Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
    Малко със закъснение,но като ще бъде пришълец-отгоре най-му приличат.Успех юнаци,неспирайте

И ас си го представям като пришалеца и най добре стоят мигачите отгоре поне така аз си мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
      И ас си го представям като пришалеца и най добре стоят мигачите отгоре поне така аз си мисля.
      Ако ги сложиш отгоре ще изглежда най свирепо.
      Аз съм за със 2 ръце.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        Ако ги сложиш отгоре ще изглежда най свирепо.
        Аз съм за със 2 ръце.

Точно така и ще направя още утре ще ги монтирам и ще се види по добре като са хванати на място а не с раце да се държът . Утре ще се види на снимките.

Коментар

А разправяше , че няма кво да и снимаш на елинсталацията! Чудно ми е само как ще му докараш лигавочерен цвят на пришълеца ...... може би с 6 ръце лак, нанесен супер дебело та да стече....
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
            А разправяше , че няма кво да и снимаш на елинсталацията! Чудно ми е само как ще му докараш лигавочерен цвят на пришълеца ...... може би с 6 ръце лак, нанесен супер дебело та да стече....

Незнам сигорно вообще няма дамога да догодя цветовете на това животномного съм слаб в аези неща не е само като да боядисаш автомобил или детайл от него с един цвят и готово. Тук ще се експериментира с каквото се сетя и как мога пък каквото се получи ще бъде. И имам още малко по инсталацйята и започвам да боядисвам сега се сещам че гледах един ефект който наподобява карбон ще опитам да направя някаде.Пък и ще поровя из нета за някоя друга идея ще го правя нещо нестандартно което не съм правил до сега (ще гледам да не стане на перашка)като започна ще снимам е пускам да видите и да дадете някоя идея.

П.П. Може би и такива работи
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от valio zila; 12-02-10, 10:44.

Коментар

Днес не работих по трайка въпреки че бях отпуск но направих един курс и свърших други полезни нища взех и боя за траика но сега се преобличам и влизам в гаража до довечера.
              Прикачени файлове

Коментар

по дискавъри даваха много шантав ефект. първо се нанася основен цвят след което като засъхне го пръскаха с пулверизатор. като се образуват хубави капки, от по-голямо разстояние и подмного малък ъгъл спрямо повърхността само (опушваха) нанасяха следващия слои който е с една идея по-тъмен/светъл цвят. ефекта след като изсъхне втория слой е като на рисуван дъжд върху детайла. естествено че трябва хубав лак и след това яко полирване. дано да го обясних правилно. успех с пробите и окончателното завършване.
                Honda CR-V I 2000 г.
                0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                  по дискавъри даваха много шантав ефект. първо се нанася основен цвят след което като засъхне го пръскаха с пулверизатор. като се образуват хубави капки, от по-голямо разстояние и подмного малък ъгъл спрямо повърхността само (опушваха) нанасяха следващия слои който е с една идея по-тъмен/светъл цвят. ефекта след като изсъхне втория слой е като на рисуван дъжд върху детайла. естествено че трябва хубав лак и след това яко полирване. дано да го обясних правилно. успех с пробите и окончателното завършване.

Като цветове -основния-капките-ипоследния какви бяха защото там са избрани точните цветове за да стане ефекта МЕРСИ ЗА ИДЕИТЕ.

Коментар

Ако някой има някоя идея каква рисунка да нарисувам на гърбъ на трайка ще я очаквам мерси.
                    Прикачени файлове

Коментар

Здравейте днес седях цял ден в гаража и свърших само това какво ще кажете за моята творба.
                      Прикачени файлове

Коментар

Браво бате супер си се справил много добър проект Отдавна следя темата но чак сега пиша, яка машина ще се получи накрая

Коментар

[QUOTE=valio zila;1043432]Здравейте днес седях цял ден в гаража и свърших само това какво ще кажете за моята творба.[/QUO
                          Получило се е доста добре с тези пламаци в този дух защо не запалиш панелите под кормилото както и задните калници.

Коментар

Първоначално публикуван от pavkone Преглед на мнение
                            Браво бате супер си се справил много добър проект Отдавна следя темата но чак сега пиша, яка машина ще се получи накрая

Мерси и аз се надявам да стане добре.

Коментар

[QUOTE=aleksandrov1973;1043832]
                              Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                              Здравейте днес седях цял ден в гаража и свърших само това какво ще кажете за моята творба.[/QUO
                              Получило се е доста добре с тези пламаци в този дух защо не запалиш панелите под кормилото както и задните калници.

Мерси-чудя се дали няма да стане претрупано с толко пламаци но ще видя какво ще измисля като влеза в гаража и започна какво стане това ще е . Днес никак не ме беше лесно а като гледах в нета как става ми се видя лесно та затова ще е как стане.

Коментар

[QUOTE=valio zila;1043851]
                                Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение

Мерси-чудя се дали няма да стане претрупано с толко пламаци но ще видя какво ще измисля като влеза в гаража и започна какво стане това ще е . Днес никак не ме беше лесно а като гледах в нета как става ми се видя лесно та затова ще е как стане.
                                Дали ще е претрупано не знам но със сигорност ще е ефектно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X