процесор...) и няма проблем да се качи ХР. Имат си драйвери за уиндоус, имат и бутмениджър - оригинален.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

За по-голяма навигация, за поща и Оффис ето това ми се струва интересно решение http://www.gigabyte.bg/FileList/WebP...ish_080724.htm Параметрите не са кой-знае колко внушителни ама 8,9'' за "в джоба" с тъч скреен и връткане на екрана на където си поиска са си полезни в доста случаи. А и цената не е много лоша (1010-1070 според точния модел). Единствения му недостатък според мен е че е с HDD - не трябва да се подритва докато работи . Не съм имал такъв и не познавам никой, който да има, така че за здравина немога да грантирам, ама се натъкнах на него в нета и ми се стори интересен.

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
              Ее, то като инсталираш промишлено е лесно ... Ама като привикнеш на това и малко се променя мисленето ... Ако човекът трябва сам да си го прави ... ?
              Също както и ако аз сам трябва да си сменя маншони на полуоската ... в сервиза е работа за 30 мин. а аз ако го правя 3-4 часа .
              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                Също както и ако аз сам трябва да си сменя маншони на полуоската ... в сервиза е работа за 30 мин. а аз ако го правя 3-4 часа .
                Е, схванал си за какво говоря.

Коментар

Не мисля, че и на теб ще ти отнеме много време... От Apple са много силно ориентирани към потребителя! Всичко, което може да се направи така, че да е удобно за потребителя го има изпълнено в MAC Book-а. Не продавам "Макинтош" преди да се е повдигнал въпроса... Просто това е единствения по-читав лаптоп, който бих купил за майка си. За себе си по-скоро някой "Dell" бих взел, заради гаранцията и отличния хардуер.

Коментар

Да де, ама какъв? По размер ще го преценя, ама какво друго да гледам е въпроса.

И са с някакви измислени процесори, с които не съм си имал работа. INTEL ATOM например. Тия подробности живо ме интересуват. Другото е, има ли вече SOLID STATE дискове с приличен капацитет и не за торба пари? Примерно 20-ина GB?

A, и VISTA хич не ми се ще. Виждам че има проблем с драйверите за XP на някои. Тая подробност също не е за подценяване.
                    За малоформатките както ги наричаш има само една марка и тя се нарича Сони Вайо ако успееш да си намериш кои да ти внесе от Щатите ще се родиш

Аз съм с такова Сони 1.8 GHz, 12'',1GB RAM, 40GB HDD и така нататък и го купих за 600лв....

Коментар

Здравейте колеги, предстои ми закупуване на лаптоп, бих искал да ми препоръчате.... Изискванията ми са: цена 1300 - 1500 лв с ДДС, двуядрен процесор на 2.0 Мх, 4 гига Рам, видео карта с 256 - 512 Рам ( ГБ 9600 или аналог на АТИ Радеон), хард около 250 гига и прилична саунд карта...
                      Засега гледах това: http://www.pcstore.bg/laptopi/acer/A..._LX_TQG0X_155/,
                      http://www.pcstore.bg/laptopi/acer/A..._LX_AZ50X_078/,
                      http://www.pcstore.bg/laptopi/toshib...ite_A300D_17F/ ...

Очаквам вашите мнения...
                      За да може и синът ми да играе Pure и Undercover
                      Последно редактирано от asdimar; 04-02-09, 10:44.

Коментар

сони вайо
                        http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от bacata^ Преглед на мнение
                          Аз искам да попитам къде мога да разгледам цени и характеристики на тези малките лаптопчета ? Незнам как са им характеристиките,братовчед ми донесе за малко един и много ми хареса.Имаше 80gb хард диск вградена камера и микрофон,но нищо друго незнам Беше MSI
                          Здравей,ние сме с лап топ MSI взехме го за 1100лв. от Русе,но.... има един сайт http://www.store-bg.net/ ,той е софийски,и сме си купували доста неща от там,доставката е чрез куриер,но преди няколко часа говорих с тях,по-скайпа,но има доста лап топи,но са на DELL ,ASUS.... но можете онлайн да се по интересувате за определена от вас марка.Ние сме доволни от нашия,а и има значение най-вече за какво ще го ползвате,успех в избора
                          (0+)
                          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от asdimar Преглед на мнение
                            Здравейте колеги, предстои ми закупуване на лаптоп, бих искал да ми препоръчате.... Изискванията ми са: цена 1300 - 1500 лв с ДДС, двуядрен процесор на 2.0 Мх, 4 гига Рам, видео карта с 256 - 512 Рам ( ГБ 9600 или аналог на АТИ Радеон), хард около 250 гига и прилична саунд карта...
                            Засега гледах това: http://www.pcstore.bg/laptopi/acer/A..._LX_TQG0X_155/,
                            http://www.pcstore.bg/laptopi/acer/A..._LX_AZ50X_078/,
                            http://www.pcstore.bg/laptopi/toshib...ite_A300D_17F/ ...

Очаквам вашите мнения...
                            За да може и синът ми да играе Pure и Undercover
                            Нещо от серията F5 на Асус. Водят се мултимедийни. Достигат възможностите, които си описал. За съжаление, фабрично не се продават с 4 ГБ РАМ, така че ще трябва да си го ъпгрейднеш после.
                            Имат отделена видео-памет, което означава, че не се черпи от РАМ-а. Недостатък е, че не може да се ъпгрейдва тя - това е привилегия само за геймърските лаптопи. Те обаче не се вместват в този ценови диапазон.
                            Повечето от тази серия си имат вградена 1.3 МР камера (въртяща се), микрофон, колонките са отдолу и не стават досадни микрофонии когато се говори по Скайп. Имат изход за външен монитор, а като опция имат и ТВ-изход. Вграден уайърлес с 54 Мбит/сек. Някои от тях имат и вграден Блутут. Разбира се и стандартните интерфейси - ЮСБ, разширителен слот, 4 в 1 картов четец, мрежов интерфейс, телефонен модем. Тъч-падовете им са големи и удобни, имат си свой софтуер за настройки. Плюс пълен ДВД-писач.
                            И още мога да говоря. Конкретно съм имал наблюдения върху F5N с всички екстри. Според мен ще ти свърши работа. Преди струваше около 1800 лева, сега е по-евтин, защото излязоха нови от А-серия, които застанаха в тази ценова позиция.
                            Влез в сайта на Асус и разгледай - www.asus.com . Когато си избираш модел, специално съблюдай дали имат драйвери за него за ХР (ако ще ползваш ХР, де) - някои нямат! Всички F5 знам, че имат, проверил съм.
                            Успех в избора!

Коментар

твърдо мнение и от мен за Асус, гледай да има и HDMI,
                              [SIGPIC][/SIGPIC]
                              [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

И аз ползвам ASUS дори и навигацията ми е ASUS Желязна марка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X