Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1
Свий
X
-
От: Формула 1
Да се върнем на вчерашното състезание. Вижте с каква леекота извършваха изпреварванията "лидерите", а колко плахи бяха съотборниците им. Това е разлика между добрият пилот и шампиона. Преди съм се ядосва за Култард, Уебър и още няколко, но най-ме беше яд за Ървайн, голямата уста беше невероятен пилот с всичките му особености, но така и не стиган до титла.
Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнениеЯ, познал съм !Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Изтеглете си от африканската държава (преди да я затворят) "F1 2012" на Codemasters. Или пък си я купете - ваша работа. Играе се с кеф, само че само на Win 7.
http://www.codemasters.com/uk/
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНа Сузука, борбата ще е между Ферари и Макларън. Оня с пръстчето, като излезе от яслите, може и да стане нещо от него.
Има само трима пилоти истински шампиони понастоящем: Алонсо, Хам и Кими.
ПП:... Нямам мерак за лакърдия от този тип.А на бас, че ще е Фетел?! (ако имаш него предвид с "Оня с пръстчето, като излезе от яслите, може и да стане нещо от него.")
Имам предвид и не само Сузука??? Но като начало - нека да е за там.
Каса бира, бутилка? С безплатен уикенд? За останалите фенове тук 50% намаление. Кога е - на 07.10. 2012. Ако приемеш и загубиш - ти предложи!
Който иска да заповяда - за резервация на лични - че ще излезе реклама, не само фенщина
Коментар
-
Колега, нямах предвид ,че Себ е слаб пилот. Просто детинската му лигавщина ми идва малко в повече. А и не само на мен, доколкото чета из няколко български и чуждестранни форуми. Шампионската мая я има, не е лошо и да вземе малко да порастне и да се държи като мъж, а не надменно и пренебрежително. Сякаш е син на Хорнер.
Нищо лично, разбира се.
Просто въпрос на гледна точка.
Не си падам по облозите по природа. Бих се радвал да се видим и да гледаме някое състезание заедно. Бих се радвал и да ти гостувам, както и ти си добре дошъл, ако имаш път насам.
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
С годините само играчките на мъжете стават по-скъпи. Не ми се занимава с психология точно сега, но и във Формулата има сангвинични типове, колкото искаш, някой са добри, други дори са били шампиони. "Мълчаливите типове" в стил реклама на Марлборо от 80-те и "Булит" със Стив Маккуин са от друго време. Вече сме в "епохата" i-пък, i-търмък, i-фък и от сорта. А и от толкова шум и рев на двигатели едва ли, ако имат да кажат нещо повечето от тях могат да го кажат, освен ако не стигнат ди пресконференцията след състезанието. Но и там е - "мнозина са призвани, малцина са избрани". Както и да е. Предлагам една своеобразна "банка на залаганията" да направим и да оставим на достъпно място, по възможност с TV. Примерно кафето към някой сервиз на хора тук от форума. Разменната единица или платежното средство е каса бира. После всички със залагания участват в изпиването след състезанието. Кво ще кажете? Много бира ще остане ли?
Коментар
-
Кой да е "Банката"? С голям TV, по възможност освен с Булсатком и с RTL (за да прескачаме рекламите - SKY sport вече е много). Аз залагам каса Бекс или Старопрамен на Фетел за Сузука. При мен става - има ги изпълнени и 3-те условия - но ако ви се вижда дълъг уикенд с пътуване до Велинград, тогава предложете друго място.Ето ги и оставащите стартове от календара:
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнениеС голям TV, по възможност освен с Булсатком и с RTL (за да прескачаме рекламите - SKY sport вече е много).“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнениеАко имаш Булсатком си плати за HD пакета и гледай по Film+ HD - без реклами е. Ако можеше и коментаторите да са свестни... Ако нямам възможност да гледам на живо, гледам "повторението" по Sky от сайта на африканската държавица.
Коментар
-
Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнениеАко можеше и коментаторите да са свестни... .
Коментар
-
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар