Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
    Не е лошо но си мисля че ще е добре да се акцентира върху Vобразния двигател.
    Примерно двигател в пламъци.

Като чели немога да избера нищо два дни рових в нета и само това ми хареса ако имаш нещо в предвид казвай.

Коментар

Защо искаш убезателно да има пламъци ,огньове и разни такива на задния панел така да се каже ?? Аз бих ти предложил да помислиш за някакъв изрод ,свирепа грозна мутра или нещо идиотско което да разцепва седалката и да се опитва да излиза от нея и когато го погледнеш точно от зад ,ръцете му да са се хванали за двете глави на двигателя... ...стига да имаш кой да го извая с аерограф....това е моя идея и виждане и мисля че ще е интересно и уникално ......успехи и браво до тук ...
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
        Защо искаш убезателно да има пламъци ,огньове и разни такива на задния панел така да се каже ?? Аз бих ти предложил да помислиш за някакъв изрод ,свирепа грозна мутра или нещо идиотско което да разцепва седалката и да се опитва да излиза от нея и когато го погледнеш точно от зад ,ръцете му да са се хванали за двете глави на двигателя... ...стига да имаш кой да го извая с аерограф....това е моя идея и виждане и мисля че ще е интересно и уникално ......успехи и браво до тук ...

Колега не държа да са точно пламаци или огньве за това ви питам и вас за някакви идей благодаря и за твоята с аерограф никой не може а й много не знаят какво е това че пък и да рисуват. Спрял съм се на самозалепващо фолио по лесно ще епък и по ефтино само избирам снимка и е готово за ден два като ми омръзне пък друга.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
          Колега не държа да са точно пламаци или огньве за това ви питам и вас за някакви идей благодаря и за твоята с аерограф никой не може а й много не знаят какво е това че пък и да рисуват. Спрял съм се на самозалепващо фолио по лесно ще епък и по ефтино само избирам снимка и е готово за ден два като ми омръзне пък друга.
          Да умно решение при подобна ситуация пожелавам ти да намериш това което да те грабва и най вече тези които те догонват ...а още по-вече за тези които ще задминаваш ...направо да си пукат челата от мастики ....успехи
          Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
            Да умно решение при подобна ситуация пожелавам ти да намериш това което да те грабва и най вече тези които те догонват ...а още по-вече за тези които ще задминаваш ...направо да си пукат челата от мастики ....успехи

Мерсй дано да става така с тези който ги задминавам.

Коментар

След дълго учене за изпити и накрая взети не ми остана време да работя по машината. Днес влязохме за малко в гаража и свършихме някой неща но от утре ще започнем по интензивна работа надявам се до 15 март да приключим с всичко по трайка. Все пак трябва да го покарам преди сезона че ако нещо не ми харесва да има време за корегиране.
              Прикачени файлове

Коментар

А този контактен ключ под седалката за какво служи нали каза ,че ще се пали от бутон на волана ?

Коментар

Първоначално публикуван от pavkone Преглед на мнение
                  А този контактен ключ под седалката за какво служи нали каза ,че ще се пали от бутон на волана ?

Нали трябва да се дава контакт от някаде за това реших да сложа контактния ключ от заза за да давам и спирам контакта. Стартирането на двигателя ще става от бутон на кормилото .

Коментар

Днес има доста неща да ви покажа но се появи проблем снимах с камерата да ви пусна видео на днешните тестове на трайка но клиповете се оказаха големи и немога да ги кача никадетака че ако успея някой ден да ги направя нещо ще ви ги пусна ако ли ще ме гледате по съборите.

Коментар

Ами прехвърли ги в във Vbox7 и после копираи линка и всички да гледаме

Коментар

Ами прехвърли ги в във Vbox7 и после копираи линка и всички да гледаме

Точно там се опитвах разрешават 100мб а клипа е 368мб и немога да го изрежа или нещо подобно незнам дали мога да го кача направо тук ако знаете нещо казвайте за да пускам.

Коментар

Пробвай в да го .rar-неш и в rapidshare например... или някой да го метне на ftp

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                            Пробвай в да го .rar-неш и в rapidshare например... или някой да го метне на ftp

Ето едно малко което качих преди тръгване за тестаhttp://vbox7.com/play:56fd3e2d

Коментар

Браво добра машина а кога ще и чуем гласът ?

Коментар

Браво добра машина а кога ще и чуем гласът ?

Вече съм бесен с този нет при нас от 40мин. се опитвам да правя какво ли не и не става. С гласъ на трайка ще го чуете само да успея да кача клипа някаде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X