Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
    Успех приятелю.

Ето и обещаните снимки за голямото китосване доста свършена работа но не отмен.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
      Ето и обещаните снимки за голямото китосване доста свършена работа но не отмен.
      Не беше ли по добре първо да го минеш с влакнест кит.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Не беше ли по добре първо да го минеш с влакнест кит.

Колега няма как да видиш защото не снимах всичко по етап но първо с него нанесох на по дълбоките места (не ми е за първи път да работя с китове) а пък го правя за мен.

Коментар

Ето и снимките от работата днес даите мнения . Искам да ви питам какво ще кажете за кормилото (по идея на Жоро Нешев) но мисля да запълня разтоянието междо двете тръби като тръгва от маската назад до края кадето се събират двете тръби и да се боядиса (изрисува) кво ще кажете.
          Прикачени файлове

Коментар

Честно казано , направил си го по-добре отколкото си го представях. Шапки долу!. Чудя се обаче дали няма да ти пречи да виждаш , ако го запълниш с тенеке. Виж ако му сложиш нещо прозрачно- плексиглас или вералит например и върху него затъмняващо фолио за автостъкло , да не се драска.....

Браво !
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Поздравления,Вальо,интересно решение да укрепиш кормилотоПозволявам си да дам мнение,защото ти искаш.Аз бих пробвал това допълнинелното разклонение да бъде абсолютно копие на горното с извивките,просто две кормила събрани в едни крайща/в случая дръжките на лява и десна ръка/Нейскам да кажа,че това е лошо решение,напротив,просто аз бих подчертал класическата форма на кормилото/сигурно,от това ,че съм по стар и обичам по класическите неща/,а относно запълването разбирам,че ще бъде един вид продължение на маската,нали.Това също е добра идея.Но нали знаеш,че на вкус и на цвет приятели няма,така,че действай смело,а ние ще продължаваме да даваме акъл.Успех
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                Поздравления,Вальо,интересно решение да укрепиш кормилотоПозволявам си да дам мнение,защото ти искаш.Аз бих пробвал това допълнинелното разклонение да бъде абсолютно копие на горното с извивките,просто две кормила събрани в едни крайща/в случая дръжките на лява и десна ръка/Нейскам да кажа,че това е лошо решение,напротив,просто аз бих подчертал класическата форма на кормилото/сигурно,от това ,че съм по стар и обичам по класическите неща/,а относно запълването разбирам,че ще бъде един вид продължение на маската,нали.Това също е добра идея.Но нали знаеш,че на вкус и на цвет приятели няма,така,че действай смело,а ние ще продължаваме да даваме акъл.Успех

Много серадвам че харесвате работата ми както разбирам нещата ги правя по добре от очакванията ви и това ме стимолирате да работя още по осърдно.За това ще работя само по трайка яко и ще ви показвам всичко и ще очаквам още мнения и препоръки от вас въпреки че имам лично виждане как да стане все пак чета всички съвети и ги обмислям всичко е в полза.

Коментар

Александров не ми каза как са кабелите за динамото на заза вече ще ми трябва че ще започвам да снова инсталацията.

Коментар

На този етап в муцуната леко напомня "Пришелецът" свалям ти шапка!
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                      На този етап в муцуната леко напомня "Пришелецът" свалям ти шапка!
                      Мерси колега .

Коментар

Ето малко снимки от днешната работа кормилото го запълнихме с ламарина но се опитвахме да направим шаблон от стериопор за стъкломат но нещо не стана и затова се направи всичко от зелеза защото това го можем най добре.
                        Прикачени файлове

Коментар

Александров не ми каза как са кабелите за динамото на заза вече ще ми трябва че ще започвам да снова инсталацията.
                          Търпение приятелю и това ще стане.

До тук се справяш доста добре поздравления.

Коментар

Търпение приятелю и това ще стане.

До тук се справяш доста добре поздравления.

Приятелю доста потърпях вече нямам нерви давай свързването какво ще кажеш за маншоните как ти се вижда .

Коментар

Приятелю доста потърпях вече нямам нерви давай свързването какво ще кажеш за маншоните как ти се вижда .
                              Просто и перфектно поздравления за разработката справяш се отлично.

Коментар

Просто и перфектно поздравления за разработката справяш се отлично.

Просто си работя по машината и оставям на вас да кажете дали се справям .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X