Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лада нива безкрайни ремонти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• здравейте,майстор е намерен но чак след 1-2 седмици и тук идва проблема че ще ми трябва тия дни,ако някой може да ме на сочи какво да прегледам,в сряда напръсках буксите на таблото и контактния ключ с контактен спрей и всичко работеше,до днес сутринта лампата с акумулатора изчезна оборотомера също,и стрелката за температурата,напръсках патронника пак,въпреки че ме съмнява да правя нещо но се явиха,викам ще сменя клеморед,смених го но пак същото,бушони здрави по кабелите нищо никъде няма скъсано,протрито стоях 2 часа пред нас и през 5 минути я пробвах ту я има ту я няма лампата с акумулатора след още 1 час се яви пак почнах да я пробвам още час през 10 минути свети,добре е само стрелката за температурата я няма но сигурно утре пак ще изчезне та ако може някой да ме насочи какво да проверя за последно

Коментар

• 3-4 дни проблема с лампата за зареждане не ще да се яви ,всичко работи само стрелката за температурата не ще датчика е нов проследих и кабела здрав е отворих пак таблото на гайките имаше окис почистих ги нищо и кабела от датчика като го разкача и допра към маса не реагира бушон също здрав някой нещо ако му се споделя по въпроса

Коментар

• boreto2
        boreto2 коментира
        Редактиране на коментар
        Уреда за темп. на водата не е захранен или е за смяна

• Не мога да помогна с конкретния проблем, но / да споделя дългогодишните ми наблюдения/ - всичко "сделано" освенТ34 и АК 47/ става за боклука само. И ракетите им стават.

Коментар

• Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Не мога да помогна с конкретния проблем, но / да споделя дългогодишните ми наблюдения/ - всичко "сделано" освенТ34 и АК 47/ става за боклука само. И ракетите им стават.
        Ами като не можеш да помогнеш, защо дрънкаш простотии в темата на колегата!? Аман от изкукали старчета!
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Нещо май се опитваш да ми даваш наклон на оная работа? Или бъркам нещо?

Коментар

• не съм сигурен че уреда може да се сменя по скоро не,а и се явява от време на време,точно преди да откаже лампата за зареждане се появи за няколко дни после след като проработи лампата изчезна,но тогава ми изчезна и стрелката за гориво,оборотомера и лампата за маслото и за зареждане както писах смених релето с четките в динамото,клеморед и пак почистих всички букси зад таблото,буксата където влиза в купето също масата от акумулатора до двигателя също и до купе акумулатор е почистена

Коментар

• На уреда за температурата, трябва да има 12в при контакт, маса и връзка с датчика. Провери всички тези неща и тогава мисли за смяна на уреда. Почти съм сигурен, че уредът е здрав.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• да разбирам че трите болчета от зад са маса,плюс и връзка с датчика,най вероятно връзката се ебава някъде защото с докосване на кабела към маса не реагира а когато я купих реагираше и смених датчика и всичко си дойде

Коментар

• Калпави са пистите на печатната платка на таблото! Сваляш таблото замерваш с мултицет , запояваш тънки проводници и воала!

Коментар

• здравейте за сега я оправих,не знам дали е правилния начин но работи,след преглед на всички писти-мерих всичко,намерих прекъсната връзка ,минуса на едната гайка през съпротивление запоих едно друго,не знам дали е правилното но това имах и стрелката се яви за сега и продължаваме на пред благодарен съм на всички за помоща,понякога много малко му трябва на човек да го бутнат в правилната посока живи и здрави
                    Прикачени файлове

Коментар

• здравейте вече десетина дни работи,дано е за дълго,имам едно прещракване от към шофьора случва се при тръгване не зависимо на къде съм завил или на право и не е всеки път ,три четири пъти щрака и и спира звукът е като от каре може би по слаб не мога да разбера от какво е,каретата са нови всички,кормилни щанги също,лагери,шарнирите също то не остана

Коментар

• здравейте кажете какви кардани да търся и след като ги сложа ще трябва ли да се регулира раздатката нещо друго

Коментар

• Здравейте,на колко километра да сменям маслата

Коментар

• здравейте имам нужда от помощ,оборотомера,лампата за маслото и акумулатора изчезнаха,бушони здрави,бубина нова клемурет нов,маси що съм намерил почистени и стегнати,буксите също,динамо също прегледано,

Коментар

• и днес се явиха вчера цял ден,какво ли не рових,не и не,

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X