Спарки,на куче под опашката плюни
черна котка през рамо хвърли
и числата от тотото ми кажи
,,,,а тиража в четвъртък говоря, вчерашните ги знам

Те такива ми ти работи. Каза Спарки трябва фреза и хоп фреза - явно има вещерски способности
сега някой ако каже това какво е, евентуално документация ( нещо да не строша) ............
черна котка през рамо хвърли
и числата от тотото ми кажи
,,,,а тиража в четвъртък говоря, вчерашните ги знам
Те такива ми ти работи. Каза Спарки трябва фреза и хоп фреза - явно има вещерски способности
След известна доза четене се оказа , че липсва блока "транзисторно запалване" "Обади се на приятел" в случея Лозан( "Исузо" във форума) и си имам блок
Махат се всички свещи за проверка и греда 6 свещи от три марки (бамааму и майстурчеА) като петте са нови, едната е стара, псувам но развъртам двигателя (все пак е седял години на сухо) и пътьом гледам дали работят свещите( те се надлежно наредени в кабелите си върху капака на клапаните) искри има двигателя върти леко, нооооо се чува шум от теч (баааму)
Намирам подходящия топлообменник съединявам щуцерите и става почти заводски ( крие се зад някак си монтираната лебедка но не тече и ще го мисля по-нататък) Захранвам принудително горивната помпа и нъцки ( от празно състояние резервоара се оказва че има "мъртъв обем" между 15 и 20 литра. ) След доливане на още 5 литра най-накрая имам налягани и .....нъцки свещите са сухи 
Коментар