Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

ако ще правиш лепенки имаме наш човек,от Бяла Слатина,работи във Варна,в студио за реклами и рекламни надписи от самозалепващо фолио и от др. материй.Харесваш си некоя/независимо дали ти си ти измисляш или копираш от некъде/уточняваш размера и другите детайли,и после чакаме при куриерските фирми.Това е моя вариянт,ако имаш друг в предвид-успех.
    HUSGVARNA 630 SMR
    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
      ако ще правиш лепенки имаме наш човек,от Бяла Слатина,работи във Варна,в студио за реклами и рекламни надписи от самозалепващо фолио и от др. материй.Харесваш си некоя/независимо дали ти си ти измисляш или копираш от некъде/уточняваш размера и другите детайли,и после чакаме при куриерските фирми.Това е моя вариянт,ако имаш друг в предвид-успех.

Ами тов е най добрия вариант може ли да се свържем с него дай си телефона да ти се обадя.
      Последно редактирано от valio zila; 15-02-10, 21:16.

Коментар

Колеги пуснах една тема че( купувам куфар за скутер) пиша и тук ако някой има нека пише http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=86475 такъв ми трябва.

Коментар

От сърце ти се моля - Не загрозявай машината с това нещо! Ако трябва , ще ти подаря "ноу хау" за направа на багажници от бирен кег.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=14

Мисли още малко и търси нещо уникално за твойта си триколка. И аз ще се напрягам ....

ПП Например една е такава скаричка за връзване на стандартен сак ......
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от Жоро Нешев; 15-02-10, 22:51.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Подкрепян Жоро! Не загрозявай машината.Пиши на charlie19 . Гошо може да ти го направи уникално и по твой вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              От сърце ти се моля - Не загрозявай машината с това нещо! Ако трябва , ще ти подаря "ноу хау" за направа на багажници от бирен кег.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=14

Мисли още малко и търси нещо уникално за твойта си триколка. И аз ще се напрягам ....

Жоре в единия ще бъде акомулатора там го предвидих за тези куфари се сетих дай други идей

Коментар

Баси! Това с акомулатора е пръчка! Толкова ли няма място под седалката за него? Моя е между гумата и скоростната кутия.

За калниците ти трябва по скоро нещо цилиндрично , та да се връзва с формата на стоповете. Може би скосен отпред цилиндър....... Абе все ще родиме нещо продуктивно . Не го бързай. Багажа и в скута може да ти седи за първия събор.

Има едни цилинрични кожени дисаги по чопърите......
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Баси! Това с акомулатора е пръчка! Толкова ли няма място под седалката за него? Моя е между гумата и скоростната кутия.

За калниците ти трябва по скоро нещо цилиндрично , та да се връзва с формата на стоповете. Може би скосен отпред цилиндър....... Абе все ще родиме нещо продуктивно . Не го бързай. Багажа и в скута може да ти седи за първия събор.

Има едни цилинрични кожени дисаги по чопърите......

Ще чакам не е толко на зор но си рекох да търся мисли и ти ще мисля и аз има време до съборите.

П.П. жоре без регистрация няма как да патувам с нея ти за багаж говориш.
                  Последно редактирано от valio zila; 15-02-10, 23:18.

Коментар

Аз карам с американски номер и талон ...... скапана държава. Слагай номера от пистарката. И табелка с номер на рама и т.н. някъде ..... Ама пак си е рисковано.
                    0888932647

Коментар

Аз карам с американски номер и талон ...... скапана държава. Слагай номера от пистарката. И табелка с номер на рама и т.н. някъде ..... Ама пак си е рисковано.

Имам бус с него ще си я возя до съборите и там ще карам само.Май идеята за куфарите ще излезе скъпа един съфоромец ми писа на Л.С.че иска 160лв за два маркови .

Коментар

Толкова ми струват двата 30 литрови кега. Изработени са от 3мм неръждавейка. Ти кажи кое е по-добре?

Впрочем има едни черни кегове , като гумирани изглеждат ...... и те стават.

Изобщо не съм чул за тая работа с буса.
                        0888932647

Коментар

Толкова ми струват двата 30 литрови кега. Изработени са от 3мм неръждавейка. Ти кажи кое е по-добре?

Впрочем има едни черни кегове , като гумирани изглеждат ...... и те стават.

Изобщо не съм чул за тая работа с буса.

Защо с буса ще е най добре ами ако ме хванат какъв ли акт ще ми лепнат все пак ще я стовара преди това и ще влизам с нея на събора така никой няма да се сети как е дошла.

Коментар

За около 3000 км. навъртяни по нашето царство са ми гледали талона само веднъж /двама на мотори/. Останалите само цъкат наоколо като ме спрат и разпитват "Кво е това?". По-нахаканите си искат кръгче. Лошо ще е само ако стане някоя беля /не дай боже/. Ама то така и караш по-внимателно.

А ако говориме сериозно , кефа от правенето не е по-голям от кефа при возенето. Нали за това се прави тази красота - да се движи по пътя и да вееш грива /ако имаш/! Направо ми байгъняса от сняг и киша по улиците . Всичко ме сърби като го гледам МПСто в гаража. Айде да се стопля вече , че за студеното са ми стари кокалите.
                            0888932647

Коментар

Я вие вече тръгнахте по събори.
                              Ама то още хладничко бе.
                              Като стана въпрос за документи когато карах първата машина са ме спирали много пъти но никои не ми е искал документи само в скапаното Севлиево ме глобиха че карам без каска но мутанта си беше регистриран.
                              ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Хм Севлиево ..... и аз имам едни спомени от там ..... и ква жега беше ....

И не знам как са те глобили точно за каска .... щото мисля че не е задължителна за триколка , както и категория М. Ама трябва някой с повече знания да се включи.
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X