Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
    Донякъде съм съгласен, но има и една малка подробност - тогава Макларън в първите 2-3 състезания бяха дали право на Хамилтън и Алонсо да се състезават помежду си. Всички бяха сигурни, че Алонсо ще е по-добрият, но... Изненада! През тези няколко състезания Хамилтън победи Алонсо, и си извоюва правото да е No1 . Така че до голяма степен и Алонсо си беше виновен.
    Сега да не си мислиш,че ще е по различно.Маса ще го бие 2-3 старта и тоя педал пак ще почне да се оплаква,че няма равнопоставенност,абе с две думи Алонсо.Съжелявам ферари,че изпадна до там да избира пилот не заради качествата му,а заради спонсорите.По последна информазия Райконен,май отива в тойота.
    Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Формула 1 стана като Кеча = Циркаджии
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Доста далеч от истината. Явно си му забравил прохожданията във F1, когато по едно време му викаха "харпуна" поради навика му да "пробожда" чуждите болиди в хълбока.

А ако се върнеш по-назад - в по-долните формули, още преди да се качи във F1, имаше веднъж една битка с друг кандидат за титлата, дали не беше Френцен, не помня точни когато изпадна в ситуация сума ти обиколки втория на всяка права да му диша на 50см зад болида. При което накрая му писна, и при поредната права баш в средата близна спирачката колкото задния да пръсне клюна на машината в неговата скоростна кутия и си отпердаши напред ни лук ял ни лук мирисал. Роботите не ги правят тия неща.
        Спомням си,разбира се... Точно това не харесвах у него-гадните му номерца и амбицията за победа на всяка цена.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ранно и странно състезание днес.

Станах рано, за да го гледам, а странни бяха изпреварванията - едни се изпреварваха на питлейна без наказание, а други искаха разрешение по радиото да изпреварват (Барикело)

Коментар

Ами Алонсо от тази кола повече нищо неможе да изцеди,но все пак е достачно борбен.Нека все пак не забравяме преди няколко години когато и Рено имаха по-добра кола какво правеше.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Формула 1 стана като Кеча = Циркаджии
              За съжаление и аз след състезанията имам гадният, познат вкус на нещо изкуствено...
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Опитва ли се някой да гледа квалификацията в Бразилия? Ако и утре е така...
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

ами нали се сещате че догодина ще има повече пари от реклама,с тоз шампионат тази година макларън с нов дв. и не бяга, ферари не могат да си оправят спойлера ......... а минарди, торо росо номер едно........ПАРИ ПАРИ

Коментар

Aз се надявам да е така. Нека има повече шоу...

ПП: Предпочитам Барикело шампион пред Бътън...
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      ПП: Предпочитам Барикело шампион пред Бътън...
                      И аз така.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

E, имаме си пак англичанин световен шампион, но този път евроангличанин, за разлика от миналата.
                        Не му е писано на Барикело явно, дълга кариера, обаче...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          E, имаме си пак англичанин световен шампион, но този път евроангличанин, за разлика от миналата.
                          Този миналогодишния , днес направи добро състезание - стартира 18-ти и зае място накрая на подиума .Момчето макар и шоколадово още има какво да покаже.

Иначе честито на Бътън ! Заслужи си титлата . А Рос Браун е един от най-великите стратези в този спорт .
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

На Баричело му липсват няколко неща за да стане шампион - най-вече психика /голам добряк е/ и още повече късмет ... ако помните Интерлагос ...сигурно 1997-98 , когато караше Стюарт - двигателя се разтопи ...
                            Живей за всеки дъх!

Коментар

За Баричело - направо не е за вярване как до първото влизане в бокса летеше, а после направо му отрязаха крилете. Та чак питаше по радиото: "Какво стана с колата ми?"
                              Има нещо гнило и в Англия, да знаете!

Коментар

За Баричело - направо не е за вярване как до първото влизане в бокса летеше, а после направо му отрязаха крилете. Та чак питаше по радиото: "Какво стана с колата ми?"
                                Има нещо гнило и в Англия, да знаете!
                                Ако е имало нещо такова, много скоро ще разберем. Факт е обаче че направи много добър сезон. Явно е от хората, при които опита си казва думата в благоприятна посока, което е рядкост. Повечето обикновено прегарят бързо.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X