Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доброволен резерв на армията

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Доброволен резерв на армията

Повтарям никой не планираше да нападаме никой . Всички планове бяха в хипотезата че вече сме нападнати . Слава богу това не се случи и за това има доста причини като заплахата от СССР беше само едната . Числата не са толкова важни евреите всичките си войни са ги водили с враг 10 - 20 и отгоре пъти по голям в численост и са приключвали случая най много за 6 дена . Ние също . Като си дойдеш някога разходи се до военно - историческия музей .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Евреите какво имат?И срещу кого с какво?

Ходил съм,някои от екземплярите ги имаме в един варел с нафта,останали от едно време в една къща.

После ще питам Евреите на каква територия воюват и по колко стотици километри мачкат.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 21-02-13, 08:30.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Като ви чета направо да им даваме Източна Румелия още от сега, че да не бият много някой ден...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Като ви чета направо да им даваме Източна Румелия още от сега, че да не бият много някой ден...
          Ми че те си я зимат леко полека. Не бързат, бавно и систематично. Тея молли и разни други религиозни чиляци и пратеници на Аллах по Родопите, какво мислиш че е? На 5 келяви ходжи ДАНС и прокуратурата не могат с месеци копче да им кажат и си шетат как им скимне. Пробвай да се разходиш до Сърница например, виж табелката на града, виж какъв език се говори и как се отнасят като се види че си българин и говориш български. А не е само там. Аз следващия път по тея места там с по-малко от Калашник с 120 патрона и бронежилетка не отивам, просто нечии нерви няма да издържат....
          Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

За какво да воюват агите...Да не са балами да се абат.....Те знаят каква е демографската тенденция и че след двайсетина години обезбългарена България ще им капне в ръцете като гнила круша.....

А те имат потенциал да я заселят отново и да я разработят така както я бяха разработили наште деди.

Преди да им мине мачка път на 9...9.....1944година.....

Всичко което представлява в момента България се дължи на тая дата и на нищо друго...Амин.....
            Последно редактирано от derhunter; 21-02-13, 10:43.
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
              Ми че те си я зимат леко полека. Не бързат, бавно и систематично. Тея молли и разни други религиозни чиляци и пратеници на Аллах по Родопите, какво мислиш че е? На 5 келяви ходжи ДАНС и прокуратурата не могат с месеци копче да им кажат и си шетат как им скимне. Пробвай да се разходиш до Сърница например, виж табелката на града, виж какъв език се говори и как се отнасят като се види че си българин и говориш български. А не е само там. Аз следващия път по тея места там с по-малко от Калашник с 120 патрона и бронежилетка не отивам, просто нечии нерви няма да издържат....
              Е то и аз това викам, като казах, че ги е шубе от нас. Никой не го зацепи. Като цяло се завладява и мюсюлманизира цялата Европа на тоя принцип, со кротце... со благо...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Е то и аз това викам, като казах, че ги е шубе от нас. Никой не го зацепи. Като цяло се завладява и мюсюлманизира цялата Европа на тоя принцип, со кротце... со благо...
                Аз не го отдавам на шубе. По-скоро е нагаждане спрямо новите условия и по елегантен метод да си свършат работата. Не е като в средновековието юруш на нож, ами бавно и систематично. Дет вика Стария, за какво да се абат и да бързат. Американците можеха да постигнат разпада на СССР и чрез директна война или поне да се опитат. Резултатите предполагам се знае какви щяха да са. Постигнаха го с изчакване за има няма половин век, без 1 пушка да гръмне. Какво мислиш ще стане с Куба в близко време? Та и тука така.

Коментар

Като го анализираш от логическа гледна точка е така, но ако погледнеш емоционално на нещата /все пак всички сме хора/ си е чисто шубе. Ако е много лесно не биха чакали. Е в наши дни и правилата на играта не позволяват така лесно да се завзема територия, но някои не ги спира това...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                    Трябва ти марш на скока със пълно бойно снаряжение и ВПХР за баланс в ръцете!Съмнявам се,че краката ти ще останат без рани и плюски в края на прехода ако си с чорапи.
                    Бекпакинг с 40 кг раница по алпийски терен една седмица средно 30 км дневно. Толкова по въпроса с партенките.

Коментар

Първоначално публикуван от GN2355 Преглед на мнение
                      Бекпакинг с 40 кг раница по алпийски терен една седмица средно 30 км дневно. Толкова по въпроса с партенките.
                      Хъмм... звучи ми доста познато.... За такива условия ще постъпя както правят разни специални сили - кубинките аут- Соломон Куест на копитата и раницата със самара на Татонка. Имам предвид че съвременни трекинг обувки с подходащият дори тънък чорап няма драма.....
                      Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                      No man left's behind !!!!

Коментар

Тука никой не се и интересува, но тъкмо чужденците много хубаво помнят, затова и съсипаха армията. Например, 5,5 милионната България, с една патронна фабрика и никакво военно производство, с включването си в Първата световна война, я е удължила с една година.
                        Един от големите и кадърно замислени контраудари на германците през Втората световна - при Балатон, е спрян и отхвърлен от воюващата три дена българска армия, срещу фантастично опитния и добър Вермахт. Това е работа на съвършенно самобитната българска военна мисъл, способностите на българските командири и щабове, и българските войници.
                        Случвало ми се е да си говоря със съветски и с руски офицери. "Ама вие така ли правите???"
                        "Не бе, така си играехме като деца, нали си чешем езиците на чашка. Наистина правим така: ..."
                        Пауза. Пауза. Няма сцена. Пауза. "Ебати ужаса, добре че няма да се бием с вас ..."

Коментар

Добре де Стефане, разбирам какво имаш предвид. Ама не мислиш ли, че много неща от тогава са се променили? Приемсвеността, традициите, условията, народопсихологията, манталитета ако щеш. Не е ли това безвъзвратно загубено или най-малкото до такава степен изменено, че то да не се повтори, както е станало тогава? Как го виждаш това да стане организирано от нашите съвременници и днешното поколение? Та ние къде по елементарни неща се пънем да оправим, а не можем, та една война да спретнем и чудеса от храброст да направим? Скептичен съм. И то много.
                          Последно редактирано от Dagobar; 21-02-13, 12:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            ... Случвало ми се е да си говоря със съветски и с руски офицери. "Ама вие така ли правите???" ...
                            Е, един от проблемите беше, че след 1944 сме започнали да правим като тях ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                              Добре де Стефане, разбирам какво имаш предвид. Ама не мислиш ли, че много неща от тогава са се променили? Приемсвеността, традициите, условията, народопсихологията, манталитета ако щеш. Не е ли това безвъзвратно загубено или най-малкото до такава степен изменено, че то да не се повтори, както е станало тогава? Как го виждаш това да стане организирано от нашите съвременници и днешното поколение? Та ние къде по елементарни неща се пънем да оправим, а не можем, та една война да спретнем и чудеса от храброст да направим? Скептичен сам. И то много.
                              Ти кво мислиш,че тия процеси текат само в България ли?Може би съседите си живеят в 19-ти век.Сигурно турските тинейджъри не си бръснат краката..."Вълка кожата си мени , но характера не".Не гледай целофана,гледай съдържанието.През последните години добре се видя , че младежта не си поплюва. Да те подсещам ли-например Катуница.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                                Хъмм... звучи ми доста познато.... За такива условия ще постъпя както правят разни специални сили - кубинките аут- Соломон Куест на копитата и раницата със самара на Татонка. Имам предвид че съвременни трекинг обувки с подходащият дори тънък чорап няма драма.....
                                Стига сте дее. Това в армията е забранено... да носиш читави дрехи и обувки и изобщо нищо... Щото няма да станеш мъж, така де да се калиш и ще си изнежен. Спец. силите са друга бира, те по дефолт са изнежени и могат само с качествена екипировка .

Иначе да, и аз така правя и чудно защо не съм се спрял на партенки с кубинки, но открих, че Meindl сякаш са ми най-любими за сега. Виж още си търся добри чорапи, щото нося едни вече 7-8 години и ем не мога да ги скъсам, хем ги няма по магазините, хем са най-добре по отношение на прижките и мазолите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X