От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

дамяне по принцип неръждавейката е жилава,макар че за такива дребни детайли може да няма проблем,но според мен ползвай друг вид стомана
като пример макар да няма нищо общо с твоя случай ще кажа само че преди три години превих удължения за предница на мотор и резултата беше ужасен,при неравности на пътя така яко се залюлява предницата че направо нямам думи,после направихме същите самоче от стомана 45 и воала мотора се кротна
първоначалната идея беше да се полират и да отпадне хромирането ама както е казал народа бързата работа срам за майстора
идеята ми е че и тази планка ще е подложена на удари от неравностите макар и не пряко

Първоначално публикуван от damyan82

Преглед на мнение

като пример макар да няма нищо общо с твоя случай ще кажа само че преди три години превих удължения за предница на мотор и резултата беше ужасен,при неравности на пътя така яко се залюлява предницата че направо нямам думи,после направихме същите самоче от стомана 45 и воала мотора се кротна
първоначалната идея беше да се полират и да отпадне хромирането ама както е казал народа бързата работа срам за майстора
идеята ми е че и тази планка ще е подложена на удари от неравностите макар и не пряко

по магистралата и се убедих каква машина е ! Сега имам няколко въпроса към собствениците:
 по магистралата и се убедих каква машина е ! Сега имам няколко въпроса към собствениците:
 Благодарноси, и аз мисля да отворя нова тема, а относно виското мисля, че всичко си е наред, защото и аз го натисках по байр, с пълна газ, на климатик, след това пак по доста голям байр, с 90-100 на 5та си вървеше супер и държеше точно по средата, като спусках и не беше натоварен темпратурата спадна надолу с около 1-2мм.
 Благодарноси, и аз мисля да отворя нова тема, а относно виското мисля, че всичко си е наред, защото и аз го натисках по байр, с пълна газ, на климатик, след това пак по доста голям байр, с 90-100 на 5та си вървеше супер и държеше точно по средата, като спусках и не беше натоварен темпратурата спадна надолу с около 1-2мм. 

??? Ако ти се занимава разбира се...
??? Ако ти се занимава разбира се...

Утре живот и здраве съм при майсторчето да сменим всички течности и да проверим дали е с LSD (по точно дАЛИ работи).
 Утре живот и здраве съм при майсторчето да сменим всички течности и да проверим дали е с LSD (по точно дАЛИ работи). ), тая си я джиткам по мазното, че варви като самолетт. Мисълта за антената ми беше, че след като сваря кората на тавана, и я монтирам някак си за покрива стърчащият коаксялен кабел по какъв начин да го свържа с антената (от нея също стърчи коаксялен кабел). Примерно с такива накряйници за телевизията дето са на сплитерите, ако нещо измисля. Ако ли не ще запоявам.
), тая си я джиткам по мазното, че варви като самолетт. Мисълта за антената ми беше, че след като сваря кората на тавана, и я монтирам някак си за покрива стърчащият коаксялен кабел по какъв начин да го свържа с антената (от нея също стърчи коаксялен кабел). Примерно с такива накряйници за телевизията дето са на сплитерите, ако нещо измисля. Ако ли не ще запоявам.  !
 !

Коментар