Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

"Фетел просто изумява с лекотата, с която се откъсва от следващите. Той си кара в някакво негово собствено състезание."
    Себастиан Фетел = new Михаел Шумахер!!!

Коментар

Прав си . И двамата разполагат с кола която е с класа над другите за времето си

Коментар

Без да омаловажавам очевАдния талант на младия Фетел, ще отбележа, че в моменти с подобно тотално техническо надмощие, станаха световни шампиони и Деймън Хил и Жак вилньов, дори Алонсо ако щете.
        С нетърпение очаквам още по-голямо изравняване на силите отпред. Четири пол позишъна и три победи... Шапка му свалям, но нека видя какво може тръгвайки по-назад.
        Дотогава, ще ме радват повече победите на всеки един от конкурентите му, както едно време, в епохата на Кайзера ме радваха победите на Хакинен...
        Има още доста хляб да изяде, докато някой с право го нарече Втория Шумахер.
        Поздрави!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

С тези правила никой не може да се чувства сигурен лидер ако не се откъсне с много и бързо напред. Като Фетел Иначе тоя отзад идва на секунда, повдига крилото и те подминава като спрял. Усложни им се живота на кандидат шампионите. Шуми живя в по-спокойно време.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            ...Шуми живя в по-спокойно време.
            Да бе. Правеше го да изглежда такова. Последните години преди Хил и Вилньов да станат световни шампиони се бореше като прасе с тикви с уилямса, доказано най-добрата по онова време кола. После разви ферарито от посредствен отбор до пълен хегемон, като междувременно никак не му беше лесно с МcLaren-а и Хакинен, пак според мен най-добрата кола по онова време. Спомни си че когато състезанието не опираше до кола, буквално ги размазваше, стига да остане здрав.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Исках да кажа, че победите на малкия са леко "пластмасови". Излишно е, да казва след състезанието, колко тежко (разбираш ли) му било.
              Тръгва пръв, откъсва се, кара най-бързата кола... Какво да кажа.
              За мен, по-голяма "победа",беше състезанието на Уебър в Китай.
              Иначе, Паджеровод е прав. Той, докато минат първите две обиколки и другите да имат право на ДРС, вече е дръпнал с 3 сек...
              Яко тежко!

ПП: Ми, то и Картикеян да качат на тая ракета, и да тръгне пръв, изхода е ясен...

Коментар

Бе пластмасови... Пилците тепърва ще броим. То и късмета е до време. Ако някой не е такъв за какъвто се пише, все някога си проличава.

А че Нюи пак си вее байряка е просто очеизвадно, поне за мен.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  .....Без да омаловажавам очевАдния талант на младия Фетел, ще отбележа, че в моменти с подобно тотално техническо надмощие, станаха световни шампиони и Деймън Хил и Жак вилньов, дори Алонсо ако щете.....
                  .... и Бътън .

...... Четири пол позишъна и три победи...
                  .......
                  .... при сухо и слънчево време . В петък като се разкаля малко пътя на свободната тренировка , се видя при малко по-екстремни условия кой-кой е

...... Въпреки че съм върл антиферарист, не мога да отрека, че направиха добро състезание, бяха по-бързи от Макларън и и двамата пилоти караха много силно. ......
                  Алонсо - да . А ти брои ли колко пъти и макларъните и Розберг отвяха Маса ?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

... ПП: Ми, то и Картикеян да качат на тая ракета, и да тръгне пръв, изхода е ясен...
                    Този филм го гледахме преди 3 сезона, когато дадоха един от най-добрите болиди на Лиуци... помниш какво стана, нали?

На мен ще ми е много интересно лудото японче да се качи в някой самолет, сега само с обущарят си правят битчици за 9-а позиция.

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    .... и Бътън .
                    в Бътън има мая, хладно пресметлив и неагресивен.
                    Последно редактирано от Паджеровод; 10-05-11, 17:03. Причина: една скобичка
                    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Разликата между пилот с потенциал за световна титла и посредствен такъв някъде бях чел че е от порядъка на секунда и половина средно при условно казано еднакви условия, което пък е доста милиони в техн. разработки където пък разликата м/у първия и последния отбор е около 4-5 секунди, така че добър пилот може да осигури с добри спонсори някой средняшки отбор както и да го закопа още, затова и повече се радвам на такива като Кобаяши, в челото е ясно там интригата е убита още в началото на сезона. А при отборите в момента се кефя и на Мерцедес, Рено и Ферари защото там наистина си има яка надпревара кой да застигне Макларън, А Лимонадите са извън сметката техното е ясно за този сезон много рано убиха интригата.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

В Бътън има маааалко мая, ама "неагресивността" му е малко в повече. То не е лошо да си пресметлив, стратег, и да пазиш гумите, но в някои случаи е по-добре да се опиташ да изпревариш този, който ти убива темпото. А не да се влачиш след него дваисет обиколки. Примери много.
                        Той показва агресия, само когато дуелира с Хамилтън за да покаже, че видиш ли, няма първи номер в отбора.
                        Напомня ми на Хакинен и Райконен накрая.
                        Аз, япончето го искам на мястото на Бътън, ама не им отърва.

Колкото до лимонадите, сега Нюи го е яд, че всички начело с Макларън, изкопирват ауспусите на Говедата. Той самият си го признава: "От една страна е ласкаещо, от друга-изнервящо". От Уокинг се очаква само, да си настроят режимите на двигателя за квалификационните обиколки. Щото системата е същата, както миналата година с обдуханите двойни дифузьори.
                        Кофтито е, че от яд не може да спи и все измисля някоя "врътка", на границата (че и отвъд) на легалността.
                        А той е цар на тия работи. В едно от последните си интервюта, казва че сваля шапка на Рено, за това че имат "топки" за такива радикални решения. За Макларън казва, че разликата с миналогодишната им кола е само визуална, и че рискуват малко, а за Ферари, цитирам: "конвенционална кола".

Използват временното надмощие, за да натрупат преднина в класиранията, защото неминуемо, все някой ще ги настигне.

Това са мойте пет с'тинки.

Коментар

Пилците се броели на есен, ама кокошките са същите.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Неприятен сценарий се очертава на хоризонта за Ред Бул и всички, които усилено разработват обдухания дифузьор, режимите на двигателя в квалификационна обиколка и т.н. ФИА се кани да въведе ограничение на обдухването до 20%.
                            Личното ми мнение е, че това е против всички принципи на спорта на най-революционните технически решения.
                            Да вземат най-сетне да се обединят ФОТА и да си организират един свой шампионат, извън шапката на ФИА.
                            Прогнози за утре?

Коментар

Ами прогнози... Уебър нещо се е стегнал. Алонсо може да се окрили пък от новия договор

Коментар

Без да омаловажавам очевАдния талант на младия Фетел, ще отбележа, че в моменти с подобно тотално техническо надмощие, станаха световни шампиони и Деймън Хил и Жак вилньов, дори Алонсо ако щете.
                                !
                                Много ми харесва тази извадка и най-вече, че Рено е замесено при тези прояви на превъзходство. Радвам се, че Хайдфийлд свиква с колата и мисля, че тепърва изненадите предстоят. Много се надявах на Кубица да започне сезона с борба за титлата, но...
                                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X