Здравейте , някой ползвал ли е антрацитни въглища , моля да сподели мнение как се справя горелката дали им вреди като са по калорични и дали е по добре да се ползват такива ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Всегоривни горелки и котли на твърдо гориво
Свий
X
-
Първоначално публикуван от fbr65 Преглед на мнениеТопливо е възобновил продажбата на въглища. Само в чували по 25 кг. Ще отделя време да отида да ги видя, че са на 25 км от мен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Mpm_ Преглед на мнениемисля да взема да пробвам около 500кг следващия сезон .
Sigma-та от тук ли я купи?
Коментар
-
И аз оборудвах котела с горелка EKOENERGIA. и сега не мога да намеря въглища.
Дълги години купувах въглища от София - Горна Баня склада. Отидох преди няколко дни, то затворено няма никакви въглища. Звънях им по телефона никой не дига.
Та къде в София могат да се намерят качествени въглища.
Коментар
-
Склада се премести. Вече не е на Околовръстен път, а на Горна баня- товарната гара. Там беше преди ф-ма Белор.
Въглищата се очаква да дойдат средата края на месеца. В момента ги опаковат. Цена не знаят.
Тел на някой от всичките там 0885 794853.
Ще имат и доставка. На палета по един тон. Опаковани по 25 кг и в голям бек, върху пале. Свалят ги спадащ борд, от там с палетна количка ако има възможност, ако не се оправяш както можеш.
Това е всичко което знам за момента.
Ако разбера нещо ново ще пиша.
Коментар
-
Поставено кабърче
В района на 1614 кв. Горна баня, София
https://maps.app.goo.gl/KwmpMrnoPY5bZbqj8
Това е локацията от карти на гугъл
Съжалявам за забавянето.
Още няма налични въглища.
Обещаха ми да се обадят когато дойдат.
Веднага ще пиша.
Коментар
-
Здравейте,искам да попитам някой горил ли е слънчогледви пелети от село Ловец намиращо се до гр Търговище.Цената е от 180 лв за тон пакетирани която е много добра.Пелетите ще се горят в горелка Екоенергия 35 киловата.Ако може някакви отзиви.Благодаря предварително.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар