Обява

Свий

Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий

X
- 

- 

Ако сега е в допуски,ще излезе, че е имало интервенция в миналото.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПриема тогава, че е имало ремонт преди да попадне при мен.
 Не знам защо сте го "разкостили"сега,но тези поразии най често стават при развиване гайката на пиньона. Всеки който е направил поне 10-20 диференциала знае колко и какви лагери има и че разбиването на лагерите на касетата е много,много трудно (големи и с по ниски обороти),а тези на пиньона са по податливи ( по-малки и по високи обороти).
 Радиален луфт може да се получи като следствие,но без аксиален няма как да фрезова тялото.
 Коментар
- 

Припалва, но не може да си образува гориво въздушната смес нещо. Гадта е с едни игли и те се подбират по метода проба грешка.....но ще го правя когато се понадигна от леглото.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеК'во станА с Еделброка бе деди?:

0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДа не са те "коронясали"? Не мое да буде! Да си направи двойно кафе! Не мое да буде! Да си направи двойно кафе! 

Lancia Delta HF Integrale Evolucione
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

....приятел реши да смени старите ми тропащи ролетни врати с нови и кръста ни каза "мяу"
....приятел реши да смени старите ми тропащи ролетни врати с нови и кръста ни каза "мяу" 

Коментар