Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Без тенекето май е по-хубаво........ Ама аз гледам снимки. Ти си го правиш и гледаш на живо.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ето малко снимки от днешната работа не е много зашото случаино намерих един мотопед и набързо затичахме да си го купим и вече имаме нова придобивка МОТО ПАРКА се разраства всеки изминал ден тази година ще има с какво да се покажем по съборите. Какво ще кажете за скутера 125 см 4 тактов 4 клапана струва ми се добра оферта 700лв как ви се струва не само скутера а и трайка.
      Прикачени файлове

Коментар

Браво момчета,прекрасна работа ще мина да я видя от по близо.

Коментар

Първоначално публикуван от niki76 Преглед на мнение
          Браво момчета,прекрасна работа ще мина да я видя от по близо.
          Заповядай събота и неделя сме по цял ден в гаража .

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
            Ето малко снимки от днешната работа не е много зашото случаино намерих един мотопед и набързо затичахме да си го купим и вече имаме нова придобивка МОТО ПАРКА се разраства всеки изминал ден тази година ще има с какво да се покажем по съборите. Какво ще кажете за скутера 125 см 4 тактов 4 клапана струва ми се добра оферта 700лв как ви се струва не само скутера а и трайка.
            Честито за новата придобивка и с трайка напредваш здраво това само може да ме радва.
            За свързването на генератора днес не ми остана време да го проверя надявам се утре да успея
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
              Честито за новата придобивка и с трайка напредваш здраво това само може да ме радва.
              За свързването на генератора днес не ми остана време да го проверя надявам се утре да успея
              И аз се надявам утре да ми дадеш информация защото друго не мога да правя освем да започвам инсталацията. Ше ми трябва ли изправителен блок защото ми казаха че динамото е променливо токово или дай някаква схема как си го направил че да почвам да не мисля много (както ми казаха в една друга тема).

Коментар

Заповядай събота и неделя сме по цял ден в гаража .
                Браво на Вальо и Цеци за прекрасната работа! Ще мина и аз да видя докъде сте стигнали!
                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                  Браво на Вальо и Цеци за прекрасната работа! Ще мина и аз да видя докъде сте стигнали!

Мерси Драго заповядай чакам те.

Коментар

Даааа! Трайка се получава с физиономия на някакво зло насекомо..... богомолка може би... Не си спомням да съм виждал някакви тенекета предвидени за капак на двигателя. В задължителните изисквания е включено - да няма директен достъп до движещи се части /ремъчната шайба/. Май малко си поизбързал с пистолета за боядисване . Тепърва ще прокарваш токове /пробиване и заваряване на скоби и др./ Аз съм заврял кабелите за управление през тръбата на кормилото , а страничните фарове - през ролбара ..... По принцип не е лошо и останалите да се крият вътре в тръбите - по-безопасно е и по-красиво , но пък доста по-трудно за изпълнение. Задължително е да са надеждно закрепени за рамата минимум през 30 см. Ще се учудиш колко кабеляк трябва. За малко да не ми стигне елинсталацията на шкодата.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Мерси Драго заповядай чакам те.
                      Заза не е с динамо а с нормален трифазен генератор на който исправителя блок е външен със 6 дйода.
                      Които ще рече че от генератора излизат 5 жици както следва 3 фази 1 за възбуждане (демек +) и една за маса.
                      Ако отвориш един нормален генератор със вградено реле мисля че всичко ще ти стане ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                        Даааа! Трайка се получава с физиономия на някакво зло насекомо..... богомолка може би... Не си спомням да съм виждал някакви тенекета предвидени за капак на двигателя. В задължителните изисквания е включено - да няма директен достъп до движещи се части /ремъчната шайба/. Май малко си поизбързал с пистолета за боядисване . Тепърва ще прокарваш токове /пробиване и заваряване на скоби и др./ Аз съм заврял кабелите за управление през тръбата на кормилото , а страничните фарове - през ролбара ..... По принцип не е лошо и останалите да се крият вътре в тръбите - по-безопасно е и по-красиво , но пък доста по-трудно за изпълнение. Задължително е да са надеждно закрепени за рамата минимум през 30 см. Ще се учудиш колко кабеляк трябва. За малко да не ми стигне елинсталацията на шкодата.

За сега не мисля да закривам двигателя ще остане така , Жоре все още не съм боядисал само съм я шприцвал да не ръждясат тенекиите до като направя всичко кабелите ще ги вкарам и аз в тръбите за 30см не знаех но мерси за информацията.

Коментар

Заза не е с динамо а с нормален трифазен генератор на който исправителя блок е външен със 6 дйода.
                          Които ще рече че от генератора излизат 5 жици както следва 3 фази 1 за възбуждане (демек +) и една за маса.
                          Ако отвориш един нормален генератор със вградено реле мисля че всичко ще ти стане ясно.
                          Мерси за ценната информация + и - ги знам другите нямат значение,каде се намира изправителя или да не го търся а да слагам друг.

Коментар

Мерси за ценната информация + и - ги знам другите нямат значение,каде се намира изправителя или да не го търся а да слагам друг.
                            Както ти бях писал можеш да използваш от волга или от газка.

Коментар

Както ти бях писал можеш да използваш от волга или от газка.
                              Да сещам се какво имаш в предвед чао за сега.

Коментар

Да сещам се какво имаш в предвед чао за сега.
                                Щтом си се светнал давай смело по плана.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X