От: Доброволен резерв на армията

Ми за това не знам..... знам, че по мое време освен всичкото друго се получаваше и парче кабел .... и ако след оповестяването из коридора, че идва караула изтърпяващите наказание не застанеха в съответната поза (носа опрян на стената - ръчичките изпънати назад) следваше превъзпитание..... А и надъхването за този караул беше доста ...мотивиращо.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic

Преглед на мнение

Започнал да ги замеря с някакви костилки, ония го напсували, че им "пречи", накрая пак след консултация по телефона, произвел изстрел прицелвайки се в близост до тях, та така ги прогонил. Колко е вярна тази история, не знам
 Започнал да ги замеря с някакви костилки, ония го напсували, че им "пречи", накрая пак след консултация по телефона, произвел изстрел прицелвайки се в близост до тях, та така ги прогонил. Колко е вярна тази история, не знам 

Мнение на Чавдар (V93)
 Мнение на Чавдар (V93) 
 ако престъплението извършено от него се остави на цивилен съд. Сещате се каква присъда може да отнесе. Съдебният състав и военният прокурор задължително са поне равни по звание на подсъдимия.
 ако престъплението извършено от него се остави на цивилен съд. Сещате се каква присъда може да отнесе. Съдебният състав и военният прокурор задължително са поне равни по звание на подсъдимия.

......................Идеята - сакън да не се мине държавата и да остане с един роб по-малко, че как вика там "Чичо" - много работа и важни държавни задачи требваше войската да върши, а не да мре и така да прави сечено на народното стопанство.
 ......................Идеята - сакън да не се мине държавата и да остане с един роб по-малко, че как вика там "Чичо" - много работа и важни държавни задачи требваше войската да върши, а не да мре и така да прави сечено на народното стопанство.  

както и го принуди да зареже джудото (бях докарал само до официален жълт колан
 както и го принуди да зареже джудото (бях докарал само до официален жълт колан  ) Наследствена обремененост ("балкански бъбречен синдром" му викат)
 ) Наследствена обремененост ("балкански бъбречен синдром" му викат)  По-горе ти заяви, че военните съдилища от онова време, за което си говорихме, били по-снизходителни към офицерите и по-жестоки към войниците и аз, съответно, те попитах на каква основа градиш тази теза.
 По-горе ти заяви, че военните съдилища от онова време, за което си говорихме, били по-снизходителни към офицерите и по-жестоки към войниците и аз, съответно, те попитах на каква основа градиш тази теза. 

Коментар