Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спарки, докъде го докара с ксеноново-светодиодните експерименти? Резултат?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Спарки, докъде го докара с ксеноново-светодиодните експерименти? Резултат?
      Ми карам си. Поради разни особености и не особено висока мотивация, топло-белите крушки засега отлежават. Иначе, пуснати са на 23 вата, светят добре и достатъчно. Има малко отблясъци поради конструкцията на фара, но не съм сигурен дали не са оставени нарочно така - лупата отзад е плоска, отражението се връща към ограничителната ламаринка, която си е оставена лъскава, и отразява обратно към лупата, правейки лек ореол над линията на отрязване.

От друга страна, ако това го няма, няма да се виждат добре пътни значи и табели над пътя.

Ако ми попадне фабрично WK1 с ксенони ще проверя дали и там, е така. От крушките категорично не е.

С отваряне на фаровете може да се коригира елементарно с черен перманентен маркер, но самото отваряне е разправия, с която не ми се занимава никак.
      Последно редактирано от sparkybg; 27-09-25, 12:24.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Поради разни особености и не особено висока мотивация, топло-белите крушки засега отлежават.
        Колко изискан начин да кажеш "мързи ме"
        Ученото си е учено!

There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Мяза на "студените светят достатъчно добре". А топлите са доооста топли. Китайците имат изключителното свойство да измислят недостатъци, които не си предполагал че могат да съществуват.

Не съм ги пробвал още на колата де. Ама ще. Но категорично не са 4000К, както ги поръчах, а към 3000, че и надолу. Което ми е прекалено жълто.

Нямам достъп до медни платки на смислена цена, иначе бих си ги направил сам.

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Какво значи "медни платки"?

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          лист мед, върху нея тънък изолатор, върху него писти. Това, комбинирано с heatpipe, е в китайските крушки. Има кой да го направи, ама цената е хипер безсмислена.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X