Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    Хм Севлиево ..... и аз имам едни спомени от там ..... и ква жега беше ....

И не знам как са те глобили точно за каска .... щото мисля че не е задължителна за триколка , както и категория М. Ама трябва някой с повече знания да се включи.

Ще се радвам ако се размина с едно кръгче подарък на полицая. А талона е фалшиф кажи какво пише в него.Сега отивам в гаража и като се прибера ще пишем.

Коментар

А талона е фалшиф
      Момчета форумът се чете от много хора.Тази информация по-добре я обменяйте на лични. Вальо машината става много добре.Давай в същия дух!

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
        . А талона е фалшиф кажи какво пише в него..
        Не е фалшив бе! Съвсем истински си е. На мен проблема ми е по-скоро психологически. Искам по всички документи да си пише , че това е произведено тук и от мен. Гордея си се с машината.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Не е фалшив бе! Съвсем истински си е. На мен проблема ми е по-скоро психологически. Искам по всички документи да си пише , че това е произведено тук и от мен. Гордея си се с машината.

Аха разбирам по добре да спрем до тук с дукоментите пък ще видим като тръгнем. Тази вечер не свършихме много-подвързах конзолите на кормилото и започнах да лъскам рифлованата ламарина защото е стара но става доста бавно.

Коментар

Аха разбирам по добре да спрем до тук с дукоментите пък ще видим като тръгнем. Тази вечер не свършихме много-подвързах конзолите на кормилото и започнах да лъскам рифлованата ламарина защото е стара но става доста бавно.
            Как точно се опитваш да да я излъскаш.
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Хм Севлиево ..... и аз имам едни спомени от там ..... и ква жега беше ....

И не знам как са те глобили точно за каска .... щото мисля че не е задължителна за триколка , както и категория М. Ама трябва някой с повече знания да се включи.
              Не знам сега как е но 93 г каската беше задължителна даже ходихме до полицията да четем правилниците за движение.

Коментар

Евала за трейка,добър е,а и ти доста бъзо пипаш,като гледам ще свариш за първа пролет.Зазковия двигател е страхотен за триколка,вади зверски звук,само внимавай със заглушителите!Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                  Как точно се опитваш да да я излъскаш.

С телена четка на дрелката сещащсе нали.

П.П. стара е и е потъмняла

Коментар

С телена четка на дрелката сещащсе нали.

П.П. стара е и е потъмняла
                    С телената четка по скоро ще я надереш отколкото да я лъснеш.
                    Можеш да вземеш максимално дебело киче направи си средно голяма шайба около Ф200 завърти я с максимално големи обороти и с малко полир паста за кола (от най едрата )ще получиш огледална ламарина.

Коментар

Не знам сега как е но 93 г каската беше задължителна даже ходихме до полицията да четем правилниците за движение.
                      Проверих в закона. Изисква се и каска и категория. Надушили са ни гадовете и са го променили. Имаше период в който нямаше приравняване на мототриколката към мотоциклет по ЗДП.

ПП Ако е алуминиев рифела с кече ще е страшно трудоемко. Дали да не помолиме химиците по форума за съдействие? Аз така се борих с кеговете. Като ги взех бяха изпоожулени и грозни. Изтърках с телена четка и така до първото миене. Изглежда от четката беше останало желязо в неръждавейката и стана като петниста хиена. Почна се една мъка с шкурки ...... не помогна . Накрая ги оклепах със солна киселина , покафеняха яко през нощта, изжулих ги и проблемите спряха.
                      Последно редактирано от Жоро Нешев; 16-02-10, 23:29.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Проверих в закона. Изисква се и каска и категория. Надушили са ни гадовете и са го променили. Имаше период в който нямаше приравняване на мототриколката към мотоциклет по ЗДП.

ПП Ако е алуминиев рифела с кече ще е страшно трудоемко. Дали да не помолиме химиците по форума за съдействие? Аз така се борих с кеговете. Като ги взех бяха изпоожулени и грозни. Изтърках с телена четка и така до първото миене. Изглежда от четката беше останало желязо в неръждавейката и стана като петниста хиена. Почна се една мъка с шкурки ...... не помогна . Накрая ги оклепах със солна киселина , покафеняха яко през нощта, изжулих ги и проблемите спряха.
                        На времето когато работих във държавна фабрика алуминия го почистваха във нагорещена вана със сода каустик .
                        Обаче требе вана ,сода, бързовар и кво ли още не.
                        Аз зарад детайлите които никилирам се направих шлаиф и полир машина но ми отне доста време.

Коментар

С пясъкоструйката със ситен пясък няма ли да стане работата?

Имам един приятел които си бе дал смукателния колектор които беше отливка от алумин грапав на пясъкоструйката и след тожа като го жидях той беше като огледало!

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                            С пясъкоструйката със ситен пясък няма ли да стане работата?

Имам един приятел които си бе дал смукателния колектор които беше отливка от алумин грапав на пясъкоструйката и след тожа като го жидях той беше като огледало!
                            Колега явно и идея си нямаш на какъв принцип работи пякъкоструйката щом правиш такива изказвания.

Коментар

Колега явно и идея си нямаш на какъв принцип работи пякъкоструйката щом правиш такива изказвания.

Довечер ще ви покажа как става имам още да търкам защото става бавно. Но като гледам вообще не я надрасква чатката е твърда но я въртъ с големи обороти става ще ви покажа. А и мисля да я лакирам пасле за да си остане такава но незнам дали няма да падне лака и да си направя главоболия ако сте пробвали или знаете кажете за да е ясно всичко.

Коментар

Ето как е станала ламарината на мен ми се вижда добре.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X