Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

И мокрото не помогна. Абе, откак го няма Жан Тод няма и Ферари.
    Поне отборното взеха, но трябваше да уредят да спечели Маса. Заслужаваше - постоянно се жертваше за Алонсо.
    Айде до догодина...Трябва ли да кажа наздраве?
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
      Ако развръзката е била режисирана, мога да кажа ЕВАЛА на режисьора.

Забравяш Ален Прост.
      Ако трябва да се върнем назад... Тогава отнеха титлата на Сена на пистата Сузука... - за мен Сена е 4 кратен световен шампион
      Последно редактирано от ivied; 25-11-12, 22:28. Причина: не Прост, а Сена

Коментар

Честито на победителите.
        Догодина очакваме да видим - кой и как ще може да се противопостави на Dietrich Matešić.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Честито на победителите.
          Догодина очакваме да видим - кой и как ще може да се противопостави на Dietrich Matešić.
          От догодина и Кока Кола са спонсори... на Лотус и... Кими... Ще става все по-интересно!

Коментар

Честито на Фетел първо!
            Баси състезанието, баси хаоса, баси идиотите коментатори по Филм+!! Колко глупости изръсиха тоя път не е истина! А върха за мен беше, че Алонсо се е забавил една обиколка да смени сликовете с интермедия и това помогнало на Фетел! А, че Фетел кара само две обиколки сликове и влезе пак за интермедия въобще не го забелязаха!
            П.С. Състезанието в Бразилия ме изкефи за пореден път!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

От много години насам, тази година шампионата се върна в оригиналния си облик.
              Безкомпромисна борба до последния момент.
              Победител е публиката.
              Доволен съм.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Да говорим вече за следващия сезон
                По кои телевизии ще я гледаме през 2013 та? Пак ли само Булсат?

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Да говорим вече за следващия сезон
                  По кои телевизии ще я гледаме през 2013 та? Пак ли само Булсат?
                  Не знам, но съм предплатил поне до началото му, след като се включих заради Ф1..
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

В мен остава почуда, че Ферари за трети път не успява да предложи нищо за да спечели титлата при пилотите. Даже обратното.
                    Реално ако Фетел не се бе завъртял интрига нямаше да има. А и дори с този бонус от съдбата, Ферари не успя да извади нищо като стратегия за да финишира Алонсо по-напред от това което правеше през целия сезон.

Коментар

Плащате булсат да слушате тия коментатори...Мах!
                      Уиндзор, Хил, Хърбърт, Брандъл, Дейвидсън + Тед Кравитц и Дейвид Крофт и ония двете кукли, сякаш ми идват в пъти по-качествени откъм коментар.
                      Ето едно интересно четиво от Гери Андерсън, което представя нещата в много обективен план:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/20501817

Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Плащате булсат да слушате тия коментатори...Мах!
                        Да, ама пък картината е HD! За мен тя е по-важна

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Уиндзор, Хил, Хърбърт, Брандъл, Дейвидсън + Тед Кравитц и Дейвид Крофт и ония двете кукли, сякаш ми идват в пъти по-качествени откъм коментар.

Саше, никой от тия не знае български...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И пак говорят по-добре от наште.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                              В мен остава почуда, че Ферари за трети път не успява да предложи нищо за да спечели титлата при пилотите.
                              Прекалено много хора по света се друсат с Редбул ,явно.Този може да си позволи да купи каквото си реши.Видяхте ли оня дребния на ръст измамник колко се радваше на Фетел.Хора като него могат да опорочат всичко до което се докоснат.Карай да върви.....
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

В интерес на истината Алонсо се издъни последните състезания. Просто или се пречупи психически, или не можа да си настрои колата. Маса караше с класи над него в същите тези състезания. Последните две състезания Фетел имаше доста сериозни проблеми в хода на състезанието и все пак успя да се събере и да направи доста добро впечатление. В Бразилия не знам как не му се счупи окачването при сблъсъка, ама говедата изкараха не само бърз, ами и доста корав болид .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X