Никой нищо не казва.Минаха представянията, първите тестове и.....мълчание.Как ви се струва, кой си е написал по добре домашното?Аз мисля че Ферари ще покажат зъби.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Никой нищо не казва.Минаха представянията, първите тестове и.....мълчание.Как ви се струва, кой си е написал по добре домашното?Аз мисля че Ферари ще покажат зъби.
Много е рано още да се правят каквито и да е заключения.
За залози пък, хептен.
Ферари изглеждат добре, да. Но също добре изглеждат и Мак и Ред Бул. Лотус също. Мерцедес също са по-добре от лани.
Your conscience is all you can take to your grave.
Излиза, че всички са добре, а като тръгне сезонът и пак един, е може и още един, отбор. Опасявам се, пак ще гледаме лимонаТите и ще чакаме от Алонсо. Няма надежда за този сезон. Ако има нещо, ще бъде догодина.
Много е рано още да се правят каквито и да е заключения.
За залози пък, хептен.
Ферари изглеждат добре, да. Но също добре изглеждат и Мак и Ред Бул. Лотус също. Мерцедес също са по-добре от лани.
То че е рано, това е ясно.Но все таки човек може да предполага това онова по косвени признаци.Залози не ми е интересно да правя, но предполагам че преднината на РедБул се скъсява още повече заради гумите, DRS в квалификацийте и новите норми за огъване на предните крила.
А най-доброто време на Маса за тези тестове мисля че говори също в подкрепа на темпото на Ферари, което им беше невъзможно миналата година и въпреки което станаха втори.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Четох някъде за новата боя на Ферари, че тежала 2-3кг. Друго е интересното: Досега използваната боя тежала 10кг!
Нормална кола се боядисва 3 ръце с 3 кила. Болидът има доста по-малко места за боядисване и цели 10!
Ако някой знае повече, нека раздуе.
Е, почна се. Първата тренировка в Австралия:
Първите трима: Pos Driver Team/Car Time Gap Laps
1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m27.211s 16 2. Felipe Massa Ferrari 1m27.289s + 0.078s 17
3. Fernando Alonso Ferrari 1m27.547s + 0.336s 16
Втора тренировка:
1.Себастиан Фетел / Ред Бул / 1:25.908
2.Марк Уебър / Ред Бул / 1:26.172
3.Нико Розберг / Мерцедес / 1:26.322
Попринцип съм за Ферари, но от тренировките немога да кажа с какво темпо са. Важно е състезанието в неделя.
Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
Коментар