Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Я виште какви куфари и масури си купих как ви се струват. Колеги не разглеждайте само апишете нещо.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от valio zila; 19-02-10, 22:07.

Коментар

Тази вечер ходих до VALU ZILA и останах много очарован трайка с всеки изминал ден започва да става УБАВЕЦ особено след като му баде положен рифела!

Коментар

Така съм по-съгласен.... малко не ми допадат ръчичките и надписите , но пък ще са много удобни да си държиш бирата и кебапчетата отгоре.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Така съм по-съгласен.... малко не ми допадат ръчичките и надписите , но пък ще са много удобни да си държиш бирата и кебапчетата отгоре.

Жоре нали са китайчета трябвало е да ги направят шарени но нищо по добро не открих тези се връзват с рифеловата ламарина и акумолатора се хваща идеално .

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
            Тази вечер ходих до VALU ZILA и останах много очарован трайка с всеки изминал ден започва да става УБАВЕЦ особено след като му баде положен рифела!

Това е Цеко (съфоромеца Gal4o) оглежда нищо не казва и си тръгва а после пише тук.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
              Жоре нали са китайчета трябвало е да ги направят шарени но нищо по добро не открих тези се връзват с рифеловата ламарина и акумолатора се хваща идеално .
              Абе направи му една стойка между гумата и трансмисията на тоя акомулатор....
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Колега ако искаш да го снимам да го видиш и да кажеш дали ще ти върши работа.
                Става.

Коментар

Първоначално публикуван от Sancho412 Преглед на мнение
                  Става.

Колега утре ще снимам и ще ти покажа днес нямам време

П.П. Заза го има на една снимка на първата страница в темата
                  Последно редактирано от valio zila; 20-02-10, 17:44.

Коментар

Става.

Колега ето малко снимки на заза.
                    Прикачени файлове

Коментар

Вече налових и ламарините друго не ми се прави днес .
                      Прикачени файлове

Коментар

Купето малко не ми върши работа, обаче кажи по твоя преценка дали има врата или капак без гнило и криво. Ако става някоя тенекия може да напазарувам и други неща.
                        Поздрави!

Коментар

Купето малко не ми върши работа, обаче кажи по твоя преценка дали има врата или капак без гнило и криво. Ако става някоя тенекия може да напазарувам и други неща.
                          Поздрави!

Задния капак е добре лайсната я няма - дясната врата и калник са добри - предния капак е малко крив до ако се натисне мисля че ще стане - и лявата врата не е лоша но е имала кит и е паднал на едно място на снимката се вижда. Кажи кои детайли те интересуват за да ги огледам по щателно и да ти снимам от всякаде да са ясни нещата.

Коментар

Дай на лични съобщения за да не разваляме темата.

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                              Супер ставаОстаналата част от трайка можеш да преляеш просто цветовете-синьо,жълто червено,или нещо подобно на основните цветове.А отзад,на гърба със сигурност трябва да е нарисувано нещо рогато,нещо дяволско,да се впише в основния замисъл-пламъци,огън....Или нещо бълващо огън,подобно на характера на триколката.В тази посока трябва да е рисунката.Продължавайте и неспирайте....Проекта върви перфектно.

Какво ще кажете за тази само да е на по светъл фон.
                              Прикачени файлове

Коментар

Какво ще кажете за тази само да е на по светъл фон.
                                Не е лошо но си мисля че ще е добре да се акцентира върху Vобразния двигател.
                                Примерно двигател в пламъци.
                                ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X