Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    При тези големи скорости, възможно е да не забележи...
    Пък и съдията е възможно да не е забелязал.
    Стават такива работи.

Случайно .
    Може да не забележи 23-я, ама първия....
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

"а ред бул междувременно се откъснаха доста напред" - да сигурно щото минават само по бордюрите... на крива ракета космоса и...
      на 2-та обиколка и... другите не се виждат...
      (тия не знаят ли да минават по бордюрите?!)
      - на 11 обиколка - вече е 8 секунди пред Алонсо...
      - до 15 -та най-бързите обиколки за Уебър и Фетел...
      ей тия бордюри..?!
      Или пак гумите, а...
      Последно редактирано от ivied; 28-10-12, 10:57.

Коментар

ТИР - аджийската скука започна.
        На който му е приятно да гледа това - нека се кефи.
        Аз излизам да поснимам малко есенни пейзажи.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

В крайна сметка поздравления за Фетел (4 поредни победи) и... Алонсо. Прави му чест- и състезанието и... след състезанието. Силата е и да... загубиш с чест и да признаеш достойнствата на съперника.
          Сори за Уебър - няма такъв "керс"...

Коментар

Уебър не е от победителите. Не може/можа да се наложи, като по-бърз и сега ще е вечен помощник. Ферари и Редбул си погребват единия пилот. Истинските тимове не правят така. А Алонсо прави смешни изказвания. Не се вижда, че целия отбор прави кола, стратегия и всичко за него и преебава целенасочено Маса. Така че да си трае. А тия безпристрастни коментатори да вземат да млъкнат. Такива болни фенове на Алонсо сигурно няма и в хардкор агитките. Иначе в състезанието нямаше тръпка. Най-веселото беше след финала, където черните удряха кючеци където сварят- над стълбичката, на камионите, на пистата, щом ги снимаше камера, се скупчваха...

Коментар

А, и бой спретнаха един за шапката на Фетел

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                ... А тия безпристрастни коментатори да вземат да млъкнат. Такива болни фенове на Алонсо сигурно няма и в хардкор агитките...
                Какво да се прави, в миналото (по БНТ) целокупното коментаторско съсловие по никакъв начин не можеше да прикрие пристрастията си към Макларън.
                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  Алонсо: Ние не се борим с Фетел, а с Нюи... (пак почна да мрънка)

демек, аз съм най-великия пилот, ама Нюи, щото е гений, все ни размазва... да бе, да.... То и двамата са много за Ферари?!
                  нещо май се клати м/у краката на черното конче ?!
                  (Кой им беше конструктора по времето на Шумахер във Ферари?)

Та така, бием до край!

В Редбул има две неща-1.Нюи и 2.многото пари.Всичко друго е следствие на тях.Прав е Алонсо че противникът е Нюи и това го вижда цял свят, няма нужда да си кривим душата.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Ами нали Алонсо спря ерата на Шуми когато бе в Ферари

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                      Ами нали Алонсо спря ерата на Шуми когато бе в Ферари
                      Спрял е той - трънки! Пред ЕГН-то всички сме равни.

...с което не казвам нищо лошо за Алонсо. Никога не съм му бил особен фен, обаче е факт че кара.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ерата на Шумахер я спря Флавио Бриаторе с мръсните си машинацийки, а не прехваления фаворит на всички, само защото кара във Ферари.
                        Нищо против Алонсо, но Кими е доста над него.

Колкото до Ред Бул, ето какво казва Гари Андерсън:

http://www.bbc.co.uk/sport/0/formula1/20118852

На настоящият етап, очевадно предимство има, който стартира първи. Заради гумите. Нюи направи това възможно за прехваления "наследник" на Шумахер.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          но Кими е доста над него
                          Това не е сериозно. Не казвам слаб пилот, но нищо повече от това, което предлага колата и ситуацията в момента. Стил Мика Хакинен, Баричело, Уебър. Алонсо, единствен от сегашните пилоти, напомня Прост, Сена, Менсъл. Няма да отречеш, че се представя по-добре отколкото позволява болидът и използва всичко от ситуацията. Е, от младите също има такива, но те пък нямат опит.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Някой ще ми обясни ли едно нещо, щото гледам много се повтаря. Как е възможно да вземеш повече от това дето предлага колата? Сигурно се мешат великите сили, или пък вътрешната енергия Чи? Болида на Ферари е много бърз и е по-добре развит от Макларън и Лотус. Отстъпва единствено на Редбул. Във Ферари и Редбул правят колите за Алонсо/Фетел съответно. Ферари са беден тим с огромни традиции, проектиращи болид в гаражче и нямат толкова пари колкото в Редбул, затова Алонсо се бори с технически гении, карайки посредствена кола?? "Фелипее, много си близо до Фернандо..." Ей това ви е отбора, това ви е и пилота, баси резила. Той кара, агресивен е, ама до там. Никога няма да стане като в Макларън, където съотборниците карат. Това е големия отбор, да вземеш качествени пилоти и да ги оставиш да карат. До колкото си спомням Алонсо не издържа на това и се омете с мрънкане до небесата.
                            Що се отнася до Кими, много стабилен сезон прави, въпреки че се завърна. Едва ли е предполагал някой толкова постоянно каране. Може би му липсваше увереност в колата на няколко пъти, за да вземе победа, а по-късно през сезона Лотус просто забавиха развитието на колата и вече болида отстъпва значително на Редбул, Ферари и Макларън.
                            А, да добавя. Смятам че черния е най-бързия в колоната, но е малко субективно. С тези гуми с които карат, пилотите не могат да натиснат колата и това много спъва Формулата...
                            Последно редактирано от T-1000; 30-10-12, 08:37.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Нищо против Алонсо, но Кими е доста над него.
                              Аз когато бях фен на Макларън, и Кими караше там много се дразнех от това че ако нещо се случеше да се обърка, дори не по негова вина ,той си тръгваше без капка напрежение.Тази липса на ентусиазъм ме дразни в него.Помня едно съсзтезание в Монако, когато излезе кола за сигурност и двигателят му прегря зад нея.Пича си взе чукалата и айде на яхтата, като ме остави сам да се ядосвам....

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                                Някой ще ми обясни ли едно нещо, щото гледам много се повтаря. Как е възможно да вземеш повече от това дето предлага колата?
                                Ми много просто, караш на ръба на възможностите през цялото време и това изобщо не е лесно.Трябва да имаш нужните качества.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X