От: Кладенци и сондажи
А как се прави сондаж "на ръка"? В моя случай почвата е речни наноси, твърда глина, мергел.
					А как се прави сондаж "на ръка"? В моя случай почвата е речни наноси, твърда глина, мергел.
 Съвсем сериозно, не се шегувам, всеки път като се сетя и се ядосвам че навремето не я свалих тази снимка.
 Съвсем сериозно, не се шегувам, всеки път като се сетя и се ядосвам че навремето не я свалих тази снимка.  

И този малък оазис се намира точно помежду два кладенеца в съседните  места. Мисля да пробвам с наличните тръби да ги набия и въртя поне да не  си оклепам двора, че си го поддържам със райграс и не искам да го калям  или разкопавам напразно.
   И този малък оазис се намира точно помежду два кладенеца в съседните  места. Мисля да пробвам с наличните тръби да ги набия и въртя поне да не  си оклепам двора, че си го поддържам със райграс и не искам да го калям  или разкопавам напразно. Ако се покаже вода мисля да се заема по-сериозно и да си направя широка сонда от бойлер.
  Ако се покаже вода мисля да се заема по-сериозно и да си направя широка сонда от бойлер. 

..Та прави и тая сметка..намери работливи апапи, а и да не са много яшни и жадни
..Та прави и тая сметка..намери работливи апапи, а и да не са много яшни и жадни  

, но се объркал...
, но се объркал...

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар