Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Фетел.
    Я, познал съм !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да се върнем на вчерашното състезание. Вижте с каква леекота извършваха изпреварванията "лидерите", а колко плахи бяха съотборниците им. Това е разлика между добрият пилот и шампиона. Преди съм се ядосва за Култард, Уебър и още няколко, но най-ме беше яд за Ървайн, голямата уста беше невероятен пилот с всичките му особености, но така и не стиган до титла.

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Я, познал съм !
      ...а заложи ли?
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Изтеглете си от африканската държава (преди да я затворят) "F1 2012" на Codemasters. Или пък си я купете - ваша работа. Играе се с кеф, само че само на Win 7.
        http://www.codemasters.com/uk/

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          На Сузука, борбата ще е между Ферари и Макларън. Оня с пръстчето, като излезе от яслите, може и да стане нещо от него.

Има само трима пилоти истински шампиони понастоящем: Алонсо, Хам и Кими.

ПП:... Нямам мерак за лакърдия от този тип.
          Казаното е... казано А на бас, че ще е Фетел?! (ако имаш него предвид с "Оня с пръстчето, като излезе от яслите, може и да стане нещо от него.")
          Имам предвид и не само Сузука??? Но като начало - нека да е за там.
          Каса бира, бутилка? С безплатен уикенд? За останалите фенове тук 50% намаление. Кога е - на 07.10. 2012. Ако приемеш и загубиш - ти предложи!
          Който иска да заповяда - за резервация на лични - че ще излезе реклама, не само фенщина
          Последно редактирано от ivied; 25-09-12, 15:03. Причина: а на бас

Коментар

Колега, нямах предвид ,че Себ е слаб пилот. Просто детинската му лигавщина ми идва малко в повече. А и не само на мен, доколкото чета из няколко български и чуждестранни форуми. Шампионската мая я има, не е лошо и да вземе малко да порастне и да се държи като мъж, а не надменно и пренебрежително. Сякаш е син на Хорнер.
            Нищо лично, разбира се.
            Просто въпрос на гледна точка.

Не си падам по облозите по природа. Бих се радвал да се видим и да гледаме някое състезание заедно. Бих се радвал и да ти гостувам, както и ти си добре дошъл, ако имаш път насам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Finger2.jpg
Прегледи:1
Размер:28.3 КБ
ID:5412061
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

С годините само играчките на мъжете стават по-скъпи. Не ми се занимава с психология точно сега, но и във Формулата има сангвинични типове, колкото искаш, някой са добри, други дори са били шампиони. "Мълчаливите типове" в стил реклама на Марлборо от 80-те и "Булит" със Стив Маккуин са от друго време. Вече сме в "епохата" i-пък, i-търмък, i-фък и от сорта. А и от толкова шум и рев на двигатели едва ли, ако имат да кажат нещо повечето от тях могат да го кажат, освен ако не стигнат ди пресконференцията след състезанието. Но и там е - "мнозина са призвани, малцина са избрани". Както и да е. Предлагам една своеобразна "банка на залаганията" да направим и да оставим на достъпно място, по възможност с TV. Примерно кафето към някой сервиз на хора тук от форума. Разменната единица или платежното средство е каса бира. После всички със залагания участват в изпиването след състезанието. Кво ще кажете? Много бира ще остане ли?
              Последно редактирано от ivied; 26-09-12, 10:42. Причина: ще остане ли бира

Коментар

Едва ли ще остане. Ако организираме нещо такова, аз съм за.

Коментар

Кой да е "Банката"? С голям TV, по възможност освен с Булсатком и с RTL (за да прескачаме рекламите - SKY sport вече е много). Аз залагам каса Бекс или Старопрамен на Фетел за Сузука. При мен става - има ги изпълнени и 3-те условия - но ако ви се вижда дълъг уикенд с пътуване до Велинград, тогава предложете друго място.Ето ги и оставащите стартове от календара:
                  Последно редактирано от ivied; 26-09-12, 10:57. Причина: календара

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    С голям TV, по възможност освен с Булсатком и с RTL (за да прескачаме рекламите - SKY sport вече е много).
                    Ако имаш Булсатком си плати за HD пакета и гледай по Film+ HD - без реклами е. Ако можеше и коментаторите да са свестни... Ако нямам възможност да гледам на живо, гледам "повторението" по Sky от сайта на африканската държавица.
                    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                    Walter Rohrl
                    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                      Ако имаш Булсатком си плати за HD пакета и гледай по Film+ HD - без реклами е. Ако можеше и коментаторите да са свестни... Ако нямам възможност да гледам на живо, гледам "повторението" по Sky от сайта на африканската държавица.
                      Проблеми с гледането нямам. Не си ме разбрал. И Film+HD и RTL имам.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                        Ако можеше и коментаторите да са свестни... .
                        Ако искаш да заобичаш тези, просто изгледай едно повторение на формулата по БНТ2.

Коментар

А не! Изключвам звука!
                          Имат си и помощници - български рали състезатели, които си говорят за всичко друго, но не и за текущата формула.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=15248

А защо не?
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Намирам го за изключително глупаво от негова страна. Желая му успех! За мен си остава най-добрия в момента.
                              Аз обаче, си оставам верен на отбора.

Коментар

Шуми приключи... пак!
                                Интересна лоялност към Маса от страна на Ферари. Уж щеше да е първият изритан, а май ще остане. Изглежда помнят, че той ги беше направил шампиони, когато дойде "отгоре" командата кой трябва да е шампион.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X