Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
    Абе според вас защо цените на инструментите не се вдигат? Залежали артикули? Сещам се как имаше и опашки за инструменти от бакалията и им помня цените ,ами те няколко години по-късно са горе-долу същите. Хляба и сиренето са по 2 ,винтовертите нямат инфлация.

Голямо предлагане от всякакви производители и все по-малко хора способни да работят с ръчни инструменти. Едно време в кореком имаше само Фесто , с демокрацията дойде и Бош , после и Макита. Сега има само мигранти , и машини , и работници.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Не съм видял всички крикове на света, но не вярвам да има такъв с пластмасова гайка... Това си е абсурдно
      Има има...и аз ги въртя с винтоверт ,и много често се предава резбата ...на ръка са вечни
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

• Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение

Има има...и аз ги въртя с винтоверт ,и много често се предава резбата ...на ръка са вечни
        Да, видях. Даже и аз си имам такъв се оказа

Коментар

• Аз се разпилях между няколко имота и напоследък ми стана терсене да мъкна товаря и разтоварвам всеки път по един багажник с инструменти. И съм си го мислел някой път да се поглезя с нещо кабелно я на девалт я, я макита, бош. И гледам пущат по те макса от тея инструменти кабелни, макар че към въпросния магазин имам известни резерви, тъй като наскоро купих една телена мрежа от там и беше егати боклука. Та какво ви е мнението за този ъглошлайф? Един майстор се беше оплакал от на бош професионалната серия....
          Прикачени файлове

Коментар

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Имам и макита,девалт,зелен бош,райдер,ейнхел,спарки....боша ...сините...няма вибрации....няма го оня остър звук...чуваш въздуха само...различна класа

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Явно е до модел . Един колега има син Бош в общи линии нищо по различно .

• Roninn
            Roninn коментира
            Редактиране на коментар
            Тези които ползвам са 1400 вата

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X