Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    ако позволиш и тази идея щи я копирам от теб (за в бъдеще).

Аз нали за това споделям.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте колеги покрай тия студове се чудих какво да правя седях и ровех из форума до като си намерих и закупих това

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=83267

вече съм и собственик. Докато чаках да ми го доставят еконт взе че ми хареса тази машинка и за часове и станах 1 собственик много се радвам за покупките и случаино взеха че пристигнаха за рождения ми ден така си имам 2 ПОДАРАКА.
      Браво,Вальо,да си жив и здрав и да са ти честити придобивките.Нека ти вършат добра работа и да ти служат верно.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Мерси на всички за пожеланията от утре започвам работа по трайка само че ще сложа една печка на твърдо гориво че с тая на газ не може да се згреем.Затова монтирам кюмбето и започвам да бачкам-снимам и вечерта ви пускам да видите защото отдавна не съм пускал снимки.

Коментар

Ето някои снимки от днес само кюмбето не сложих защото няма кюнци по магазините трайка го преместихме в другия гараж за да ни е по широко и започнахме голямо шкурене.Искам да питам Александров дали е сменял маншони на полуоските защото моите са скъсани и ще пригаждам от нещо друго за да знам от какво стават или да се втурвам в пригаждане на тези който намерих.
          Прикачени файлове

Коментар

Браво,заприличал е на себе сиСега ще потърся една триколчица,снимах я на Долна Митрополия,на полигота-може да в
            займстваш некоя идея
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
              Браво,заприличал е на себе сиСега ще потърся една триколчица,снимах я на Долна Митрополия,на полигота-може да в
              займстваш некоя идея

Ще чакам нямам търпение

Коментар

тези ги срещнах в някакъв руски сайт,след малко пращам и моята находка
                Прикачени файлове
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Прикачени файлове
                  HUSGVARNA 630 SMR
                  PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Яки са и двете ама тази в руския сайт е нещо ненормално тази година ще можеш да снимаш и моята по съборите.

Коментар

Найстина е направена с много любов тази триколка и аз поздравявам майстора й,въпреки,че незнам кой е.Дано има нещо,което да ти е от полза
                      Прикачени файлове
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ще ги снимам,разбира се,и ще ми бъде драго да сме заедно по тия събориЖивот и здраве преди всичкоКато гледам тази синята в профил-не е ли по опъната предницата от твоята,нали ме разбираш каква гледам.Твоята е по изправена,ъгъла не е ли по хубаво да е по-голям
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ще ги снимам,разбира се,и ще ми бъде драго да сме заедно по тия събориЖивот и здраве преди всичкоКато гледам тази синята в профил-не е ли по опъната предницата от твоята,нали ме разбираш каква гледам.Твоята е по изправена,ъгъла не е ли по хубаво да е по-голям
                          Нарочно не съм я отвел на пред(с цел) както писах преди ще се изправя на задни гуми за да нема проблеми с заварките.Аз мисля като ида на събор да не седи като тази дето си я снимал а да прави изпълнения........това еклавната цел.

Коментар

Напълно съм съгласен,явно не съм чел внимателно предните постове,но така си четех и като ученик.Около тази,когато я снимах нямаше никакво движение,явно човека си я ползва предимно за туризъм и пътешествияДано все пак да вземеш някоя полезна идея от снимките,все пак първа триколка ти е....Успех ти желая и здрави нерви.
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Александров ще пробвам пък ще видим дали ще стане (ще стане) но точно осукването да не би да го навие полуоската че не съ за тази работа но ще пробвам. От РЕНО са подобни.

Коментар

Александров ще пробвам пък ще видим дали ще стане (ще стане) но точно осукването да не би да го навие полуоската че не съ за тази работа но ще пробвам. От РЕНО са подобни.
                                Успех приятелю.
                                ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X