Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

и аз се чудя кои от двамата е идиот, но май немските пилоти не знаят що е феър плей
    виш к'фо нешто е.......

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=qHqhE...e=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=MAAbv...e=channel_page
      Никога повече няма да станем свидетели на подобно отношение между конкуренти в F1
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Тойота си станаха потенциални донори на Хамилтън, миналата година му подариха титлата два завоя преди края а сега той им се отблагодарява. При сейфти кар Хамилтън първо изпревари Трули после резко намали темпото и Трули прецапа през тревата за да си върне позицията за което го наказаха с 25секунди няма такава подигравка подкараха го в стил Батето(Бърни)
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

А какво ще кажете за правилото световен шампион да става този с най-много победи, а не този с най-много точки. На мен ми се вижда недобро. То не, че ще има голяма разлика, но по този начин печеленето на точки, а оттам и борбата за макар едно място по-напред се обезсмисля. Добре, че ще влиза от догодина. А дано да не влезе!
          Последно редактирано от Кольо; 29-03-09, 21:27.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            А какво ще кажете за правилото сетовен шампион да става този с най-много победи, а не този с най-много точки. На мен ми се вижда недобро. То не, че ще има голяма разлика, но по този начин печеленето на точки, а оттам и борбата за макар едно място по-напред се обезсмисля. Добре, че ще влиза от догодина. А дано да не влезе!
            Това правило беше отменено след протест на асоцияцията на пилотите!

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=55560&page=3
            [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
            JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение

за този сезон, но следващия май влиза дано отпадне.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Тойота си станаха потенциални донори на Хамилтън, миналата година му подариха титлата два завоя преди края а сега той им се отблагодарява. При сейфти кар Хамилтън първо изпревари Трули после резко намали темпото и Трули прецапа през тревата за да си върне позицията за което го наказаха с 25секунди няма такава подигравка подкараха го в стил Батето(Бърни)
                Трипер , що мразиш така тоз Хамилтън бре ?! Дали щот е черен или щото пак е пред Ферари
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger-D Преглед на мнение

Що съм пропуснал тази тема
                  Иначе съм заклет почитател на Ф1, даже майка ми се принуди да прокара кабелна телевизия на село, щото в неделя си тръгвах в 2 часа, та да гледам формулата(тогава я даваха по Ринг ТВ)за да може да остана още малко на село, и да свърша някоя работа.
                  Напоследък, малко разочарован от политиката на ФИА да подпомага атрактивните пилоти, в смисъл тези от които се изкарват пари от зрителски интерес(Шумахер) не ми е такава тръпка, носи оставам верен на звука от двигателите, и самото споменавне на "формула едно"

А за правилото-Днес сутринта казаха, че ще бъде въведено от догодина. Поне аз така разбрах.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Ако междувременно не му стане скучно.
                    И ако не заспи някой път , докато кара.
                    Кими се обезличи , откакто отиде във Ферари. Голям фен му бях още от Заубер , а след това и в Макларън. Имаше квадратни т...ци (както казват тука) , много кураж , хъс и агресивност. Правеше невъзможни неща с по-слабата Макларън и беше единственият , който не цепеше басма на Шумахер. Ходехме с приятели по състезанията да ревеме като диви магарета за него.
                    Сега не мога да го позная!
                    В момента Хамилтън кара така , както караше той.
                    Въпреки това го слагам в тримата най-силни в момента заедно с Луис и Фернандо.
                    Ако се събуди (случайно) е в пъти по-добър от Маса.
                    Колкото до Хамилтън , днес кара перфектно , въпреки че нямаше шансове за точки при нормално състезание. Извлече максимума от колата.
                    Всичко останало е политика...(са съжаление)
                    Прикачени файлове
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Трипер , що мразиш така тоз Хамилтън бре ?! Дали щот е черен или щото пак е пред Ферари
                      Хамилтън е може би единственният към когото имам няква неприязън не мога да го обясня но е поради ред причини това че е черен определено не е , виж вече за Ферари малко се пообърка това че Райконен е там не означава че съм им фен. По презумция винаги съм викал за по слабия, GP Braun пределено ме изкефиха сега каква истинска радост имаше по лицата им след финала. Миналата година Торо Росото с Фетел, все още чакам и Хайдфелд да се прояви. Преди скоро време симпатизирах и на Монтоя и когато ги събраха с Кими в Макларън мислех че това дрийм тима но уви. Но формулата ме кефи най вече със пилоти способни да правят невороятни съзтезания с не до там силни коли, затова и Хамилтън си остава за мене един пи ар продукт попаднал на два сезона на невероятна кола и със голяма уста, затова и не съм фен на такава комбинация. След напускането на Жак Вилньов само той ми остана все пак трябва да има и два полюса на харесвани и нехаресвани.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Е аз затова съм го отнесъл към раздел "Изненади"
                        А иначе ...двоумя се кой е по-големия идиот от днес - Фетел или Кубица
                        Нали точно това искаме.Борба за всяко място по напред.Кубица се бореше за първото място, а не само да изпревари Фетел.Фетел пък се защитаваше и колизията стана, но аз им правя евала и на двамата.Иначе от години гледаме как 10-20 обиколки преди финала борбата спира и всеки си пази мястото.
                        Добре е хората в този спорт да имат и сърца а не само калкулатори в главите си.
                        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                          Нали точно това искаме.Борба за всяко място по напред.Кубица се бореше за първото място, а не само да изпревари Фетел.Фетел пък се защитаваше и колизията стана, но аз им правя евала и на двамата.Иначе от години гледаме как 10-20 обиколки преди финала борбата спира и всеки си пази мястото.
                          Двете момчета са млади и зелени, адреналинът им е малко в повече, трудно се контролират и не са по сметките, какво да им се ядосваш. Първо и аз се ядосах, наистина са добри и 2-мата с точките взети за 2 и 3 място щяха да имат предимство в шампионата, но после като погледнах на колко години са и като си спомних как аз мислех на техите години нещата си дойдоха на место.
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първият ми фаворит беше СЕНА - за всички запалянковци ще остане едно от незабравимите имена във формулата .....

М. Шумахер никога не го заобичах......

Вилньоф, Кими, Баричело, Хакинен, Култард, Монтоя ...... и други

Този сезон в първия старт ми напълниха душата Бътън, и дори Рубиньо ..... Иска ми се битка между тях Фетел и Кубица .... другото ще го гледаме.....

Интересни стартови позиции за отборите в първото състезание, любопитно ми е какво ще се случва

Някакви прогнози?

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                              ....

Интересни стартови позиции за отборите в първото състезание, любопитно ми е какво ще се случва

Някакви прогнози?

Ами за първия кръг ги направихме . Рос Браун беше постигнал страхотна аеродинамика още миналия сезон , но го бъркаше слабия мотор на Хонда . Затова човека заложи на немското качество на Мерцедес и резултатите не закъсняха , така че това не беше изненада. През следващия уикенд нещата няма да се променят драстично , с тази разлика че фераритата ше си изчистят до някъде техническия брак и ще се намесят в борбата , щото и без друго са си бързи. Видяхме също така че и Люис не е беззъб , така че трудно ше се размине без инцидент при струпване в челото . Щото повечето карачи с бързи болиди са чикиджии и при високите скорости и с най-малката грешка стават "колизиите" .
                              За мен по-любопитното ще е след втория кръг , когато ще се решава дали да се забрани спорния дифузьор . Ако го забранят тогава еднолични лидери остават Ферари и Макларън . Ако не го забранят , в стремежа на останалите да го внедрят ( ако искат де ) ще мине време , което приблизително докъм средата на сезона ше направи Формулата интригуваща.
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                                Ето това харесвам аз във F1...
                                Съдейки по надписа върху червеното контошче "Tуres", тези значи, помпат гумите!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X